şu yerelciler neden 1461 başlığı altında yazmıyor merak ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu yerelciler neden 1461 başlığı altında yazmıyor merak ediyorum.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Is verenin de is alanin da isi cok zor Trabzonspor da.
Allah her ikisine de kolaylik versin vallahi.
Bir yan'da yerel medya, bir yan'da taraftar.
Basarili olursan taraftari arkana alirsin ve o sIkInti'dan kurtulursun.
Basarisizlik'da ve basari'da her daim yerel medya yi karsinda bulma ihtimali cok yuksek.
Sorun tek hoca'da bitmiyor tabi ki.
Once yonetim iyi olmali dedik, Allaha sukurler olsun ki (suana kadar) istedigimiz yonetim sekli geldi.
Yonetim kadar, hoca nin da vizyon sahibi olmasi gerektigini savunuyorum.
Ileriye donuk, taktiksel ve gelisim acisindan yapacagi ve yaptiracagi antremen, mac taktikleri, futbolcu gelisimi icin hem kendisini hem kulubu ileriye tasiyabilme kapasitesine sahip olmasi gerek.
Illa ki bunlari onceden yapmis olmasina gerek yok, yeter ki o potansiyele sahip oldugunu inandirsin veyahut oldugunu (gorus ve bildirileri ile) mevcut yonetime aktarabilsin.
Yonetim ve hoca'nin kesinlikle uyumlu olmasi sarti ile bu ozelliklere sahip bir hoca basarili olacaktir.
Bu birlik beraberlik ve uyum ile birlikte, gereken yerlere en dogru takviyeleri yaparak, taktigini huzur icinde takima isleyerek, cok buyuk basarilarin gelebilmesi icin engellerin yuzde 80i asilir diye dusunuyorum.
Sabir kelimesini Turk toplumu olarak iyi kavriyamamak ya da yerine getirememenin (belkide yuzde 70/90 arasi sabirsiz bir milletiz diye dusunuyorum) verdigi zararlari neden gormezden geliriz? Sabirsizligin verdigi zararlari her sene tekrarlamaktan biktigimiz icin, secilecek olan hoca'nin alacagi maglubiyetlere ragmen birlik, beraberlik ve tam destek ile arka cikar isek basari gelir.
Ama ben inaniyorum ki "ben demistim'ciler" cikacak ortaya. Bu adam ile olmaz demistim diyecekler, yaziklar olsun bu yonetim de isi bilmiyor gitsinler diyecekler. Kisir dongu devam edecek ve burada birbirinize sallamaktan parmak uclariniza agrilar girecek ve kazandiginiz gunahlar artacak.
Ornek veriyoruz, isaret ediyoruz, hayretler ile bakiyoruz ama aynisini yapamiyoruz (Dortmund ornegini kastediyorum). Adam ne dedi, Turk yonetici anlayisi ile karsilasmis olsa idim burada olmazdim diyor.
Secim bizlerin yine'de. Ya topluma pozitif enerji yayariz ya da her sene ayni sekilde birbirimizi yer dururuz.
Yorum
-
Kesinlikle yabancı olmalı bu takımın gelişimi için yabancı şart . Hicbir türk hoca trabzonspora bişi vermedi sadi tekelioğlundan fazla. O yüzden türk hocalara sonuna kadar karşıyım.
90 lardaki yabancı hocaların trabzonspor üzerindeki emeklerini incelediğimizde yabancı hocalara karşı önyargıyı yıkmak lazım.
Aynı zamanda fatih Hüseyin osman özköylü tolunay gibi hocalarda yurtdısına eğitime gönderilmeli kesinlikle
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe 1461'in ne de Trabzonspor'un maçlarına gidiyorlar sorsan en milliyetçi onlar konuşmaya gelince mangalda kül bırakmazlar iş icraate gelince fos
Bu arada yılmaz vuralıda kaçırdık gördünüz mü luce luce dediniz yılmaz vuralı gençlere kaptırdık
Yorum
-
Usta Lucescu'ya gitti
Seçimden önce ismini açıkladığı Luce ile Romanya'da görüşecek olan Muharrem Usta, 3 yıllık sözleşme önereceği Ruman teknik adamın istediği 100 milyon dolarlık bütçeyi masaya yatıracak.
Muharrem Usta, teknik direktör operasyonu için düğmeye bastı... Usta, kongreden önce ismini açıkladığı tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu ile görüşmek için Romanya'ya gitti. Burada Lucescu'ya son bir teklif yapacak olan Muharrem Usta, 3 yıllık sözleşme teklif edecek.
Yeni maceraya hazır
Önceki gün yaptığı açıklamada, "Yeni bir macera için kendimi hazır hissediyorum" diyen Rumen teknik adamın, Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenilirken, istediği 100 milyon dolarlık bütçenin detayları da masaya yatırılacak. G.Saray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu, Shakhtar ile 10 yılda 14 kupa (UEFA, 6 lig, 4 kupa ve 3 süper kupa) kaldırmayı başardı.
Aceleye gerek yok
Başkan Usta, Lucescu le görüşmek için gittiği Romanya'dan taraftarlara bir mesaj yollayarak, "Özellikle devre arasında acele ile yapmamız gereken bir şey yok. Hoca konusunda doğru karar için bin düşünüp bir kez yapmamız lazım. Biraz sabır" şeklinde konuştu.
Yunus Emre SEL2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle zaten maça niye gitmiyosun takım top oynamıyor veyada takıma küsmüş. Biz çok afedersin eşşek başıyız zaten istanbullardan kalıp maça gidiyoruz. Ama lafa gelince trabzon hakkında en çok bunlar atıp tutar.
Bu arada yılmaz vuralıda kaçırdık gördünüz mü luce luce dediniz yılmaz vuralı gençlere kaptırdık
Bu arada Yılmaz Vural sezon sonunu göremezALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural'ı da kaçırdık.Gençler kapmış."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
1461 eğer bizim pilot takımımızsa amacı sadece oyuncu yetiştirmek olmamalı (gerçi onu da doğru düzgün yaptığını söyleyemeyiz ya!) aynı zamanda teknik adam da yetiştirmeli. Hami veya Fatih ismi dolaşıyor ortalıkta. Trabzonspor'u çalıştırmadan önce 1461'e gidip orada bir başarı elde etsinler, kendilerini ispat etsinler ondan sonra Trabzonspor'a yardımcı antranör olarak gelsinler. Aşk başka iş başka. efsane oyuncularımız diye tutup Trabzonspor'u teslim etmek çok büyük risktir. hem bizim için hem onların kariyeri için. Şota'nın yaşadıklarını başkaları yaşamasın lütfen...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancı olmalı ama maliyetli olmamalı"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bir zamanlar bu Lucescu "doğuştan doğal dalgalı saçları" nı anlamamıştı her zamanki bilmiş otoritelerimiz...
Adamın saçları için " daha saçlarını bile taramaktan aciz biri..." falan denilmişti...
Hala aklıma geldikçe tebessüm ederim...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum