İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çok durgun forum. Hem transfer hem hoca söz konusu yani anlamıyorum geçen sene 20 yaşındaki Ozan için sabahlara kadar yazıyordunuz burada, bir de Şener vardı tabi bu sene ne oldu böyle ya?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman imzaliyor lucescu bir gelisme varmi?
Herkes tmm diyor......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUkraynadan haber alanımız yok mu?Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
lucescu yıllık 6 milyon euro + 4 yardımcı 4 milyon euro olsa yıllık 10 milyon euro...2 yıl için 20 milyon euro.
samsung 10 yıllık stad isim hakkı + forma göğüs reklamı : 115 milyon usd....çok ciddi rakamlar dönüyor..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Ya zaten bitti Olgun abiye güvenim tam zaten basından da artık az çok belli oluyor ama ne şekilde bitti? Şartlar neler? Transfer listesinde kimler var? Yardımcısı kimler olacak? Devre arası transfer süreci nasıl işleyecek? M'Bia durumunda tam olarak neredeyiz? Babamın pasta yapışına kadar gider bu mesele yani Luce tamam ama, devamı?
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucescu yıllık 6 milyon euro + 4 yardımcı 4 milyon euro olsa yıllık 10 milyon euro...2 yıl için 20 milyon euro.
samsung 10 yıllık stad isim hakkı + forma göğüs reklamı : 115 milyon usd....çok ciddi rakamlar dönüyor.
Yorum
-
#YKO - ÖZEL HABER
Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir
46 gün önce söylediğimiz gibi Lucescu Trabzonspor'a adım adım geliyor demiştik.Şimdide aldığımız bilgiler
Muharrem Usta, Lucescu ile son görüşmesini tamamladı ve taraflar anlaşarak masadan kalktılar son dakikada bir pürüz çıkmazsa Trabzonspor'un yeni hocası "MİRCEA LUCESCU"
Biz Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Hasta olduğum ifadelerden biri.
son dakikada bir pürüz çıkmazsaHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum