Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocamız kim olursa olsunda eğer ligin ikinci yarısında şenol güneş burda yuğalanmazsa Trabzonspor yemin ediyorum benim için biter.
    Bence de yuhalanmali ama birak yuhalamayi alkislar bile bizim taraftar.

Senola okkali bir pankart iyi giderdi bakalim ne olacak.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocamız kim olursa olsunda eğer ligin ikinci yarısında şenol güneş burda yuğalanmazsa Trabzonspor yemin ediyorum benim için biter.
      Olur mu öyle şey ya Şenol Güneş Trabzon'un simgesi (!) Ben Fatih Terim'e imPARAtor diyordum ama adam kendi takımını satmadı ne fb'ye gider ne de bjk'ye lakin bizim göklere çıkardığımız adamlar ilk fırsatta bizi satıyorlar ve buna da profesyonellik deniyor he oldu canım oldu, Trabzon şehri için futbol yürek işidir, gönül işidir..
      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Volkswagen skandalını ne yapacağız?
        Abi o konuyu hiç açma
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Sadi hoca beşir için ve bize 5 maçta yaşattığın dört galibiyet için teşekkürler. Sadi hocanın teknik ekip içinde mutlaka bulunması lazım. Ersun'la da uyumlu çalışacağını düşünüyorum. Ersun'un da Sadi Hoca profilinde bir teknik desteğe ihtiyacı var. Kabul etmiyorsa Ersun'da gelmesin. Sadi hoca devam etsin. Ben Ersun'un yerinde olsam Sadi hocadan rica ederdim. Bu BEŞİR başka bir oyuncu, bana göre bırakın NDoye yi Cardozo'nun yerine de oynatılır. Bu çocuk da kesinlikle büyük ışık var, yaşının çok üstünde.

Yorum

• 2. yarıya şöyle güzel bir şekilde başlarız diye umut ediyorum yeni hocamızla birlikte inşallah öyle de olacak. Önümüzdeki senenin temellerini atmış oluruz diye düşünüyorum seneye çok güzel olur herşey adımlarımızı düzgün atarsak ki Muharrem başkana çok güveniyorum hayırlı diyelim artık...
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadi hoca beşir için ve bize 5 maçta yaşattığın dört galibiyet için teşekkürler. Sadi hocanın teknik ekip içinde mutlaka bulunması lazım. Ersun'la da uyumlu çalışacağını düşünüyorum. Ersun'un da Sadi Hoca profilinde bir teknik desteğe ihtiyacı var. Kabul etmiyorsa Ersun'da gelmesin. Sadi hoca devam etsin. Ben Ersun'un yerinde olsam Sadi hocadan rica ederdim. Bu BEŞİR başka bir oyuncu, bana göre bırakın NDoye yi Cardozo'nun yerine de oynatılır. Bu çocuk da kesinlikle büyük ışık var, yaşının çok üstünde.
              adam ben altyapida devam edecegim diyor
              genclerin hocalik teklifini bilen kabul etmedi

bu suni elestiri üretilen dünyada yasamak istemiyorum diyor

zorlanmi yardimci yapacan adami
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şenol Güneş'in alt yapıdan şunu parlatıp çıkarttım dediği, takıma şu oyuncuyu getirdim ahanda parladı dediği bir oyuncu var mı?
                Hangi yaptığı trnsferde başarılı oldu? Transfer başarı oranı % kaç (%50 geçer not)?
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• yabanci hoca + isine karismayan yönetim = basari.

kagit üstünde cok basit
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Ne desin bu şartlar altında, hepiniz ve tüm basın yönetim herkes sadi gidecek diyor. Adam çok iyi top oynatıyor hiç kıymeti yok. Daha önce hücum ortalaması 20 olan takımı 35'e çıkardı. 5 maç dört galibiyet ki Rize'de 0-0 iken 3 penaltı verilmedi. Üstelik BEŞİR'i takıma kazandırdı. ERSUN Yanal'ı tamamlayacağını düşünüyorum, tam da Ersun'u tamamlayacak adam, teknik kadroda mutlaka yer alması lazım; ama bunu nazik bir lisanla yürütmek lazım. Adam tipten ve şiveden kaybediyor, ama kesinlikle Ersun'u tamamlar. Herkes başarılı olur. Ben ayağını kaydırır lafına katılmıyorum, sadi hoca öyle birisi değil. Ha bana sorsan tipten de karizmanın dibi.
                    En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 12:00.

Yorum

• Yuhalarsınız tabi, ihoya istifa sesi bile çıkaramayan zavallı taraftarın gücü anca şenol güneşe yeter yuhalar.

Acıyorum size...
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 14:33.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yabanci hoca + isine karismayan yönetim = basari.

kagit üstünde cok basit
                        hoca + FULL DESTEK + İŞİNE KARIŞMAYAN YÖNETİM

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne desin bu şartlar altında, hepiniz ve tüm basın yönetim herkes sadi gidecek diyor. Adam çok iyi top oynatıyor hiç kıymeti yok. Daha önce hücum ortalaması 20 olan takımı 35'e çıkardı. 5 maç dört galibiyet ki Rize'de 0-0 iken 3 penaltı verilmedi. Üstelik BEŞİR'i takıma kazandırdı. ERSUN Yanal'ı tamamlayacağını düşünüyorum, tam da Ersun'u tamamlayacak adam, teknik kadroda mutlaka yer alması lazım; ama bunu nazik bir lisanla yürütmek lazım.
                          sadi hocaya yazıkoldu deriz, napalım

Yorum

• Konu gene nerden geldi Şenol Güneş'e anlamıyorum ki.. Kardeşim adam bizim teknik direktör değil. Bizimle adı geçmiyor. Bize bir şey söylememis. Ne diye kendi egonuzu tatmin etmek için bu ismi ortaya atıyorsunuz?
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konu gene nerden geldi Şenol Güneş'e anlamıyorum ki.. Kardeşim adam bizim teknik direktör değil. Bizimle adı geçmiyor. Bize bir şey söylememis. Ne diye kendi egonuzu tatmin etmek için bu ismi ortaya atıyorsunuz?
                              Yeminle ruh hastalığı başka açıklaması yok bunun.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konu gene nerden geldi Şenol Güneş'e anlamıyorum ki.. Kardeşim adam bizim teknik direktör değil. Bizimle adı geçmiyor. Bize bir şey söylememis. Ne diye kendi egonuzu tatmin etmek için bu ismi ortaya atıyorsunuz?
                                Hocam, kimi getirirsen getir, Şenol Güneş sezon sonu bjk den gönderildiği an Trabzondaki hocanın ayağını kaydırır. Tarih tekerrürden ibarettir ve bu şekilde olacağını bildiği için insanlar iç güdüsel olarak o tarafa doğru zaman zaman kayıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X