Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya arkadaşlar iyi güzel hoşta bunlar geçici çözümler kartaldaki araziyi sat antreman sahalarını sat sat babam sat. Biz mütahitlik firması değiliz bunlarla bu günü kurtardık eyw ama bu takımın sportif başarıya ihtiyacı var sen en kötü 2 senede bir şampiyonlar ligine katılabilecek bir düzen yarat ekstra 100 milyon tl demek bu kulubun çıkışı inşaat arsa satışı değil bunlar geçici çözümler bu kulubun parayı bulabileceği en garanti yer sportif başarı bunun içinde mütahit değil lucescu gibi işini bilen bir adam ve menejerlerden değil kendi izleme ekibiyle transfer yapan bir yönetim lazım inş. bu yönetim bunları başaracak
    Yazdigina katiliyorum, lakin suan ki durumdan kurtulmamiz icin bu bir firsat.
    Bu firsati kullanip, senin de soyledigin gibi sportif basariyi yakalamamiz gerekiyor. Sportif basariyi yakalayabilmemiz icin de bi finansal acidan rahatlamamiz gerekiyor.

Soylendigi gibi Kartal da ki gelir 100 milyon dolar/euro oldugunu farz edelim. Bu paranin neredeyse tamami borcu kapatiyor ve nefes almamiza yardimci oluyor.

Ayni anda ise sportif basarinin pesini kovalamamiz da sart tabi ki de. Zaten bu konular uzerine yogunlasmis bulunuyoruz diye tahmin ediyorum.

Yorum

• rip bmn. Hem transfer dönemi hem de hoca için uğraşıyoruz ve Luce oldu gibi bir şey yani kısa ve uzun vadede o istediğimiz başarılı kulübün, kurumsal yapının temelleri atılıyor belki de ama forumda kuş uçmuyor. Bitmiş burası.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rip bmn. Hem transfer dönemi hem de hoca için uğraşıyoruz ve Luce oldu gibi bir şey yani kısa ve uzun vadede o istediğimiz başarılı kulübün, kurumsal yapının temelleri atılıyor belki de ama forumda kuş uçmuyor. Bitmiş burası.

Taamda Forum kurallarini bozan bir durum söz konusu degil, adamlarin hayalindeki forum olma yolunda hizla ilerliyoruz, gerisinin pek önemi yok gibi
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taamda Forum kurallarini bozan bir durum söz konusu degil, adamlarin hayalindeki forum olma yolunda hizla ilerliyoruz, gerisinin pek önemi yok gibi
          Şu dönemi atlatsaydık be Nazım sonra yeni heyecanlar, yeni platformlar bulurduk kendimize : ))

Yorum

rip bmn. Hem transfer dönemi hem de hoca için uğraşıyoruz ve Luce oldu gibi bir şey yani kısa ve uzun vadede o istediğimiz başarılı kulübün, kurumsal yapının temelleri atılıyor belki de ama forumda kuş uçmuyor. Bitmiş burası.
            Hala daha inanan yok ve eleştiriye yazı yazıldığı için bu sessizlik Luce'nin geldiği resmi olarak açıklansın o zaman sen gör buraları Duruma göre reaksiyon vermeye başladık İHO'nun bizde bıraktığı kalıntılar bunlar...
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hala daha inanan yok ve eleştiriye yazı yazıldığı için bu sessizlik Luce'nin geldiği resmi olarak açıklansın o zaman sen gör buraları Duruma göre reaksiyon vermeye başladık İHO'nun bizde bıraktığı kalıntılar bunlar...
              O gün gelince ilk taşı atacak kişiler olarak 5-6 kişiyiz , olacak olacak

Yorum

Şu dönemi atlatsaydık be Nazım sonra yeni heyecanlar, yeni platformlar bulurduk kendimize : ))
                Hoca konusunda hersey olumlu gidiyor, ama diger konuda da pek olumlu giden birsey yok, kimse merak etmesin her türlü cözüme acigiz

Yorum

EL PATRON , selamlar , aydınlık sabahlar

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O Kadar iyimser olma Aydin' im durum bu sefer gayet ciddi, Lucescu nun gelmesini gectim o adamin ismi bizimle anilmasi bile en az 100 aktiv üyeyi Burda toplamais lazimdi, ama Adam nerdeyse imza atti atacak, 15 dakikada bir mesaj atiliyor.

İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O gün gelince ilk taşı atacak kişiler olarak 5-6 kişiyiz , olacak olacak
                    Ali cim durumun ciddiyetinin farkindasin, Tebrik ediyorum seni

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Burası bitmiş, buradan bir cacık olmaz, ama gidemiyoruz da."

Bitmişse, ne diye buradasınız?

Bitmemiş ama sıkıntı varsa, öneride bulunmak yerine neden maytap geçiyorsunuz?

Amacınız üzüm yemek mi, bağcı dövmek mi?
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazdigina katiliyorum, lakin suan ki durumdan kurtulmamiz icin bu bir firsat.
                        Bu firsati kullanip, senin de soyledigin gibi sportif basariyi yakalamamiz gerekiyor. Sportif basariyi yakalayabilmemiz icin de bi finansal acidan rahatlamamiz gerekiyor.

Soylendigi gibi Kartal da ki gelir 100 milyon dolar/euro oldugunu farz edelim. Bu paranin neredeyse tamami borcu kapatiyor ve nefes almamiza yardimci oluyor.

Ayni anda ise sportif basarinin pesini kovalamamiz da sart tabi ki de. Zaten bu konular uzerine yogunlasmis bulunuyoruz diye tahmin ediyorum.
                        valla dostum ben kartalda oturuyorum o araziden nasıl 100 milyon dolara kazanacaz anlamadım 100 milyon tl belki olabilir ama dolar zor heleki burayı kendimiz değil bir mütahit firmaya verip yaptırıcaz sonuçta bizde öyle canlı bir para yok o rakamlar biraz uçuk geliyor bana demek istediğim gelen parayla borcu kapatmak yetenek değil gelen parayla bir daha borca girmemize gerek bırakmıyacak sistemi kurmak iş inş. yönetim yüzümüzü kara çıkarmaz
                        En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 13:24.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Burası bitmiş, buradan bir cacık olmaz, ama gidemiyoruz da."

Bitmişse, ne diye buradasınız?

Bitmemiş ama sıkıntı varsa, öneride bulunmak yerine neden maytap geçiyorsunuz?

Amacınız üzüm yemek mi, bağcı dövmek mi?

Bence bizim önerilerimizi dinlemek yerine, baslikdaki alakasiz mesajlari silin, benim sizden tek beklentim bu, baska bir beklenti icinde olamam.
                          En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 13:25.

Yorum

O Kadar iyimser olma Aydin' im durum bu sefer gayet ciddi, Lucescu nun gelmesini gectim o adamin ismi bizimle anilmasi bile en az 100 aktiv üyeyi Burda toplamais lazimdi, ama Adam nerdeyse imza atti atacak, 15 dakikada bir mesaj atiliyor.
                            Heyecanla alakalı somut iyi birşeyler görme ile alakalı, buranında artık kendine göre bir psikolojisi var abi görünen o temkinli yaklaşıyoruz herşeye belkide...
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Bence bizim önerilerimizi dinlemek yerine, baslikdaki alakasiz mesajlari silin, benim sizden tek beklentim bu, baska bir beklenti icinde olamam.
                              Tebrik ederim, çok verimli bir eleştiri yaptın BMN'nin bitmemesi(!) için.

Çok kişiler geldi geçti 99'dan beri, yeni oluşumlar için gidenler de çok oldu. %90'ı kayboldu, %5'i geri döndü.

Sıkıntı yok. İster iyi niyetli biçimde BMN'nin gelişmesi için katkıda bulunursunuz; ister boş eleştirilerinizde tehdit ettiğiniz gibi yeni mecralara gidersiniz. Tercih sizin.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen sene "borç 200" modeli vardı, transfer forumlarında yazınca direkt küfür yemene neden olan bir sözdü bu.

Bu sene "borç 400" modeli çıktı, benitezler, lucescular dillerde, biz hiç ders alamayacak mıyız?
                                eğer ders aldıysak zaten benitez, lucescu gibi teknik direktörlerle çalışırız

örneğin lucescunun getirdiği 3-4 adam tutsa kasaya oldukça para girer, 3 e aldığımızı 6 ya satarız. takımın başarısı reklamı cabası.
                                gider öz evladla çalışırsak her sene soner, aykut akgün gibileriyle kümede kalma savaşı verir yakında topu atarız

zaten lucescu gelmez o ayrı mesele, gelecekmiş gibi yapar daha öncede gsyi baya oyalamış ve gelmemeşti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X