Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yumlu az biraz dinlensin, forumdakiler de ceza almasın.
    Aynen haklisin o konuda

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyse başlığı amacından saptırmayalım.Teşekkürler cevap için.Lucescu geldiğinde bana ne ısmarlıyorsun
      "Sana forumda bir kez hakaret etme hakkı verecem" diyormuşum
      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 01:29.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• bu tarih isleri hic hosuma gitmiyor ne zaman tarih verilse bi sorun cikiyor bu klupte. 10 ocak gelicek sonra gircem foruma millet yine kufur kiyamet herkes banlanmis bi yanda cardozo tartismasi bi yanda onur tartismasi..

neyse bakalim nolcak umarim yanilirim.

Yorum

• Şafak 2

Haydi Luce Dede

Fazla naz yapma
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şafak 2

Haydi Luce Dede

Fazla naz yapma
            askerde bile şafak daha hızlı atıyordu ne yapsak nöbet falan mı yazsak kendimize geçecek gibi değil bu 2 gün

Yorum

• 3 kişi engelledim ve büyük ihtimalle hepsi aynı kişi. Öyle rahat ettim ki anlatamam.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marin Trabzonsporda hiç bir zaman başarılı olamaz. Hatta ligimizde.

Marinin oyun zekası, adam eksiltme özelliği ve maestroluğunun işe yarayabilmesi için devamlı baskı kuran , rakibi kendi alanına hapseden ve binbir çeşit ofansif varyasyonu olan bir takımda oynaması gerekir. Bu özelliklere sahip bir takımda Marin messi gibi olur.

Ancak ligimizde böyle bir takım yok, hele ki TS bu anlatımın son derece uzağında. Bizim takımda Marin i nereye koyarsanız koyun, nasıl denerseniz deneyin sürekli bir başarı mümkün değil. Ara sıra öne çıkar sonra yine kaybolur.
                Çok doğru. Ama malesef FM gibi baktığımız için futbola bu futbolcu iyi bu kötü diye etiket yapıştırıyoruz.

Bazı oyuncuların verimi takımın oyun yapısıyla alakalıdır. Oyunu rakip sahaya yıkan, baskılı ve pres gücü yüksek bir takımsanız örneğin, ileride Marin, Erkan gibi adamlar asist kralı olur, Cardozo gibi adamlar da gol kralı olur. Ama Trabzonspor'un takım oyunu bunun tam tersi. Oyunu kendi sahasında kabul eden, baskı kuramayan bir yapı. Öyle olunca da bu adamlar verebileceklerinin yarısını bile veremiyorlar.

Şimdi düşünün mesela Cardozo'nun ceza sahası içinde bir maçta 4-5 defa topla buluştuğunu ? Veya Marin-Erkan gibi adamların sürekli rakip ceza sahası cıvarında topla buluştuğunu ? Çok farklı olur bu adamların verimi.

Burak-Janko çok iyi örnektir mesela. O dönem Trabzonspor kontra atak oynuyor, Burak'ın önüne atılan uzun toplar takımın en büyük silahı. Ee, Burak gidince yerine kimi aldık ? Janko. İşte Şenol-Sadri 'nin en kötü transferi. Janko kötü olduğu için mi ? Hayır. Janko'nun takım için yanlış oyuncu olması. 2011 sezonunda alsaydık mesela Janko'yu (Brozek'lerin yerine) belki bugün efsane forvetlerimizden biri olabilirdi.

Hep söylüyorum. Bireysel oyunculara değil, takım oyununa bakmak lazım. Her oyuncu farklıdır. Kimi oyuncu vardır, her türlü belli topunu oynar. Kimi oyuncu vardır iyi takımda oynar. Kimi oyuncu vardır kötü takımda oynar.

İşte herşeyin başı o yüzden planlama ve istikrar. Transfer yapacaksınız ama neye göre ? Oyun yapınız ne ? Takımın ihtiyacı nasıl bir oyuncu ? 6 ayda bir hocanın değiştiği yerde, bir hoca gelir Marin'i aldırır ben hücum oynatacam diye, diğeri gelir ben Marin'i istemem savaşçı takım yapcam kontra oynıycam der. Dön babam dön yani.

Umarım yeni hocayla istikrar sağlayabiliriz bu çok önemli. Ve umarım yeni hoca sezon bitmeden gelir yoksa takıma ve futbolculara ve lige alışana kadar bir sezon daha heba olur..
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• güc dalgalanmasini his ediyormusunuz ( star wars)
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bana göre Lucescu ile Şubat ayı gelmeden bir şekilde sezon sonu için bir anlaşma yapılacağını düşünüyorum...Doğrusu da bu olur...yönetim gelirken en büyük projesi takım üzerinde yeniden bir yapılanmaya gitme ve giderken de bu işi işin ehli bir adama, teknik direktöre vremekti...bu isim ilk zamanlar luce olarak ortaya atıldı, şimdi bu isim üzerinde yoğunluk var...çıkan haberler de bu yönde...

ancak yönetimin luce olmasa dahi gelecek yapılanma üzerinde etkili olacak çok iyi bir sistem hocası ile anlaşacağını umuyorum...

temennim luce ile Şubat ayı girmeden anlaşılıp yarım sezonun çok iyi değerlendirilmesiydi...bu şekilde olsaydı 2016-17 sezonu için yarım sezon hazırlık olarak çok iyi değerlenirilecekti...ancak sezon sonu gelirse 2016-17 sezonuna ne kadar hazırlık gircez ülke şartlarına bakılırsa çok zor....

Şubat ayında işin başında olmayan luce'nin bu yarım sezonda muhtemel Sadi Hoca ile yola devam edilirse 2016-17 için takımın yapılanması için boş durmadan transferleri yeni sezon yetiştirmek üzere mesaisini Ukrayna-Türkiye arasında paylaştırıp bizi de görmesi lazım...(en kötü ihtimal bu olup, transferlerin ve takım içinde kalacak isimler arasında birliğin sağlanması büyük bir takım çalışması sonucu olmicak iş değil)

...
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      güc dalgalanmasini his ediyormusunuz ( star wars)
                      Ben hissettim sanki)

Yorum

• @yavuz611161 @Ali Kolancı hadi bir sinerji yaratalım süper Lucescu haberleri gelsin
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• [MENTION=40776]Aydın Danış[/MENTION] , cuma mübarek gündür , şunun şurasında cumartesiye ne kaldı

Yorum

• ''başkan.a stat ambiansı ile ilgili mesaj attım . beni kaale aldı. '' diye mutluluktan uçan arkadaşlar

başkan.a şu soruları da sorsaydınız keşke

lucescu.ya ve yardımcılarına ödenecek değirmenin suyu nerden geliyor .
                            hisse mi satacak . yoksa kredi mi çekecek . yoksa cebinden mi karşılayacak .

en az 2 sene avrupa.ya katılamama cezası geldiğinde
                            elden kayıp gidecek gelirleri nasıl ve nerden karşılayacak .

futbolcu çöplüğüne dönmüş takımı
                            vefa borcunu ödemeye nasıl ikna edecek .
                            mesela soner , ishak kardeşler ne olacak .

haziran.a kadar olağanüstü kar edilmesinin zorluğundan bahsederken ( kendi tabiridir)
                            ne yapacak da durumu rölantiye alacak .

sor sor bitmez .

ambians .mış
                            400 trilyondan daha etkileyici ambians .mı olur .

Yorum

• Bir falcı bulsam kesin gideceğim yanına artık..

En iyisi takip etmemek sanırım. Medyayı takip edince daralıyor insan..
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ''başkan.a stat ambiansı ile ilgili mesaj attım . beni kaale aldı. '' diye mutluluktan uçan arkadaşlar

başkan.a şu soruları da sorsaydınız keşke

lucescu.ya ve yardımcılarına ödenecek değirmenin suyu nerden geliyor .
                                hisse mi satacak . yoksa kredi mi çekecek . yoksa cebinden mi karşılayacak .

en az 2 sene avrupa.ya katılamama cezası geldiğinde
                                elden kayıp gidecek gelirleri nasıl ve nerden karşılayacak .

futbolcu çöplüğüne dönmüş takımı
                                vefa borcunu ödemeye nasıl ikna edecek .
                                mesela soner , ishak kardeşler ne olacak .

haziran.a kadar olağanüstü kar edilmesinin zorluğundan bahsederken ( kendi tabiridir)
                                ne yapacak da durumu rölantiye alacak .

sor sor bitmez .

ambians .mış
                                400 trilyondan daha etkileyici ambians .mı olur .
                                Ambiansı iyi stada taraftar daha çok gelir, taraftarın maça etkisi daha fazla olur ve daha çok başarı elde edilir, daha iyi sponsorlar bulunur, daha kaliteli takım olunur ve o borç da erir gider.. Mesele geleceği görebilmekte..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X