Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani 20 civarında oyuncu lazım. Bunların tanesinin maliyeti kaça, toptan alacağımıza göre indirimli olması lazım.
    İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Luce Sefa'yı terlikle kovalar ne oynatması. Adam gelse takımda 5 kişi bırakır en fazla. Diğerleri vakit kaybı.

Yorum

• Tam bir zaman geçirmece oyunu oynanıyor. Lay lay lom; yada riv riv riv...

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peşin hocayı gördünüz artık şampiyon diye bağırırsınız, Allah akıl fikir versin. Adam Haziran 2016'ya kadar Shaktar'da sözleşmeli, Haziran 2016'da Shaktar git kardeşim derse bizim başkanla oturacaklar. Neyin muhabbetidir bu. Ben yanlış mı biliyorum, bugün shaktarın açıklaması var, Lucescu'da Haziran 2016'da kulübümle oturacağım anlaşamazsam siz de 100 milyon Euro bütçe oluşturursanız ve de oğlum Razvan'la gelirsem belki demiş. Değilse değil deyin de ben de ona göre konuşayım.
        Tutarsızlıkta çığır açıyosunuz , yalan yanlış tahrik amaçlı yazılar yazıyosunuz , kabalaşmamak için epey çaba sarfedyorum , lütfen kendinize biraz daha fazla güvenin dışarda güzel bir hayat var , eğlence anlayışınızı sanal ortamlarda insanları yıpratmaktan daha verimli , makul aktivitelere yönlendirin

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tutarsızlıkta çığır açıyosunuz , yalan yanlış tahrik amaçlı yazılar yazıyosunuz , kabalaşmamak için epey çaba sarfedyorum , lütfen kendinize biraz daha fazla güvenin dışarda güzel bir hayat var , eğlence anlayışınızı sanal ortamlarda insanları yıpratmaktan daha verimli , makul aktivitelere yönlendirin
          Vallahi ben bu kadar düzgün bu kadar sakin cevap veremiyeceğim için yazmadım bile ellerine sağlık kardeşim..
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Şimdi, okuduğum bazı mesajlardan sonra kafama takılan şu:
            Bir tek Lucesku'yu isteyenler mi futboldan anlıyor?

Böyle düşünmeme sebep olanlar biraz daha adam gibi yazarsa ben de daha açık yazarım.
            Unutmadan Lucesku'nun gelişi riskli. Sezon sonu geleceğini var sayarak yarım sezonu gözden çıkarmayı onaylamasam da anlarım. Ama Luce gelmezse çok daha fazlasını çöpe atmış olacağız. Umartım Başkan ne yaptığının farkındadır.
            En son poetricus tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 17:48.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi, okuduğum bazı mesajlardan sonra kafama takılan şu:

Böyle düşünmeme sebep olanlar biraz daha adam gibi yazarsa ben de daha açık yazarım.
              lucescu seçeneği varken ersunu tercih edenler futboldan anlamıyor. Benim görüşüm bu

Yorum

• Razvan'ın çok büyük bir kariyeri yok kötü Hoca da değil. Şans verilebilir düzeyde arkasında babası varken bence kabul edelim gelip bir an önce başlasınlar.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bırak bu akıl önerilerini yazdıklarıma cevap ver. Yazdıklarıma konuş yuvarlak laflar etme. Bak ben somut şeyler yazıyorum.
                  İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Lucescu gelirse oynanan oyundan zevk alacağımızı zannetmiyorum. Nihayetinde bu adamın takımlarını izledik Türkiyede. Üstüne bir de şampiyon olamazsa o oyunla o zaman kıyamet kopar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi, okuduğum bazı mesajlardan sonra kafama takılan şu:

Unutmadan Lucesku'nun gelişi riskli. Sezon sonu geleceğini var sayarak yarım sezonu gözden çıkarmayı onaylamasam da anlarım. Ama Luce gelmezse çok daha fazlasını çöpe atmış olacağız. Umartım Başkan ne yaptığının farkındadır.
                      Mesele Lucescu'yu istememek değil, neden istemediğini bilmemek. Burada birçok arkadaş Lucescu'yla ilgili teknik yorumlarda bulunabilir, bulunuyor da. Ama adam zaten yaşlı, oğlunu getirip babasının çiftliğine çevirecek ya da Trabzonlu hoca olmazsa bu iş olmaz gibi yorumların çok sığ olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bana göre Lucescu konusu tam bir toplum mühendisliği, böylece Lucescu Haziran 2016'ya kadar Shaktarı sözleşme yenilemeye zorlamış olacak, bizimkilerde zaten para yok o zamana kadar, Lucescu'da Lucescu diye ninni söyleyecekler. Buradaki uzantıları da bize hakaret ederek takımı kurtaracaklar.

Yorum

• Oz evlatcilar, ya da yerel zihniyete su oneriyi sunarsak (anket olarak):

Lucescu'nun yardimcisi kim olmali:

1. Lucescu yalniz basina
                          2. Lucescu - Razvan
                          3. Lucescu - Hami

Cok merak ediyorum hangi sonuc cikacak. Lucescu gelmeden, gelme ihtimaline sevinenler ile dalga gecen, veyahut hayal dunyasinda yasadigini ima eden renkdaslarimiz cok ayip ediyor.

Razvan'a burun kiviranlar, Hami'ye gipta ile bakanlar, gercekten cok tuhaf toplumuz.

Bizi cozmek icin Einstein mezarindan kalkip gelse, kosa kosa mezarina geri girer diye tahmin ediyorum

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ulutaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesele Lucescu'yu istememek değil, neden istemediğini bilmemek. Burada birçok arkadaş Lucescu'yla ilgili teknik yorumlarda bulunabilir, bulunuyor da. Ama adam zaten yaşlı, oğlunu getirip babasının çiftliğine çevirecek ya da Trabzonlu hoca olmazsa bu iş olmaz gibi yorumların çok sığ olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz?

O konuda aynı düşünüyoruz. Sadece nev-zuhur tiplerin kendilerinde "şunu yapan futboldan anlamaz bunu diyen böyledir" diye ahkam kesme yetkisi görmesine sinir oluyorum. Narsist kişilikten tiksinirim.

Yorum

• Lucescu gelmeyecek, külliyen yalan kardeşim.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana göre Lucescu konusu tam bir toplum mühendisliği, böylece Lucescu Haziran 2016'ya kadar Shaktarı sözleşme yenilemeye zorlamış olacak, bizimkilerde zaten para yok o zamana kadar, Lucescu'da Lucescu diye ninni söyleyecekler. Buradaki uzantıları da bize hakaret ederek takımı kurtaracaklar.
                                Yahu bu adamı neden hala forumda tutuyorsunuz adam açık açık trolluyor ve dalga geçiyor

trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X