İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRidvan Dilmenden Lucescu yorumu. Buda ters gorus olsun. Aslinda son soylenen cumleler enteresan "herseyi denediler" birde sabredebilsek: http://m.fanatik.com.tr/video-galeri...nasiyor-639738
Entersan yorum ama son soylenen cumleler gibi hersey denenmis artik guvendigimiz bir dala el attik. Kopup gelirse gelir. Bu isi 10 ocaktan oteye tasimamak gerek. Sabredelim.
Peki Güntekin'in, Trabzonspor şampiyonluğa en çok Şenol GÜNEŞ ile yaklaştı sözü ne alaka?
Yaklaşmadı, şampiyon oldu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu schaktar daki gibi genç wonderkid örnekleri veriliyor ama Brezilyada o tarz adamlara butcemiz yetmez.ancak lucescu uzun yılların verdiği tecrübe ve donanımla takimi yukarı taşıyacak oyuncular transfer edecektir.
Yorum
-
50. yılda-yani seneye- sampiyonluk istedigini bugun söyluyorsa yönetim; acık ve net olarak söylemek gerekiyor ki, üzgünüm....bir üc yıl daha kaybedilmiştir....simdiden gecmiş olsun....
hoca konusunda hami mandıralı ismi geciyor, sölemeden edemeyecegim, hangi kriter ile bu isim zikrediliyor?....dünyanın hiç bir sıradan kendini kanıtlamamıs çalısanına hiçbir ücretli calısanına yukardan durup dururken yüksek payelerle nokta iş teslim edilmez. edilirse bunun adı adam kayırma, sikedir....sike konusunda agzı yana trabzonsporluların bu konuda tekrar düsünmeleri gerekiyor....iyi bir dişçi olupta capa tıp fakultesinden genel cerrah olma daveti alan bir insan duydunuz mu?....
karar zamanı yaklasıyor yönetim için, ya yapılanma yada sampiyonluk sözü verecek, yada her sampiyonluk sözü ile aynı degerde olan her ikisi de diyecek....bu karar yönetimin tarih dersini nasıl okudugunu bize anlatacaktır....En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 11:09.ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdıklarına ufak bir not: Yaşadığım şehrin takımının mazisi çok büyük, hatta Bayern Münih'ten sonra Almanya'da en çok şampiyon olmuş kulüp. Yıllardır taraftarları kabus üzerine kabus görmekte. Hatta ikinci lige düştüler, orda bile, bir sürü transfer ve borca rağmen, sıradan bir sezon geçirdiler, hatta çoğu takımdan fark yediler. Peki taraftarları ne yaptı? Yıllardır süregelen kötü gidişe rağmen takımını hiç yalnız bırakmadı. Her hafta stad tıklım tıklım. Neden? Çünkü görevini biliyor! Ya biz?
oyuncu transferi ve futbolcu satışı meselesini geçtim,sadi hocayla sezon sonuna kadar devam açıklamasına istinaden bunları yazıyorum.öncelikle şu soruları soruyorum:
1- bu kadronun ligde 3.lüğü kovalayacak ve türkiye kupasını alabilecek potansiyeli var mı?
2-eğer varsa bunu sadi hocayla yapabilme imkanı var mı?
ben saha dışı sorunlardan arındırılmış bu kadronun herhangi bir hocayla bu hedefleri kovalayabileceğini ancak sadi hocayla hiçbir şansının olmadığını düşünüyorum.bu herhangi bir hoca için de en mantıklı seçim sezon sonu lucescu düşünülüyorsa onun yardımcısı olmayı kabul eden kişiydi diye düşünüyorum.
tüm bu düşüncelerle sezon sonuna kadar idarelik olarak sadi hocayla devam etmenin bile bile lades denmesi yani göz göre göre ikinci yarının çöpe atılması anlamına geldiğini, bu durumda da "Avni Aker veda yılında seni çağırıyor" diye taraftarı stada davet etmenin bir manasının kalmadığını düşünüyorum.derdim tamamıyla budur.
yoksa bugünkünden çok daha kötü günlerimiz olmuştu.her daim takıma sahip çıkıldı.bu lig için şu anda yetecek bir kadromuz olduğunu ama bunu sadi hocaya emanet ederek ikinci yarı hedeflerimizi heba ettiğimizi böylece yönetimin kendi bacağına sıktığını düşünüyorum.ama gerçekte böyle hedefler yoksa söyleyecek lafım da yok.
ikinci yarı içerde ilk maçımızı beşiktaşla oynayacağız.sadi hocanın nasıl bir 11 le sahaya çıkacağını, takımı nasıl oynatacağını az çok tahmin edebiliyoruz. 3 sezondur Avni Akerde maç kaçırmamaya gayret ettim, yine maça gideceğiz. büyük bir kulübün kendi yetiştirdiği kişi tarafından sahada nasıl korkakça oynatılacağını bile bile.ama bu sefer strese filan girmeye gerek kalmaz.yüzümde fener maçında cardozonun yedek kulübesinde attığı tebessüm olur, en fazla bu...There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ama merak ettiğim birşey var: Seni kaygılandıran şey ney? Muharrem Usta akademisyen, başarılı bir iş adamı ve işinin erbaabı. Kulüp yönetimindede tecrübesi var. Başkan olduğundan beri tek bir mantıksız açıklaması yok, hatta tüm yapacağı icraatleri tek tek açıklıyor. Ama yinede kaygılısın. Neden?Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıdvan'ın haklılık payı var.
Peki Güntekin'in, Trabzonspor şampiyonluğa en çok Şenol GÜNEŞ ile yaklaştı sözü ne alaka?
Yaklaşmadı, şampiyon oldu.
Bu yüzden döve döve sampiyon olacaksın. .
Yorum
-
Burada mızmızlanıp sözüm ona 'duyar' kasanlar açık ve net dikkat çekmeye çalışan tipler.
Adamlar 1 aydır görevdeler ve kara cahilin enkazını toplayacaklar daha. Ve nereye el atılsa hala kara cahilin pislikleri ortaya çıkıyor ve çıkacak.
Bu sefer gelen adamlar öyle ipsiz sapsız tiplerin laflarıyla hareket edecek adamlar değil.
Mesela adam hala Hami diyor. Bu yönetimin Hami'yle asla çalışmayacağını çözememiş daha. Yok hami kimmiş, gelirseymiş, şöyleymiş böyleymiş..
Hadi ordan hadi.!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRidvan Dilmenden Lucescu yorumu. Buda ters gorus olsun. Aslinda son soylenen cumleler enteresan "herseyi denediler" birde sabredebilsek: http://m.fanatik.com.tr/video-galeri...nasiyor-639738
Entersan yorum ama son soylenen cumleler gibi hersey denenmis artik guvendigimiz bir dala el attik. Kopup gelirse gelir. Bu isi 10 ocaktan oteye tasimamak gerek. Sabredelim.
Rıdvan Dilmen'in dediği gibi "Trabzonspor bu ya Trabzonspor. Geliyor musun kardeşim? Yok. Tamam bitti"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum