Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasan Tüncel:Sadi Hoca G.Birliği'nden gelen Teknik Direktörlük teklifini reddetti.

gençlerbirliğinin haşortman takımılarını beğenmemiştir. şaka bir yana sadi hoca artık kariyer kovalayacak birine benzemiyor kariyerse onun için en tepe nokta Trabzonsporda bu işi bırakacak işte gençlerle ilgilenmeyi seviyor anladığım kadarı ile maddi olarakta doyduğunu düşünüyorum artık o sebeple bu yaştan sonra ilhan cavcavdan fırça yemeye gitmesi beklenmezdi zaten.
    Niye kabul etsin Cavcav fantezi yapıyor Ankara'ya gidip gelme masrafına değmez.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yönetim işini bilir ben güveniyorum.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Eğer Lucescuya ciddi bir bütçe verilecekse takımı şampiyonlar ligi seviyesine çıkartır ama öyle 3-4 milyon € bütçeyle Avrupada pek varlık gösteremez. Ben esas merak ettiğim Sadi Hoca Kasımpaşa maçında bırakacak diyorlar ama Lucescu gelirse yarım dönem kim hocalık yapacak?
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Niye kabul etsin Cavcav fantezi yapıyor Ankara'ya gidip gelme masrafına değmez.
          cavcavın artık ya sahaya inip takımı yönetmesi lazım yada başkanlığı bırakması

Yorum

• Dün akşam baya ortam gerildi.. Açıkçası üzüldüm neyseki yazılar silinmiş.. (Bende ne kadarına şahit oldum bilemiyorum )

Ersun gelir gelmez orası ayrı değerlendirilecek bir mesele lakin;

Lucescu nun yapmış olduğu röportaj bence tam bir akıl oyunu !

Gerek hakkında çıkan sözlere gerekse de Muharrem Ustaya gönderme içeriyor bence bu yüzdende Trabzonsporun adını hiç kullanmadığını düşünüyorum..

Neden Muharrem Ustaya Cevap verdi ; Çünkü 2 haftadır Lucescu olmazsa olmazımız değil diğer adaylarlada görüşüyoruz mesajı verdi.
            Lucescuda ben yeni çalışma ortamı için varım dedı ama o da tersini gösterdi. Ciddi değilsen beni isteyen hala var en azından Shaktar var dedi..

Hakkında çıkan özellikle yaş eleştirisinin farkında demek ki hakkında yapılan yorumların farkında (5 yıllık planlama yaş takıntısı olanlar için)
            Kimse Emekli olacağımı düşünmesin dedi heyecanlı olduğunu hala gösterdi yeni hedefler olarak nitelendirdi..

Bence bu görüşmeden kısa zamanda bir sonuç çıkacak ve Ümit abinin söylediği gibi kasımpaşa maçından sonra olacak maçın düdüğü çalınır çalınmaz değil elbet !
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

hoca hazır.

Yorum

• Ciddi bütçe kime verilirse takımı Türkiyede şampiyon yapar. Ciddi bütçe 100 ise verin bana bende yapayım. En nihayetinde 3 yaşından beri oynadığımı düşünsek 40 yıldır bu işin içindeyim.
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• ersun yanal bekletiliyorsa lucescu ile anlaşılacak demektir
                  bu iki isimden biri gelecek ama hangisi
                  adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ciddi bütçe kime verilirse takımı Türkiyede şampiyon yapar. Ciddi bütçe 100 ise verin bana bende yapayım. En nihayetinde 3 yaşından beri oynadığımı düşünsek 40 yıldır bu işin içindeyim.
                    Abi ikimiz de öz evlatız: Ünal Er - Poetricus ikilisi yapalım...

Yorum

• Iho ile en dibi görenler olarak şükretmeyi hiç bilmiyoruz.

Muharrem Usta' nın açıklamaları ve hareketleri;

"Lucescu ile görüşüyoruz, sene sonu gelebilir."

Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

"Lucescu ve başka hocalarla görüşüyoruz."

Bunun dışında buna ters ne bi hareketi oldu ne de açıklaması. Yerel basın ve duyumcuların çelişkili konuşmalarının muhattabı M. Usta değildir. Boşuna birbirimizi yiyoruz belkide. Belkide Lucesu transfer ücretini hiç konuşmadı bile (100 Milyon Euro haberi çıkmıştı). Belkide oğlu ile ilgili hiçbir şart koşmadı. Adamın bunlardan haberi bile yok. Siz; "Muharrem Usta istifa" moduna neden yaklaştınız anlamıyorum.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ciddi bütçe kime verilirse takımı Türkiyede şampiyon yapar. Ciddi bütçe 100 ise verin bana bende yapayım. En nihayetinde 3 yaşından beri oynadığımı düşünsek 40 yıldır bu işin içindeyim.
                        abi sen bu rakamla ilgili bişey duydun mu ? euro mu lira mı lira ise abartıldığı kadar büyük bir rakam değil ama euro ise FM de bile hile yaparken bütçeyi bu kadar yükseltmiyoruz

Yorum

• Kap gel bi Alman...Almanın Arabası,makinası,elbisesi,kısaca bir almanın bozuk yaramaz olma ihtimali yoktur..
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Lucescu nun Dombass Arena ya dönmek isterim lafını bence yanlış anlıyoruz.
                            Shaktar ın stadı ayrılıkçı bölgede. Şu anda kontrolün Ukrayna tarafından tabii malum sebeple sağlanamadığı, ve sağlanamayacağı bölgede.

Lucescu bilmiyor mu Ukrayna nın doğusundaki fiili durumu?
                            Nostaljik konuşmuş.
                            Artık o bölgenin başına gelecek en iyi şey güney osetya gibi tanınmayan defacto bir ülke olarak Rusya nın güdümünde kalmak.
                            Bunu Lucescu iyi bildiğinden olmazı göstermiş bence.

Yorum

• Gönlüm Ersun Yanal dan yana ama bu yönetim yanlış tercih yapmaz bence. Kim gelirse fayda getirir. Bekleyip gorelim. Sadi Hoca nin hakkini vermek gerek tabi takimdaki negatif enerjiyi bozup düzeni saglamis durumda. Yeni gelecek TD icin cok olumlu olacak.

SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ropörtajdan lucescu'nun geleceği hissine kapılıyorum.ersun yanal ile ilgili çıkan haberler bunu doğruluyor gibi.bir an önce yol almak için ersun hocayı istiyorum ama hayırlısı artık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X