Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Juande Ramos çok saçma olur , macera aramaya hiç gerek yok. Luce olmuyorsa Yanal gelmeli.
    Lucescu olmuyorsa ne ramos ne de yanal dogru olur.

Ben hami diyorum yine de o da olmazsa baska birisi olmali.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mübarek bizim Yılmaz Vural a benziyo.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son yüregimts tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 23:14.
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Takımın avrupa kupasına katılma hedefi,vaad edilen 50.yıl şampiyonluğunun bu seneden başlayacak yapılanması ve Ziraat Kupası hedefleri var ve hâlâ hoca belirsizliği var öylemi?

Yorum

• Yabancılardan Lucescu dışında kimse olmamalı. Olmaz abi, Halilodzic dönemi daha dün gibi aklımızda. Ya Lucescu, ya da Ersun Yanal. Ama lütfen acilen karar verelim hoca olayina. 17 maç daha Sadi Abi yi çekemem ben.

Yorum

• Keske lucescu dillendirilmeseydi o zaman Ersunla imzalanir boyle kaos yasamaz isimize bakardik
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• 5 ocakta Transfer Zamani basliyor ? hocamiz daha hocamiz olacagini bilmiyordur suan ,yani plansiz gelecek
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Az sabır. Bu ne yahu. Bizim taraftardan olmaz.

Yorum

• Ramos nerden çıktı belli oldu Kirdemir danışmanıymış.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beğenilir yada beğenilmez gs'ye geldiğinde takım sürünürken aynı takıma 6 ayda 3 tane kupa kazandıran Hamza hoca neden düşünülmedi acaba?

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoca konusunda, tecrübesiz olan yönetim kolayı zor yaptı şimdi uğraşıp duruyorlar...
                      Abi, Ersun risk. Kolay alınabilecek bir risk değil üstelik. Yönetim doğru olanı yaptı, yapıyor. Ersun şak diye getirilseydi paramparça olan camia hoca konusunda ikiye ayrılacaktı yine, bunu göze almak kolay değil.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mübarek bizim Yılmaz Vural a benziyo.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        juande ramosu küçümsemek doğru değil.2 uefa şampiyonluğu,1 süper kupa,1 FA cup kazanmış bir adam.
                        real madride kadar yükselmesi de bunun göstergesi.
                        ama tercih meselesi tabi ki...
                        ben olsam bielsa ve favreye yoğunlaşır bu isimler olmassa ersun yanala yönelirdim.
                        bakalım artık hayırlısı..
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• arkadaslar bu isin sonu : lucescu ile anlasamadik son anda ufak pürüzler olustu ...Ramosu tanimiyoruz hic düsünmedik..
                          uzun ugraslar sonra sadi tekeligolu ile anlasmaya vardik ve yolumuza sadi hocayla devam edecegiz ..
                          devre arasinda kaliteli oyuncu bulmak zordur elimizde soner serdar Ishak gibi genc yetenekli oyuncularimiz varken macera aramaya gerek bulmadik sadi hocamizin onayiyla yolumuza böyle devam edeceigz ... BÖYLE BIR HABER CIKACAK DIYE KORKARAK f5 TUSLUYORUM
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi, Ersun risk. Kolay alınabilecek bir risk değil üstelik. Yönetim doğru olanı yaptı, yapıyor. Ersun şak diye getirilseydi paramparça olan camia hoca konusunda ikiye ayrılacaktı yine, bunu göze almak kolay değil.
                            Mantıklı düşününce son derece haklısın. Ersun camiayı ikiye bölecektir. Ramos ismine karşı çıksam da yeni bir heyecan yaratır. Şu gerçek ki kim gelirse gelsin destek olmalıyız başka yolu yok.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• açıkcası juan de ramosu bende fazla tutmuyorum

Yorum

• Yönetim profosyonel diyoruz ama gün geçtikçe şaşırtıyor beni.
                                Hoca belli değil gelecek gidecek oyuncuları neye göre belirliyor yönetim.
                                Gelecek olan adam belki gönderilecek oyuncuyu oynayacak takıma kazandıracak
                                Hoca konusu bir an evvel çözülmeli uzadı bu is

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X