Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Denisov hakkında yorum yaptığımı nerden çıkardın abi Sadi Tekelioğlu için dedim

Takımdan bi beklentim yok benim. Tek sıkıntı şu kötü halinde takımı izleyip her hafta sonumdan 2-3 saat çalmam.
    Ben de genel olarak yazdım Fatih. Sadi Tekelioğlu da olsa, Luce de olsa bu kadroyla çile çekmemiz normal. Yılmaz Büyükaydın'ın transferle ilgili yaptığı açıklamalar için yazdım ben aslında.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sezon sonuna kadar sadi hoca ile devam ediyormuşuz galiba. eğer sezon sonunda lucescu gelmezse o zaman bu kötü geçen sezon çöpe atılmış olur.
      lucescu ile anlaşıldığı için devam edildiğini düşünüyorum. yoksa boyle büyük bir yanlışa girmezler diye düşünüyorum.

bide yılmaz beyin açıklamalarını da saçmalık olarak nitelendiriyorum. cardozo ya iyi fiyat gelirse satılırmış ama devre arasında hiç transfer yapmamak, bizim için daha akıllıca görünüyormuş eğer cardozoyu satarlarsa 1 değil 2 forvet birden gerekiyor. devre arasında cardozoyu satmak nedir. sen cardozo yu satarsan yerine alacağın isim o kalitede olmalı. daha uyum sürecini atlatma meselesi var. cardozoyu satacağına ndoyeyi iyi bir fiyata araplara göndersinler. Denisov'a o paraları vereceğimize sezon sonu çok daha iyi oyuncuları kadromuza katarız demiş. sezon sonuna değil acil solbek gerekiyor ne yapıp edip alsınlar oraya iyi bir adam.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Luce hayirli olsun...
        Devre arasinda geliyor mu peki?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yılmaz Büyükaydın: "İyi bir teklif gelmesi durumunda Cardozo'yu satmayı düşünüyoruz."

Yılmaz Büyükaydın: "Sadi Tekelioğlu ile herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Sezon sonuna kadar kendisi ile devam edeceğiz."

Yılmaz Büyükaydın: "Devre arasında hiç transfer yapmamak, bizim için daha akıllıca görünüyor."

Yılmaz Büyükaydın: "Lokomotiv Moskova forması giyen Vitaliy Denisov ile bir görüşme gerçekleştirdik ancak oyuncu çok para istedi."

Yılmaz Büyükaydın: "Denisov'a o paraları vereceğimize sezon sonu çok daha iyi oyuncuları kadromuza katarız."

Yılmaz Büyükaydın: "Ancak kadroda düşünülmeyen isimleri göndermemiz halinde transfer yapabiliriz."
          Bu sezonu gözden çıkardık zaten.
          Para saçmanın manası yok.
          Yarım sezon daha bekleriz.
          Umarım çekeceğimiz çileye değer sezon sonu...
          Hamiş

Yorum

• Sadi olayina katiliyorum sezon sonuna kadar kalmali fakat Cardozo satma olayi tamamen sacmalik. Gol atan tek adami yolla baska birini alma cok yanlis aciklamalar.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• cardozo gönderilecek öyle mi )
              muhammet demirle doldururuz yerini gerçi 4 milyona..

Yorum

• Sadi ile sezon sonuna kadar devam etme fikri bu yönetimin sonu olursa kimse şaşırmasın. Yönetimin destekçilerinden biri olarak bu fikre saygı duymam mümkün değil. Takımı taraftar ile barıştırıp tribünleri dolduracağız diyeceksin sonra Sadi ile sezon sonuna kadar devam edeceğiz beyanında bulunacaksın. O iş olmaz. Bu Sadi olayını hafife alıyorlar. Orada koca yarı sezon ve kupa duruyor. Takımın ciddi 3.lük şansı var. Bu sene çöpe atalım diyeceğimiz sene olmadı ki daha. Katılamıyorum bu görüşlere.

Birde Ndoye denen karaktersizin sahaya çıktığı takımı da izlemem ben. Bir yol bulunup bu umut bulutun 100 gömlek aşağısı olan sahte santrafor ile yollar ayrılmalı.

Yorum

• cardozo satılacak deniliyor keza ndoye de öyle deniz yılmaz zaten gözden çıkarılmış sen elindeki 3 forveti çıkartıp geriye kalan 17 maçı kasımpaşa macı gibi forvetsizmi oynayacaksın ama sadi kalırsa olmayacak bişey değil.

