Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adamın takımı düzenli olarak Şampiyonlar ligine katılıyor diyorsunuz bende diyorum ki o takımı o hale Luce getirdi. Daha evvel Dinamo Kievden başka takım bilirmiydiniz ? Shakhtar'ın sıçrama yapmasını müteakip ülke futbolunda diğer kulüplerde (Dnipro gibi) sivrilmeye başladı . Her neyse...

Lucescu gittiği kulübe sistem oturtan ve eldekinin en iyisini oynatan bir adam ,haybeci değil. En çok sevdiğim özelliği de bu.

Ayrıca burada sizin gibi ne yaparsak yapalım bize bir halt yedirmezler düşüncesindeki insanlara çözümlerinin ne olduğunu sormak lazım. Ne öneriyorsunuz?
    [ Ayrıca burada sizin gibi ne yaparsak yapalım bize bir halt yedirmezler düşüncesindeki insanlara çözümlerinin ne olduğunu sormak lazım. Ne öneriyorsunuz? ]

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum , ne olsun istiyorsunuz ?

Sizin soylemlerinize bakacak olursak kulübün kapısına kilidi vuralim, nasılsa öyle de , böyle de hep kaybeden olacağız size göre , boşa yorulmanin, mücadele etmenin anlamı yok .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Mustafa Denizli şark kurnazıdır.Avrupaya katılmayan takımlara gelir ama aynı zamanda rakiplerinde berbat olduğu sene gelir.Yani şuanki durumda hayatta gelmez.

Tek isim Hami Mandıralıdır ama ona yapılan ayıptan sonra ben olsam gelmem.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor, Bosingwa'ların peşinde koşmamalı, Szymek'ler bulmalı.
        Lucescu'ları ikna için uğraşmamalı, Urbain'ler keşfetmeli.

Bende bu düşünceyi destekliyorum.
        Doğru diyorsunuz ama bu aşamada acil iyi bir komutana ihtiyacımız var, Lucescu'ya hayır demem
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Lucescuya vereceğin para bosingwa ile constantın aldığı paraya eşit . Bu adamın ikisi takımda olmasa ne kaybeder bu oyunculara verilen para + sefaya verilen para lucescuya verilse mevcut takım ne kazanır bunu düşünmek lazım.

Kadroda yabancı ve gurbetçi sayısı gayet fazla olduğu için bana göre yabancı hoca kariylerli olan daha mantıklı.

Yada Murat Yakın gibi vizyonu misyonu genç hem Türk hemde altyapısı iyi olan bi hoca da getirilebilir. Yıllardır Türk hocalar geldi de ne oldu şenol güneş hariç hangisi oyuncu kazandırdır?

Yorum

• m. denizli şark kurnazıdır demiş bir arkadaş.. çok doğru.. işte o yüzden m. denizli ile anlaşmalıyız.. eğer fener gsnin 4 senelik hegemonyasını üstelik h. ulusoy yönetiminde kırmışsa bunda m. denizlinin payı çok büyüktür.. adam elindeki malzemeyi en iyi kullanan ve rakibe göre en ideal kadroyu çıkaran maçı genellikle iyi top oynayarak değil iyi taktikle kazanan ender hocalardandır.. ligdeki egemen güçlere kavga etmez.. hakem camiası ve lig tv , basınla vs. arası çok iyidir.. kimse onun takımını kolayca karıştıramaz.. onlarla iyi geçinir ve hakkını yedirtmez.. lucenin bile hakkını çaldılar ama onun kolay kolay çalamazlar..

iyi isimlerden oluşan ama çok kırılgan bir takımımız var.. cardozo, constant vs. gibi çok iyi ücret alan ama her an elimizde patlayacak oyuncularımız var. ya yukarı çıkacağız ya da dibe ineceğiz.. bu tarz kadroları genç ve idealist biri idare edemez.. bunu şotada yeterince anladık.. bize kurt ve şark kurnazı biri lazım..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Lucescu'ya da Denizli'ye de fitim ben Abi...
              Hangisi gelirse gelsin.
              Hamiş

Yorum

• m. denizli asla öyle 3-5 yıllık anlaşmalar yapmaz.. en fazla 1+1 yıllık anlaşma yapar.. bize gelirse muhtemelen böyle bir anlaşma isteyecektir.. en az riskli model bence bu.. takımı ona havale edip yönetimin camiayı birleştirme ve borcu azaltma, akyazıya yerleşme sorunlarına odaklanması lazım..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• benim hoca adayım mustafa denizli dir şuan bu camiayı ancak mustafa denizli ayağa kaldırır dün akşam trt sporda kendisine teklif gelmediğini söyledi ancak yorumcu hakan ünsal hocam 3 büyükleri şampiyon yaptınız trabzonsporuda şampiyon yapıp tarihe geçmek istemezmisiniz diye bir soru yöneltti mustafa hoca kıs kıs güldü benim anladığım mustafa denizlinin bize gelmek için gönlü var.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamın takımı düzenli olarak Şampiyonlar ligine katılıyor diyorsunuz bende diyorum ki o takımı o hale Luce getirdi. Daha evvel Dinamo Kievden başka takım bilirmiydiniz ? Shakhtar'ın sıçrama yapmasını müteakip ülke futbolunda diğer kulüplerde (Dnipro gibi) sivrilmeye başladı . Her neyse...

Lucescu gittiği kulübe sistem oturtan ve eldekinin en iyisini oynatan bir adam ,haybeci değil. En çok sevdiğim özelliği de bu.

Ayrıca burada sizin gibi ne yaparsak yapalım bize bir halt yedirmezler düşüncesindeki insanlara çözümlerinin ne olduğunu sormak lazım. Ne öneriyorsunuz?
                    Çözüm TFF'ye hakkımızı yedirmeyecek bir yönetim.
                    Ondan sonra istersen Mourinho'yu getir.

Yorum

• Keşke Bosingwa gibi karakter abidesi yararlı oyuncular bulsakta peşinde koşsak.

Yorum

• bu mustafa denizliyi sanki pek gönüllü görmedim bize gelmeye bende denizliyi istiyordum ama neyse belkide yanlış anlamışımdır.

Yorum

• Mustafa Denizli'nin doğru isim olduğunu düşünmüyorum. İnşallah gelmez.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Kulüp gercek anlamda profesyonel olana kadar uzun vadeli bir hoca ile anlasilmasini dogru bulmuyorum. Kongreden sonra gelecek olan kisi hamiyi getirmelidir.zaten bu sezon bitti hamiye hakki olan 2.sans mutlaka verilmelidir.Duruma bakilir eger hami basarisiz olursa yollarsin aksi olursa yol belli zaten.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Benim şahsi kanaatim şudur: Kesinlikle Trabzondaki şu eski futbolcular ve yerel adıyla çıkan güdümlü basın orada olduğu müddetçe kim gelirse gelsin bu takımın başında HUZURLA ve İSTİKRARLA Ç A L I Ş A M A Z!!!

Hatırlar mısınız bi zamanlar ne eğlenceliydi ŞİKECİLERİN kongreleri. AZİZ YILMAZ vardı KADIKÖY grubu vardı irili ufaklı bir sürü hizip vardı. AZİZ YILDIRIMIN ŞİKEBAHÇEYE EN BÜYÜK İYİLİĞİ bu grupları TARİHE GÖMMEK oldu. Bizde bunu yapacak bir ortam ve başkan olmadan kimsenin bir şey yapması mümkün değildir. Vesselam!
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Katılıyorum. Şu anda anladığım kadarıyla dediğiniz gruplar Hekimoğlu etrafında birleşmeye çalışıyor. Çünkü geleceklerinden endişeliler
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X