Lucescu devre arasi gelirse hepimiz ters köse oluruz, Bahadir2561 hariç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun Yanalın 2011'de tff futbol direktörüyken hazırladığı projeleri ile ilgili gerçekleştirdiği sunumun linkini kopyalayayım dedim buraya. Bu yönetimin vizyonuna uygun vizyon sahibi başka bir yerli teknik direktör yok bu ülkede. Başkanın bahsettiği atılım yerli bir isimle gerçekleştirilecekse, bu isim kesinlikle Ersun Yanaldır. Koca ülkede bu takımı tanıyan ve iyi analiz edebilecek başka bir isim yok. Başkanı doktor, yöneticisi rektör olan bir takıma ülke futboluna bilimselliği getiren bir isim yakışır. İmkanım olsa da başkana ulaşıp gösterebilsem şu sunumu. Bu sunumu okumaktan aciz antrenörler nerde, bu tür projeleri tasarlayan Ersun Yanal nerde. Aralarında uçurum var resmen. Hayde başkanım yap şu işi.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Kongre zamanı Hekimoğlu tarafı için Trabzonspor'un Trabzon'dakilerin elinde olmasını istedikleri, eski oyuncuların, Giray Bulak gibi isimlerin nemalanacakları söyleniyordu. Bakıyorum da bu tür eleştiri getirenler bugün aynı 'küçük olsun, benim olsun' zihniyetinde hareket ediyorlar. Bazı tanınırlığı yüksek kişiler var burada, Ersun Yanal'la belli bağları, dostlukları var anladığım kadarıyla, habire onun gelmesi için lobi faaliyetleri içindeler.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir ihtimal var, ama Berdiyev'in sene sonu sözlesmesi bitmesine ragmen onun gelmesine ihtimal yok ?
Berdiyev iyi durumda ama Lucescu degil mi ? bir seyler yaziyorsunuz da kendiniz inaniyor musunuz merak ediyorum
Iyi niyetli yorumlar degil bunlar
Bana inatçi diyenlere gelsin...
Lucescu ayrılabileceğini, yeni maceralara atılmak istediğini söyledikten sonra ayrıca başkan da Lucescu ile görüşüldüğünü dile getirdi
Şimdi bunları üst üste koy ve Lucescu ile Berdiyev konusunu kıyasla
Yok hâla ikisi de aynı şey diyorsan diyecek bir şey yok
Niyetimi de hemen anlamışsın bravo
Not: Tamam devre arasını geçtim -laf sokmuşsun ya aklınca- sene sonu için bu ihtimalleri değerlendirEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 17:01.
Yorum
-
3 ihtimal var gibi gözüküyor
1) Lucescu
2)Lucescu dışında yabancı bir hoca
3)Ersun YANAL
Bence Türkiye tecrübesi olmayan yabancı bir hocanın başarılı olma ihtimali en düşük ihtimal.Bunun pek çok örneğini gördük ama yine de USTA yönetiminde bir farklılık olabilir düşüncesi de kafamda var.
Lucescu'nun oğlu ile çalışmak istemesi gayet mantıklı bence bunda art niyet aramak veya işsiz bir insana iş aramak gibi görmek doğru değil.Bir sistem kurmak ayrı bir mesele bu sistemin devamlılığını sağlamak ayrı mesele.Kendi kuracağı sistemin başına güvenip çalışabileceği birini getirmekten daha doğal ne olabilir.
Lucescu olmayacaksa benim tercihim Ersun hocadır.Son gelişinde takıma adapte olamamasına, kötü kadroya ve leş yönetime rağmen bana göre başarılı olmuştur.Bu başarıyı iho döneminde ki değişen hocalara kıyasla söylüyorum.
Şu durumda yönetime sabretmek ve doğru kararı vereceklerine inanıp desteklemek en doğrusu zaten öze dönüş meraklıları ve bunların yerel medyada ki kalemleri her türlü haberi yapıyorlar bize destek olmak düşer.Umarım hayırlısı olur.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum kendin çalıp kendin söylüyosun..
Lucescu ayrılabileceğini, yeni maceralara atılmak istediğini söyledikten sonra ayrıca başkan da Lucescu ile görüşüldüğünü dile getirdi
Şimdi bunları üst üste koy ve Lucescu ile Berdiyev konusunu kıyasla
Yok hâla ikisi de aynı şey diyorsan diyecek bir şey yok
Niyetimi de hemen anlamışsın bravo
Not: Tamam devre arasını geçtim -laf sokmuşsun ya aklınca- sene sonu için bu ihtimalleri değerlendir
Berdiyev için de tipki Lucescu gibi sene sonu sözlesmesi bittigi için ümitliyim ve gündeme getiriyorum... birçok kisi bundan haberdar degil, ama sözlesmesi sene sonu bitiyor, en azindan öyle gözüküyor su anda...