Yorum

• Cardozo önümüzdeki uzun vadeli planda düşünülmüyor belliki..yaşı itibari ile mantıklı olanda bu zaten. Elimizdeki tek golcü belki ama sistem olmadıktan sonra bireysel yetenekler bir işe yaramıyor..
                    Biz şimdi bir sistem kuracağız inşallah.
                    Bunun için gereken mali yapıyı oluşturmak için para eden yüksek maaşlı kim varsa satılacak ve yerleri düşük maaşlı sistem oyuncuları ile doldurulacak.
                    Yani maloudalar değil şotalar bulup faydalanıp parlatıp satacağız.
                    O yüzden Cardozoyu satmak istemeleri mantıklı.
                    Bu sene zaten.
                    Önümüzdeki seneleri kurtaralım en azından..
                    Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                    İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Esteban, Salih, Douglas, Yumlu, Musa, Alper, İshak, Soner, Atik, Özer, Erkan, Serdar Gürler, Ndoye, Deniz

Bu isimler Trabzonsporun yeni planlamasında yer almamas gerekenı, def edilmesi gereken isimler. Bu operasyona göre de kaliteli, potansiyelli takviyeler yapılmalıdır.

Bu arada Cardozo ya ciddi teklif varsa değerlendirilmesi tabi ki mantıklıdır. Yaşı itibari ile düşünüldüğünde ciddi bir bonservis ücretide teklif ediliyorsa mantıklı hamle olabilir. O teklif bir daha olmayabilir Cardozo için. Her ne kadar kalitesi tartışılmaz isim olsada yenilenen Trabzonsporun santraforu daha istikrarli daha güçlü daha yırtıcı ve daha genç birisi olmalıdır.
                      En son MuratJ tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 15:05.

Yorum

• Sevdigin arkadasinla takismis gorus ayriligi yasamis olabilirim...bana diil onada inaniyr olabilirsin..ozaman 6 ay sonra kararini verecek diyordu bekleyin 6 ay sonra kararini verecekmi.... dip not.. bari ayni cumleleri kullanma)

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevdigin arkadasinla takismis gorus ayriligi yasamis olabilirim...bana diil onada inaniyr olabilirsin..ozaman 6 ay sonra kararini verecek diyordu bekleyin 6 ay sonra kararini verecekmi.... dip not.. bari ayni cumleleri kullanma)
                          Abi 2. devre hoca konusu sizce nasıl çözülecek ? Sadi hocayla devam etmeyiz umarım.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ligde sadece son sıradaki Eskişehir i ve gelen geçenin fark attığı Antalya yı kendi sahasında yenen, Kasımpaşa ya karşı forvetsiz sahaya çıkan topu rakibe bırakan ve Onur olmasa 1 puan bile alamayacak olan, üstelik maç sonunda ''Barcelona da böyle oynuyor'' diye enteresan açıklamalar yapan biriyle yarım devre geçirmek hiç mantıklı değil.

Futboldan biraz anlıyorsam, antrenörü Sadi Tekelioğlu olan takım ne Türkiye kupası kaldırabilir ne ilk 4 e girebilir. Avrupa bileti eğer hedeften sayılmıyorsa anlarım ama ben ortada hedefsiz bir takım göremiyorum. Lucescu ile kesin olarak anlaşmadılarsa ve 2. devre takım tepe takla giderse çarşı pazar karışır. Fiko da ilk dönemi olan feda döneminde takımın başına Aybaba yı getirdi ancak adam en azından antrenördü. Bizimki başka bir şey. Allah a emanet maçlara çıkıyoruz.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Cardozo'nun iyi paraya satılması gayet mantıklı. Muhtemelen giderse yerine biri alınacak. Yaş olmuş 32, bel sakatlığı sorunu var, sözleşmesi bitiyor, ağır ve yavaş. Bize hareketli biri lazım. Ben de çok seviyorum kendisini ama gerçek bu maalesef. Eğer satamazsak elimizde kalacak. Aldığı yüksek ücreti de düşünürsek "iyi paraya" satılmasını gayet mantıklı buluyorum.

Yorum

• bu sezonu cöpe atalim sadi olur diyenler görüyorum . Kazanma aliskaligini yakalamak , Türkiye Kupasini kazanmak ve Ligde ilk dörde girip Avrupaya gitmek diye bir
                                Sans var . Sadi denen herifle devam edelim haklisiniz hic gerek yok bu sezon basariya .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X