Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konunun dışına çıkılıyor biraz ama ben halen N'doye'un kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
    Aynı şeyleri Janko için söylediğimde bir çok kardeşimiz üzerime gülmüştü, ama Janko'nun bizden sonraki kariyeri "sanırım" beni haklı çıkardı.
    Bizde 23 maçta 2 gol atan Janko, Sydney'de 24 maçta 16 gol, sonra da Basel'de 14 maçta 13 gol attı.

Siz doğru sisteme doğru oyuncu almazsanız oyuncunun potansiyelini kullanamazsınız.
    Aynı şeyi biz ŞB ve BJK'de hiç bir şey başaramayan Burak ile yapmadık mı.

Tüm bunların ışığında kısmet olursa Lucescu bence oyuncuları potansiyellerini gösterebilecekleribir kalıba sokmayı başarır diye düşünüyorum.
    Gelirse tabi.
    bende sizin gibi düşünüyorum, tutmadı ama Hoca da zaten bu kadar etmez demişti alınmasın dememişti.
    mesele değil bilip bilmeden küfür kıyamet ortalık yıkılmıştı sadece onu anımsatmak istedim

bari bundan sonra profesyonellere biraz güvenilsin diyorum.
    daha iyi bile bile takım ne hale geldi kaç hoca değişti vs vs

işi bileni göreve getir; ona zaman ver o zamanı kullanmasına izin ver profesyonelliğine saygı duy; zamanı bittiğinde beceremedi, ise değiştir ama o süre zarfında destekle çok da zor olmamalı

biraz istikrar ve ilke hep bunu savunuyorum....
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şöyle bi çine felan bizde gönderebilsek
      Çin olur Hindistan olur para veren varsa miktara bakmaksizin teşekkür edilmeli...Forvet oyuncusu kaleye şut atmaz mi hic arkadas...Benim bonservis beklentim yok yillik maas yükünden kurtulalim yeter..2 3 kapabilirsekte tadindan yenmez..

Yorum

• yok yok N'Doye üzerinden istikrar ve sisteme göre davranmak profesyonellere saygı duymak ile alakalı tamda hoca başlığında bu konuşulmalı
        Luce ya da Başkası kim gelirse gelsin istikrar için sabırlı davranılmalı
        bu gidiş başka türlü düzelmez. çünkü yalpalamalar şu halimize bakıldığında kesinlikle olacaktır iniş çıkışlar mujtlaka olacaktır bizde futbolcuya dayalı düxen oluşmuş durumda
        işin taraftar tarafı yönetsel tarafı başka türlü ama hoca tarafında ben gelen hocanın iyi seçilip sonuçlar ne olursa olsun desteklenmeli düşüncesindeyim

örnek Vahit gittiği gün oyuncular gs maçında nasıl koştuılar

bence artık oyunculardan ziyade hocadan yana olmalı

tam da bu başlık
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• Bizim Ndoye'dan beklediğimiz yırtıcı, koparan, rakip savunmayı rahatsız eden güçlü kuvvetli skorer bir siyahi oyuncu olması ama Ndoye öyle bir oyuncu değil..

Ndoye gollere başlayabilir ama bu yine de bizim taraftarı tatmin edeceği anlamına gelmiyor zira Ndoye çok skorer bir oyuncu da değil gittiği takımlarda ki istatistiklerine bakarsak..

Ndoye kötü bir oyuncuda değil sadece aşı ve kan tutma meselesi maalesef tutmadı, bu saatten sonrada tutması için ekstrem bir performans göstermesi lazım o da zor gözüküyor..

Yorum

• Ndoye'yi şu durumda satamayız, ikinci yarıda parlatmamız lazım. Bu kadar kötü olamaz. Kariyerinde 3 maçta bir gol ortalaması var. Lucescu ve yardımcıları Razvan ve Sadi hocaya başarılar dilerim. Ersun hocayı baştan istemiştim, ama böylesi daha iyi olacak.

Yorum

• N'doye yerine 2 metrelik 50*50 kalas olsaydı ve 18 içine yerleştirseydim en azında top çarpar gol olurdu, N'doye denen adam işte kalas olamayacak kadar verimsiz...
              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Manyak misiniz kardesim, Ümit abi ve Arifberkay abiyi iyi tanirim adamlarda zerre art niyet yok. bu adamlar islerinden güclerinden fedakarlik edip bilgi aliyor ve burada bizlerle paylasiyor, adamlara birakin saygi göstermeyi, her türlü pisligi yapmakdan daha vazgecmediniz Arif abi bir sekilde zaten küstü gitti, Ümit abide yakin zamanda büyük ihtimal daha yazmayacak buraya, Burda öyle tipler varki bir taraflarini koltuga yaymis hazir bilgi okuyorlar dahada ikna olmayip yok bilmem kaynak soruyor kendi capinda, dalga falan geciyor kocaman adamlarla ki bu adamalrin ikiside is adami seviyesinde insanlar, yok ondan sonra neymis forumun seviyesi git gide düsüyormus da, eski forumdan eser yokmus da, yok canim, ciddi misiniz oglum siz saka misiniz daha karar veremedim.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kurban olduğum yaradan yarabbi. Konu dışına çıka çıka asıl konuyu unuttuk.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Toplantida ne görüsülüyor?

Yorum

• Arkadaşlar, rica ediyorum. Lütfen gereksiz tartışmalar içine girmeyelim. Tamam, forum yönetiminden şikayetleriniz vardır illa ki ama siz de bizlere yardımcı olun biraz. Bu tartışmalar hiç kimseye bir fayda sağlamıyor.

Hepimizin amacı ve önceliği Trabzonspor iken nasıl oluyor da bu kadar tartışma çıkıyor anlam veremiyorum. Yetkili bir kişi olarak bu konuda kendi eksikliğimin olduğunu kabul ediyorum. Bizler yüzde yüz suçsuz durumdayız demem komik olur zaten ancak Ortada bir sorun varsa bu tek taraflı değildir.. Bu sorunları çözmek de hepimizin görevi..

Lütfen, sakin kalmaya çalışalım. Sizin de bizim de zor durumda kalmamamız için azami çabayı gösterelim..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• foruma virüsmü girdi
                        nereye basarsam reklam aciliyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          foruma virüsmü girdi
                          nereye basarsam reklam aciliyor

Senin tarayıcıya virüs girmiş olabilir abi.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Lucescu konusunda artık son 3 gün

Sabır Allah'ım
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin tarayıcıya virüs girmiş olabilir abi.
                              su sadece bmn de
                              kasperki ye chek yaptiriyorum
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 7-8-9-10
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X