Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twitter'a baktım şimdi Muharrem Başkanın hesabına. Vallahi bravo taraftarla bu kadar yakın kontakt kurma işine bayıldım. Bizim millette de ne dikkat var adamlar bulunduğu konum ''otopeni / bükreş'' kısmını hemen paintle yuvarlağa almışlar bizden kaçmaz diyorlar
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yalnız bence bilerek paylaşmadı konumu eski gönderilere baktım onlardada konum var

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız bence bilerek paylaşmadı konumu eski gönderilere baktım onlardada konum var
        Keşke uyandırmasaydık, sonradan işimize yarardı. Kapatır şimdi.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan dün geceki twitleri istanbuldan atmış, yer bildiriminde çıkan Otopeni de Bükreş'teki havaalanı galiba. Demek ki yeni gidiyor. Yarın öbürgün görüşme olur, eğer anlaşma olursa Shaktar cephesine dönerler devre arasında işi bağlamak için.
          Dün akşamki tweetlerini de muhtemelen yine havaalanında beklerken atmış olabilir. Tam o saatte İstanbul'dan Bükreş'e bir uçak vardı, 00:30'da Bükreş'e indi.

Yorum

• trabzon sehiri lucescu icin büyük bir sans bu yasta ailesi ile birlikte yasayabilecegi en güzel sehir trabzondur ..
            ben avrupada yasiyorum milyoner degilim avrupada dünyaya geldigim halde trabzona geri dönüs planlari yapiyorum temeli ..
            lucescu bunuda düsünmeli trabzonda basarili olursa efsane olacak ölümsüzlececek ,oglu ile birlikte gelsin ..sahsi düsüncem baska hocadan yana ..
            lucescunun yasi beni endiselendiriyor tabiki ..tekrar edeyim trabzon sehri avrupa da dahil yasayabilecegi bir insanin en güzel sehri trabzondur trabzonlu oldugum icin yazmiyorum bunu..
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• lucescu gelecekse araya hami'yi sokmaya gerek yok.sadi hoca devam eder.

Yorum

• Şuan herkes olduğu yerden istediğini yerde yerbildirimi yapabilir twitter'da.
                Başkan bence aşırı zeki. Algı yönetimi efsane.

Yorum

• Hadi hayırlı haberler gelsin artık
                  8. Kuşatma

Yorum

• Olgun abi aşağıdan bakma öyle, dökül.. Abi İtalyan işi ne oldu ben en çok onu merak ediyorum?

Yorum

• İyi aksamlar arkadaslar... su anketi sifirliyamiyormiyuz oglende demistim...

Yorum

• Zen mate filan acıktır direk romanya çıkıyo zaten degiştirmediyse romanya olarak kalmıştır.

Yorum

• yahu kardeşim ha önceden gitti ha yeni gitti ne farkeder, adam Romanya'ya gitmiş mi son 1 hafta içerisinde; gitmiş. Tamam işte.

Yorum

• Baskanin sosyal medyayi aktif kullanmasi hepimizin hosuna gidiyor ama sonuclar kotu gelmeye basladi mi o hesabi bir daha kullanamaz 😀

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şuan herkes olduğu yerden istediğini yerde yerbildirimi yapabilir twitter'da.
                              Başkan bence aşırı zeki. Algı yönetimi efsane.
                              Bu ne demek yani.. ben isvicredeyim ama twitteede konum corum yapabilirmiyim

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir Saat sonra Istanbul ucagina lucescuyla gelebilirmi?? süpriz olarak
                                Az önce yazdıklarımdan yola çıkarak büyük ihtimalle bugün Bükreş'te görüştükleri sonucuna varıyorum. Sürpriz yapacağını sanmam. Olumlu, nihai bir sonuç elde etmiş olsa, o şekilde bir tweet atmazdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X