Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berdiyev yönetimin gündeminde değilse boşuna konuşmayalım. İyi adam aslında mesele tespih meselesi değil. Tespih hiç bir şeyin simgesi değil. Cezaevinde volta atarken her cinsten adam kullanıyor. Sakalda simge değil, isteyen bırakır veya bırakmaz. Eskiden sakalı çıkan herkes sakallıymış.
    İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeri geliyor zirt pirt saygidan bahsediyorsunuz, sonra gicik kapinca ona buna yüz ifadesi üzerinden tesbihi saçi giysisi üzerinden falan vuruyorsunuz, ayip
    "abi ben basarisiz olacagini hissediyorum" deseniz çok daha iyi... bende mesela Lucescu için çok emin degilim, sadece his yani... Bielsa için de ayni, adi geçen baska hocalar için de... zaten bazi isimler için bir kaç kere belirmistim "kötüdür iyidir demiyorum ama bizde tutmaz gibime geliyor" diye...
    Hami'yi tek juventus maçiyla övüp onu takimin basina getirmek isteyenlere Berdiyev desen "o da kimdu" der, sampiyonluklarini küçümser, ondan sonra biraz sert yazdik mi inatçi oluruz, yoookk yaaa ??
    Ersun için "geçmisine saygi duyun bari" demesini biliyoruz, ki geçmisine saygi duyuyorum, hele ilk zamanlarindaki Gençler dönemlerine falan... ama gicik oldugumuz biri olunca ne geçmisi kaliyor ne gelecegi... bu kadar da olmaz...
    En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 13:40.

Yorum

• Osmanlida ülke yönetimi babadan ogula gecerdi, bizde osmanli torunlari olmaktan
      hep övünmüsüzdür, Lucescunun durumu tamda bu isie uyuyor, niye rahatsiz oluyoruz?
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bu arada şunları da ufak bir araştırmayla görebiliyoruz:

-Razvan Lucescu Romanya milli takım teknik direktörlüğü de yapmış.

-Adam geçen sene Xanthi ile (dikkat edin, romanya değil yabancı bir ligde) kupa finaline çıkmış. Takımın kadro değeri 11.5 milyon euro. Ki bu bugünkü değer, kupada bu başarıyı göstermeden önce takım değeri çok daha düşük gözüküyordur.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bize antr olacak adama biz sart koymaliiz o degil.. dahasi varmi???

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O değilde birden bi senaryo canlandı gözümde...
            Olurya, ne Luce gelir nede oğlu. Bundan 5-10 sene falan sonra Razvan, Mircea' dan daha iyi hatta Mourinho seviyesinde bir hoca olsa, şöyle 3-5 tane Avrupa Kupası kaldırsa falan. Tamda biz 8 inci geleneksel öze dönüş projemizle 4. olmaya devam ederken forumun halini düşünemiyorum.
            O da bir ihtimal, olabilir yani... ama böyle bir ihtimal var diye Razvan'i getirecek degiliz herhalde sonuçta su anda öyle bir ihtimal epey uzakta gözüküyor
            İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben açıkçası sportif direktörlük olayına karşıyım. Mesela Şenol hoca zamanında yanlış hatırlamıyorsam sportif direktör Ünal hocaydı. Takım elbiseyi bırak yanıma in dedi Şenol hoca ve Ünal Karaman eşofmanları çekip kulübeye geldi. Bizim ülkede sportif direktörlük cebi doldurma ve ego tatmin yeri olmuş. Pek sağlıklı bir yapımız yok. Ayrıca başta Ersun Yanal olmak üzere gündemdeki hiçbir antrenörün sportif direktörle çalışmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ersun un gitme sebebi zaten buydu, takım üzerinde tek yetkili ben olmazsam giderim dedi gitti.
            Buna katilirim iste... zaten sportif direktör olayi kaç yerde saglikli bir sekilde isliyor ?? psg bile leonardo'dan sonra birini getirdi mi, getirdiyse ne gibi ise yariyor bilmem...
            Almanlar çok disiplinlidir, onun için onlarda bu düzen saglikli bir sekilde isler... Ingilizler daha farkli, yukarda bir renkdasimiz da yazmis menejer olayini, orda kendilerine has bir düzen var, baska hangi ülkede var ? belki de hiç....
            Bize gelirsek, kesinlikle fuzuli bir sey... bizde hoca ve baskan iyi anlasmali, isleri onlar yürütmeli, diger kisiler ise takimin basarisi için bunlara hizmet etmeli... tabi yine de kesinlikle diger kisiler kisminindaki teknik heyet ve yöneticilerle arada toplanti yapip fikir alinmali... fikir konusunda bence malzemeci bile dinlenmeli, herkesin fikri alinmali not edilmeli, dikkate alirsin almazsin o ayri mesele
            Her ülkenin ayri özellikleri vardir, yapisi vardir, bizim insanimiz farklidir... sirf batidan gelen bir sey diye gereksiz özentilere gerek yok... sportif direktör aauuuv sanki sihirbaz mubarek sportif direktör....
            En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 13:44.
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arkadaşlar meselemiz ravzan bizi kaldırabilecek bir td mi meselesi değil ki!!
              Luce 2 senede sistemi kurarım sonrasında artık yaş kemale erer, ben antrenmanlarla falan uğraşmam ama yine bütün ekibin başında ben olurum. Gerektiği yerde müdahale ederim. Bunun içinde müdahale edebileceğim adam olan oğlumu takımın başında tutarım demiş eğer doğru ise..
              Sıkıntı nerede?
              Siz niye kendisi alıp başını gidecek bizi oğlu ile başbaşa bırakacak havalarına girdiniz?
              En son Laziobass tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 13:47.
              Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
              İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Lucescu iki sene sonunda ben bırakırım, oğlum devam eder dese bence de bu teklif saçma olurdu. Ancak Lucescu ben ekibin başına geçer, sportif direktör olurum, teknik kadronun başında oğlum olur diyor.. Çok saçma denilebilecek bir öneri değil bence.. Üzerine düşünülebilir..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• - Hocam ne olur yandık bittik, sistemimiz çöktü. Bu iş bilmez hocalardan bıktık. Gel bizi kurtar. Bütçemiz fazla yok. Takım enkaz. Kulüp enkaz. Gel gövdeni bu yükün altına sok, yeniden bize bir sistem kur

- Tamam ama ufak bir ricam olacak. Oğlum Razvan...

- Neeeee! Oğlun muuu?? İşsiz oğluna iş bulma kurumu mu burasıı?? Ne başarısı varmışş? Sen bizi ne sandınn?

- :O

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeri geliyor zirt pirt saygidan bahsediyorsunuz, sonra gicik kapinca ona buna yüz ifadesi üzerinden tesbihi saçi giysisi üzerinden falan vuruyorsunuz, ayip
                    "abi ben basarisiz olacagini hissediyorum" deseniz çok daha iyi... bende mesela Lucescu için çok emin degilim, sadece his yani... Bielsa için de ayni, adi geçen baska hocalar için de... zaten bazi isimler için bir kaç kere belirmistim "kötüdür iyidir demiyorum ama bizde tutmaz gibime geliyor" diye...
                    Hami'yi tek juventus maçiyla övüp onu takimin basina getirmek isteyenlere Berdiyev desen "o da kimdu" der, sampiyonluklarini küçümser, ondan sonra biraz sert yazdik mi inatçi oluruz, yoookk yaaa ??
                    Ersun için "geçmisine saygi duyun bari" demesini biliyoruz, ki geçmisine saygi duyuyorum, hele ilk zamanlarindaki Gençler dönemlerine falan... ama gicik oldugumuz biri olunca ne geçmisi kaliyor ne gelecegi... bu kadar da olmaz...
                    Adi geçmeyen adamı,proje hocası diye kendi kendine gündeme getirip, önyargı oluşturuyorsun.
                    Senin sevdiğin tesbihi, ben sevmeyip yorum yapabilirim.
                    Sevmek senin en doğal hakkın da bizim değil mi?
                    Başarılı olacağına inandığın kişide inat etmene saygı duyarım,
                    Ama gelip yok bence sportif direktör böyle söyle bilmem ne demene saygı duymam.
                    Görev belli, is belli.. on kişi sana bir şey anlatmaya çalışırken inat etmene saygı duymuyorum...
                    Biraz da igneyi kendine Batır...
                    Bardiyev diye biri anket dahili bile olmamış..
                    Çok uzadı, kusura bakmayın..

Yorum

• yonetimi en cok destekleyenlerin basinda geliyorum ama bu hoca konusu artik kabak tadi vermeye basladi.ozellikle de lucescu mevzusu.bilincli veya bilincsiz bir sekilde oyle bir hava yaratildi ki sanirsin dunya uzerinde bizi basariya ulastiracak tek sistem hocasi lucescu..yok 100 milyon istedi yok oglunu sart kostu yok kaynimi ise almazsaniz gelmem dedi vss...bir suru gereksiz dedidoku..
                      medya cogunu uyduruyor desek bile bunun onune gecmek cok zor degil..gider konusursun ya evet ya hayir..burada isveren sensin.lucescu olmaz ersun olur veya baska bir hoca..esas onemli olan teknik direktor degil yonetimdir.lucescu'nun hocaligina laf eden carpilir,ligi de iyi taniyor eyvallah ama yasi artik uzun vadeli planlar yapacak yas degil.
                      bize maddi manevi basariya doymamis,hedefleri olan genc bir isim gerekiyor..yerli olarak en iyi aday ersun..yabanci olacaksa da git hirsli disiplinli hucum futbolu seven herhangi bir hocayi getir..ne olursa olsun arkasinda dur..isine karisma,oyuncularin odemelerini aksatma,kurumsal yapiyi oturt herkes kendi isine baksin..
                      sonra basari zaten gelir..oldu da basari gelmez o zaman hocayi degistirirsin..bu ligde basarili olan hocalara bakin hicbiri sistem hocasi falan degildi.bu ligde hocalar degil kadrolar yarisir..bana gore ya kadro istikrari ya da maliyetli buyuk isimler.bjk ve sikebahceyi ele alalim..bugun bjknin kafaya oynamasinin nedeni hocalari degil kadro istikraridir.yada sikebahcenin yaptigi gibi oyuncu kalitesini her sezon maksimum seviyede tutmak ve her sezon kafaya oynamak..aykut-ersun-ismail kartal-pareira...son dort bes sezondur hep kafaya oynadilar..
                      sadi hocanin eski kafali vizyonsuz biri olduguna inanirim ama onunla bile takim iki haftadir felaket istekli oynuyor..bu ondan degil yonetimden kaynaklaniyor..yonetim saglam olursa iyi futbolcularinda varsa kulubeye kimi dikersen dik basari gelir..iddia ediyorum sezon basindan bu yana usta baskanimiz olsaydi bu kadronun kafadan 10 puan fazlasi vardi..serefsiz hakemlere ragmen bunu yapardik..
                      muharrem usta'yi gecen secimde de bu secimde de destekledim..cevremde oy verebilecek kim varsa herkesin kanina girdim oy verdirdim ama hoca mevzusunu sakiz etmesinin kendisine bir faydasi yok..

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Berdiyev yönetimin gündeminde değilse boşuna konuşmayalım. İyi adam aslında mesele tespih meselesi değil. Tespih hiç bir şeyin simgesi değil. Cezaevinde volta atarken her cinsten adam kullanıyor. Sakalda simge değil, isteyen bırakır veya bırakmaz. Eskiden sakalı çıkan herkes sakallıymış.
                        Zaten simgedir falan demem ben tesbihi var diye söyledir, sakali var diye böyledir demek yanlis zaten...
                        İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Osmanlida ülke yönetimi babadan ogula gecerdi, bizde osmanli torunlari olmaktan
                        hep övünmüsüzdür, Lucescunun durumu tamda bu isie uyuyor, niye rahatsiz oluyoruz?
                        Bu iyiydi
                        İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada şunları da ufak bir araştırmayla görebiliyoruz:
                        -Razvan Lucescu Romanya milli takım teknik direktörlüğü de yapmış.
                        -Adam geçen sene Xanthi ile (dikkat edin, romanya değil yabancı bir ligde) kupa finaline çıkmış. Takımın kadro değeri 11.5 milyon euro. Ki bu bugünkü değer, kupada bu başarıyı göstermeden önce takım değeri çok daha düşük gözüküyordur.
                        Genç yasina ragmen fena degil gibi, ama biz sampiyonluklar görmüs adamlari begenmiyoruz bu da ne ki ?
                        Berdiyev'i geçtim, Bielsa geçen sene kadrosu pek te iyi olmayan (savunmasi falan) Marsilya ile devreyi lider kapatti, 2.yari çöktü nefesi yetmedi... yine de basarili saydi herkes onlari... onu da begenmiyoruz... Yunanistan kupasini mi begeneceeeezz

Yorum

• Ya okuyorum sanki Bayer Münih taraftarı yada Barcelona taraftarımışsınız gibi davranıyosunuz..

Sanki bugüne kadar herşey normal işleyen bi kulüpte nasıl oğluna bırakırmış Lucescu bu kabul edilemezmiş..

İki sene içinde bizi şampiyon yapsın sistemi kursun isterse karısına bıraksın takımı çıksın tribüne..Başarısız olursa zaten Lucescu falan kalmaz ortalıkta

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adi geçmeyen adamı,proje hocası diye kendi kendine gündeme getirip, önyargı oluşturuyorsun.
                            Senin sevdiğin tesbihi, ben sevmeyip yorum yapabilirim.
                            Sevmek senin en doğal hakkın da bizim değil mi?
                            Başarılı olacağına inandığın kişide inat etmene saygı duyarım,
                            Ama gelip yok bence sportif direktör böyle söyle bilmem ne demene saygı duymam.
                            Görev belli, is belli.. on kişi sana bir şey anlatmaya çalışırken inat etmene saygı duymuyorum...
                            Biraz da igneyi kendine Batır...
                            Bardiyev diye biri anket dahili bile olmamış..
                            Çok uzadı, kusura bakmayın..
                            Ben tesbihini mi seviyormusum ? ya da ondan dolayi mi onu istiyor musum...
                            hangi görev hangi is neye göre kime göre ? yaz google'a, vikiden 2 tanim bul, ahan da görev budur, bu mu yani ?
                            Mesela Mert bile bir sey anlatmaya çalisti, ama yine de ülkemizde buna karsi oldugunu gereksiz oldugunu yazdi, ben de ayni fikirdeyim iste, biraz sert yazmamin sebebi de bu, 2 tanimla olacak is degil bu... bazilarini okuyunca sportif sanki mucize yaratan birisi, takimin patronu, kulübün anahtarini vermedigimiz kaldi...
                            ankete gelirsek anketi ben yapmadim, Hami bile var Bielsa yok Berdiyev yok, bosta olan Ertugrul hoca yok, bunlarin olmasi lazimdi, daha baska isimler de olabilir, 3 isim olursa böyle garip sonuçlar çikar, "diger" Hami'den fazla oy aldi mesela
                            İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yonetimi en cok destekleyenlerin basinda geliyorum ama bu hoca konusu artik kabak tadi vermeye basladi.ozellikle de lucescu mevzusu.bilincli veya bilincsiz bir sekilde oyle bir hava yaratildi ki sanirsin dunya uzerinde bizi basariya ulastiracak tek sistem hocasi lucescu..yok 100 milyon istedi yok oglunu sart kostu yok kaynimi ise almazsaniz gelmem dedi vss...bir suru gereksiz dedidoku..
                            medya cogunu uyduruyor desek bile bunun onune gecmek cok zor degil..gider konusursun ya evet ya hayir..burada isveren sensin.lucescu olmaz ersun olur veya baska bir hoca..esas onemli olan teknik direktor degil yonetimdir.lucescu'nun hocaligina laf eden carpilir,ligi de iyi taniyor eyvallah ama yasi artik uzun vadeli planlar yapacak yas degil.
                            bize maddi manevi basariya doymamis,hedefleri olan genc bir isim gerekiyor..yerli olarak en iyi aday ersun..yabanci olacaksa da git hirsli disiplinli hucum futbolu seven herhangi bir hocayi getir..ne olursa olsun arkasinda dur..isine karisma,oyuncularin odemelerini aksatma,kurumsal yapiyi oturt herkes kendi isine baksin..
                            sonra basari zaten gelir..oldu da basari gelmez o zaman hocayi degistirirsin..bu ligde basarili olan hocalara bakin hicbiri sistem hocasi falan degildi.bu ligde hocalar degil kadrolar yarisir..bana gore ya kadro istikrari ya da maliyetli buyuk isimler.bjk ve sikebahceyi ele alalim..bugun bjknin kafaya oynamasinin nedeni hocalari degil kadro istikraridir.yada sikebahcenin yaptigi gibi oyuncu kalitesini her sezon maksimum seviyede tutmak ve her sezon kafaya oynamak..aykut-ersun-ismail kartal-pareira...son dort bes sezondur hep kafaya oynadilar..
                            sadi hocanin eski kafali vizyonsuz biri olduguna inanirim ama onunla bile takim iki haftadir felaket istekli oynuyor..bu ondan degil yonetimden kaynaklaniyor..yonetim saglam olursa iyi futbolcularinda varsa kulubeye kimi dikersen dik basari gelir..iddia ediyorum sezon basindan bu yana usta baskanimiz olsaydi bu kadronun kafadan 10 puan fazlasi vardi..serefsiz hakemlere ragmen bunu yapardik..
                            muharrem usta'yi gecen secimde de bu secimde de destekledim..cevremde oy verebilecek kim varsa herkesin kanina girdim oy verdirdim ama hoca mevzusunu sakiz etmesinin kendisine bir faydasi yok..
                            Bastim +'yi

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya okuyorum sanki Bayer Münih taraftarı yada Barcelona taraftarımışsınız gibi davranıyosunuz..

Sanki bugüne kadar herşey normal işleyen bi kulüpte nasıl oğluna bırakırmış Lucescu bu kabul edilemezmiş..

İki sene içinde bizi şampiyon yapsın sistemi kursun isterse karısına bıraksın takımı çıksın tribüne..Başarısız olursa zaten Lucescu falan kalmaz ortalıkta
                              3 bin akrabasıyla başkan seçilen, kaç defa ikiz ve kardes transferi yapmış bir kulüp taraftarı neye takılmış değil mi...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Hocam ne olur yandık bittik, sistemimiz çöktü. Bu iş bilmez hocalardan bıktık. Gel bizi kurtar. Bütçemiz fazla yok. Takım enkaz. Kulüp enkaz. Gel gövdeni bu yükün altına sok, yeniden bize bir sistem kur

- Tamam ama ufak bir ricam olacak. Oğlum Razvan...

- Neeeee! Oğlun muuu?? İşsiz oğluna iş bulma kurumu mu burasıı?? Ne başarısı varmışş? Sen bizi ne sandınn?

- :O

Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X