Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi varsa 3-3lük Kayseri maçında kale dibinde 1mt den dışarı attığı topu da koyar mısın?
    Unutkanlık yanlış düşüncelere yol açıyor millette.
    bir arkadasım özetlerde seyrederken umut sizin kalede golu kurtardı sandım demişti
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2010-2011'de kaçan şampiyonluğun (!) ikinci yarıdaki Ankaragücü maçındaki Umut'un kaçırdıklarıyla başladığını unuttuk sanırım...

2011 de kacan sampiyonluk demissin.Surc-u lisan oldugunu zannediyor sana yakismadigini belirtmek istiyorum.

Umut dusmanligi forumun en deneyimli uyelerinden birine bu hatayi da yaptirdiya ne diyelim;büyüksun Umut!
      En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 17:23.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koşu güzel ama
        Kaleciden sıyrılış nefis, vuruş ise bir o kadar kötü

Bordo şortu giyse atardı, beyaz o gün bugündür yaramıyor işte. Nokta

2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• bunları unutalım artık çünkü zarar vermeye başladı. konuşulacaklar konuşuldu fazlasıyla.umut'a futbol hayatında başarılar.yepyeni bir sayfa açtık. genç ve kaliteli futbolcularla yeni bir yola girmemiz gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunları unutalım artık çünkü zarar vermeye başladı. konuşulacaklar konuşuldu fazlasıyla.umut'a futbol hayatında başarılar.yepyeni bir sayfa açtık. genç ve kaliteli futbolcularla yeni bir yola girmemiz gerekiyor.

Yumlu
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaleciden sıyrılış nefis, vuruş ise bir o kadar kötü

Bordo şortu giyse atardı, beyaz o gün bugündür yaramıyor işte. Nokta

Ah alt yapı hocaları işte, hepsi mi işe yaramaz olur

Ben olsam umutu 17 yaşında bir ağaca bağlardım ve günde 3 saat boş kaleye şut çalışması yaptırırdım.

Yorum

• Halbuki umut 2011 de 13 gol 8 asistle sampiyonluk ta büyük pay sahibi olmustur.

Allah insani bir anlik gafletle eski futbolcularimiza nankörlük yapmaktan bizi muhafaza eylesin.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• umuta 100.golünü attirmak icin yasanan komediyide asla unutmam Bu arada Cardozoda is ahlaki yok demeye getirdin neredeyse....
                  bu cok komik olur.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu kimse umut iyi forvetti demiyor, ama bir yaraya işeyemeyen o kadar çok adam geldi geçti ki bu kulüpten umut gibi adamlar onlardan on kat daha faydalı idiler demek istiyoruz.

Neden kimse anlamıyor, kimse umuta ronaldo yakıştırması yapmıyor zaten.
                    O zaman öyle yazın.Cardozoyla kıyaslandığı an şahsen bende sigortalar atıyor.Örneğin ndoye Umutun yanında 3.lig oyuncusu kalır ona verilen paraya yazık diyin tek kelime etmem.
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir arkadasım özetlerde seyrederken umut sizin kalede golu kurtardı sandım demişti
                      [emoji4] daha feci anlar yaşattı bize.O sene resmen şampiyon olamamamızın 1.nedeni şike 2.nedeni net umuttur.
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• 5 Ocakta Ersun Yanalla bir görüşme yapılacak
                        MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• twitter'da denk geldim..ilhan cavcav'in 37 yillk baskanlik doneminde kluplerin yaptigi hoca baskan degisiklikleri..ilk ucteyiz..

CXZWQGKUoAAPBAN.jpg

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5 Ocakta Ersun Yanalla bir görüşme yapılacak
                            Kaynak ?

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              5 Ocakta Ersun Yanalla bir görüşme yapılacak
                              kaynak?
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Pozisyona girmeseydi daha iyiydi bosuna helak olduk ekran basinda. Hele bi antalyaspor macinda kale cizgisi uzerinde kafa vurup gol atmisti top ust diregin ordaki aglara carpti la cizgi uzerinden kafa vuruyosun umut..

Valla diyorum hic pozisyona girmesin daha iyi bak cardozoya 1 2 pozisyon oluyor Mac boyunca okadar rahat rahat Mac izliyoruz.

Aradim bulamadım dedigim golu yanlis hatırlıyorum heralde ya da onu da mi kaçırmıştı.
                                En son Poor tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 17:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X