Yani ikisini kiyaslarsak, ismi geçtigi için baskan onu isaret ettigi için ve "yeni macera" açiklamalari oldugu için Lucescu tabi ki önde, onun haricinde mâliyet ve ikna etme açisindan Berdiyev'i getirmek daha kolay, sözlesmesi de sene sonu bitiyor, ve baskani Akhmetov falan da degil, yani onu istersek getirmesi Lucescu kadar zor olmaz (siyâsi skintilari hariç tutuyorum)
Ama çikip Berdiyev 0 ihtimal, takimi iyi durumda, gibi seyler yazip Lucescu gelir demek sirf Lucescu konusulsun da ne olursa olsun demek oluyor biraz... ikisinin de durumu iyi, ikisinin de sözlesmesi bitiyor... birinin adi geçiyor diye önde ve gelme ihtimali var, "yeni macera" da bir + ; digerinin ise mâliyet açisindan sartlar açisindan ikna edilmesi daha kolay, ayriyeten o Rostov'da ve Lucescu gibi çok iyi iliskileri olan bir baskani, çok parali bir baskani falan yok.......Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sadi hoca ile devam edilir edilmez ama bu aksam hoca stadda olur olayina katilmiyorum... ayrica Lucescu defterini kapatmis olsa bile bizimkiler, bunu hemen yansitmaz, belli etmez... bugün yarin hatta pazartesi falan bile yeni hocanin belli olacagini düsünmüyorum.... Lucescu sene sonu gelecekse onu açiklarlar belki, yoksa Ersun hoca ya da baskasi ilerleyen günlerde imzalamaz, biraz daha oyalarlar bizi bence...
Ama sonunda ne olur, gerçekten ben de tahmin edemiyorumTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Eğer basında çıkan Lucescu-oğlu muhabbeti doğruysa adam tatile geliyor demek bence. Ne demek şimdi 2 yıl sonra oğlum gelsin. Niye 2 yıl? Niye sonra sportif direktörlük? Niye oğlu? İnşallah yönetim taraftardaki Lucescu aşkını dindirmek uğruna şartları Trabzonspor lehine olmayacak böyle uygulama yapmaz.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni macera olayini elbette göz önüne alarak gelme ihtimalinin oldugunu söylüyorum, ama devre arasi degil... olamaz da demiyorum ama su anda öyle bir ihtimal epey uzakta, ha hakli çikarsin devre arasi gelir olabilir belli olmaz ama gerçekçi olursak su an o ihtimal 5%
Berdiyev için de tipki Lucescu gibi sene sonu sözlesmesi bittigi için ümitliyim ve gündeme getiriyorum... birçok kisi bundan haberdar degil, ama sözlesmesi sene sonu bitiyor, en azindan öyle gözüküyor su anda...
Yani ikisini kiyaslarsak, ismi geçtigi için baskan onu isaret ettigi için ve "yeni macera" açiklamalari oldugu için Lucescu tabi ki önde, onun haricinde mâliyet ve ikna etme açisindan Berdiyev'i getirmek daha kolay, sözlesmesi de sene sonu bitiyor, ve baskani Akhmetov falan da degil, yani onu istersek getirmesi Lucescu kadar zor olmaz (siyâsi skintilari hariç tutuyorum)
Ama çikip Berdiyev 0 ihtimal, takimi iyi durumda, gibi seyler yazip Lucescu gelir demek sirf Lucescu konusulsun da ne olursa olsun demek oluyor biraz... ikisinin de durumu iyi, ikisinin de sözlesmesi bitiyor... birinin adi geçiyor diye önde ve gelme ihtimali var, "yeni macera" da bir + ; digerinin ise mâliyet açisindan sartlar açisindan ikna edilmesi daha kolay, ayriyeten o Rostov'da ve Lucescu gibi çok iyi iliskileri olan bir baskani, çok parali bir baskani falan yok.......
Tabi ki düşünülebilir o halde
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke sözleşmesinin bittiğini baştan söyleseydin, yazdıklarım için özür diliyorum
Tabi ki düşünülebilir o haldekusura bakma ben de bu aralar biraz "sert" yaziyorum, yanlis ifade ediyorum kendimi belki...
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Luce sezon sonu gelecekse yarım dönem için Sadi ile devam edelim önerisi makul gibi gözüküyor ama mümkün değil. Hakan Arıkan örneği var yarım dönemlik. Yarım dönem çok uzun maraton ki biz olası yenilgilerde; "neyse sezon sonu Luce gelecek" diyecek kadar sabırlı değiliz.
Çok çabuk gaza geliyoruz; hem olumlu hem olumsuz olaylarda.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum