Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi aksamlar arkadaslar... su anketi sifirliyamiyormiyuz oglende demistim...
    Başkan yeni mi gitti Bükreşe yoksa dönüyor mu ?

Yorum

İyi aksamlar arkadaslar... su anketi sifirliyamiyormiyuz oglende demistim...
      Iyi aksamlar Olgun abi niye bu kadar sorun ediyorsun anketi cok mu önemli ?

Yorum

• Adam dün Lucescu ile görüşüyoruz diye tweet attı zaten. Şuan Romanyada yada değil, çokda önemi yok yani.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Anketin yenilenmesi için Ümit abiye verilen cezanın kaldırılması lazım.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan yeni mi gitti Bükreşe yoksa dönüyor mu ?
            1 gun daha romanyada diye biliyorum

Yorum

1 gun daha romanyada diye biliyorum
              Abi İtalyan meselesi kapandı mı?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Iyi aksamlar Olgun abi niye bu kadar sorun ediyorsun anketi cok mu önemli ?
                Adam taraftarin ersunu daha cok istiyor izlenimi biraktiniz tek burda diil genel olarak taraftar lucescuda birlesmeli devre arasi gelme ihtimali dogdu...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuan herkes olduğu yerden istediğini yerde yerbildirimi yapabilir twitter'da.
                  Başkan bence aşırı zeki. Algı yönetimi efsane.

fake yer bildirimi olmuyor sanırım.Telefon sinyalinin geldiği konum gerçek olarak yansıtılıyor diye biliyorum.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi İtalyan meselesi kapandı mı?
                    3. Pilanda suan...

Yorum

Adam taraftarin ersunu daha cok istiyor izlenimi biraktiniz tek burda diil genel olarak taraftar lucescuda birlesmeli devre arasi gelme ihtimali dogdu...
                      Abi Luce gelirse 1 yıldan fazla istemiyor, oğluna iş yapıyor ve sezon sonu gelecek diye Ersun dedik. Eğer doğru düzgün gelecekse zaten ankete gerek yok Luce derler. Bu arada ben İtalyan'ı bekliyorum halen.

Yorum

3. Pilanda suan...
                        İlk seçenek olmalı bence.

Yorum

Ya desene öyle hemen bi grup kuralım lucescucular diye basalım tweeti lucescu yu tt yapalım

Yorum

Abi burda öyle şeyler konusuldi ki ben Lucescu gelmicek diye Ersun'a verdim

Yorum

• İtalyan Kim Ferrari mi

Yorum

• Ben başkana bile inanmıyorum şuan. Adam çok zeki çünkü. Hiç adı geçmeyen biri olabilir, benden söylemesi. Bir şey bildiğim yok sadece tecrübe

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X