Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mircea Lucescu gelecek diye tüm Türkiye korkuyor...Trabzonsporlular haric tabi
    Ne zaman imzaliyor lucescu bir gelisme varmi?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Abi çok durgun forum. Hem transfer hem hoca söz konusu yani anlamıyorum geçen sene 20 yaşındaki Ozan için sabahlara kadar yazıyordunuz burada, bir de Şener vardı tabi bu sene ne oldu böyle ya?
      En son rhaegarr tarafından düzenlendi; 04.01.2016, 23:31.

Yorum

• SON DAKİKA - Ukrayna'da bütün basın organları Lucescu'nun takımımız ile anlaştığı haberini veriyor.

Facede Trabzonspor Portal yazmis.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi çok durgun forum. Hem transfer hem hoca söz konusu yani anlamıyorum geçen sene 20 yaşındaki Ozan için sabahlara kadar yazıyordunuz burada, bir de Şener vardı tabi bu sene ne oldu böyle ya?
          Duyumcular gitti ... kustuler foruma

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ukraynada basin 10 ocak da geliyor deniliyormus son dakika

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne zaman imzaliyor lucescu bir gelisme varmi?
              Bilmiyorum abi Baskana sormak lazim

Herkes tmm diyor...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ukraynadan haber alanımız yok mu?
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ukraynadan haber alanımız yok mu?
                  Ukrayna'dan bir arkadaşımla konuştum ııı Lucescu bitmiş..
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• olgun yazdı işte her şeyi, ama her şeyi direk yazdığından ötürü duyumcu etkisi yaratmıyor diğerleri gibi önce "bitti..." yazıp 2 saat bekleyip ardından "lucescu bitti galiba ama kesin değil.." yazmadığı için forumda ses getirmiyor

Yorum

• Ukrayna basını, twittere göre, Lucescu Trabzonsporla 10 Ocakta sözleşme imzalayacak diyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      trabzonspor

Yorum

• lucescu yıllık 6 milyon euro + 4 yardımcı 4 milyon euro olsa yıllık 10 milyon euro...2 yıl için 20 milyon euro.
                        samsung 10 yıllık stad isim hakkı + forma göğüs reklamı : 115 milyon usd....çok ciddi rakamlar dönüyor.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ya zaten bitti Olgun abiye güvenim tam zaten basından da artık az çok belli oluyor ama ne şekilde bitti? Şartlar neler? Transfer listesinde kimler var? Yardımcısı kimler olacak? Devre arası transfer süreci nasıl işleyecek? M'Bia durumunda tam olarak neredeyiz? Babamın pasta yapışına kadar gider bu mesele yani Luce tamam ama, devamı?

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lucescu yıllık 6 milyon euro + 4 yardımcı 4 milyon euro olsa yıllık 10 milyon euro...2 yıl için 20 milyon euro.
                            samsung 10 yıllık stad isim hakkı + forma göğüs reklamı : 115 milyon usd....çok ciddi rakamlar dönüyor.
                            Samsung muhabbeti nedir? Ayrıca 10 yıllık 115 milyon dolar az değil mi?

Yorum

• #YKO - ÖZEL HABER

Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir

46 gün önce söylediğimiz gibi Lucescu Trabzonspor'a adım adım geliyor demiştik.Şimdide aldığımız bilgiler
                              Muharrem Usta, Lucescu ile son görüşmesini tamamladı ve taraflar anlaşarak masadan kalktılar son dakikada bir pürüz çıkmazsa Trabzonspor'un yeni hocası "MİRCEA LUCESCU"

Biz Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Hasta olduğum ifadelerden biri.

son dakikada bir pürüz çıkmazsa
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X