Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman yalan haber.
    Ertan Suzgun un sitesi kaynak

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• "Herkes benim emekli olacağımı düşünüyor ama ben ise yeni maceralara atılacağımı düşünüyorum. Öncelik Shakhtar Donetsk ama. Bu ahlaki bir sorumluluk. Ancak kesinlikle devam edeceğim. Yakında neler olacağını göreceksiniz. Şu an Ukrayna'daki siyasi sorunlar nedeniyle ciddi yara aldık. Ben bir gün bunun biteceğini umuyorum. Donbass Arena'ya dönmek istiyorum. Önceden sürekli 50 bin kişi önünde oynardık. Siyasi olaylardan sonra bu havayı maalesef kaybettik."

Romen basınına konuşmuş, kaynak sağlam yani.

Edit: Bu da Orijinal kaynak
      En son gometra tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 00:14.

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertan Suzgun un sitesi kaynak

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Abi o kaynaksa eğer bir kaynak daha lazım. Haber yabancı kaynaklı olmalı Luce ile gidip bizimkiler röportaj yapacak değiller ya Avrupa basınından referans gerek. Sallıyorlar yani.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Herkes benim emekli olacağımı düşünüyor ama ben ise yeni maceralara atılacağımı düşünüyorum. Öncelik Shakhtar Donetsk ama. Bu ahlaki bir sorumluluk. Ancak kesinlikle devam edeceğim. Yakında neler olacağını göreceksiniz. Şu an Ukrayna'daki siyasi sorunlar nedeniyle ciddi yara aldık. Ben bir gün bunun biteceğini umuyorum. Donbass Arena'ya dönmek istiyorum. Önceden sürekli 50 bin kişi önünde oynardık. Siyasi olaylardan sonra bu havayı maalesef kaybettik."

haa o zaman durum değişir.

Yorum

• Steau Bükreş olmasin

Yorum

• Ajuns la 70 de ani, Mircea Lucescu nu și-a pierdut entuziasmul pentru meseria care i-a adus atât de multe satisfacții. Antrenorul român e gata pentru o nouă provocare, dar nu e dispus să plece de la Șahtior în orice condiții.

haberin orjinali burda telefon bağlantısı yapmışlar lucescuyla

Yorum

• "Donbass Arena'ya dönmek istiyorum."

Olmayacak duaya amin demeye uğraşarak zaman kaybetmeye değer mi?
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Al abi kendine gel. Biraz reklam oldu ama.
                  [emoji1][emoji1] bi iyiydi ya, ac ac sacmaladimmi ne
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yok abi ne saçmalaması. Şu süreç ruh halimizi bozmaya başladı. Kesinleşse de kurtulsak.

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [emoji1][emoji1] bi iyiydi ya, ac ac sacmaladimmi ne
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

"Donbass Arena'ya dönmek istiyorum."

Olmayacak duaya amin demeye uğraşarak zaman kaybetmeye değer mi?
                      hocam eksik yazmışlar orda en azından 1 maç daha oynamak isterdim gibisinden bir şeyler demiş adam

Yorum

Yok abi ne saçmalaması. Şu süreç ruh halimizi bozmaya başladı. Kesinleşse de kurtulsak.
                        Ersun yanal olmadi, ben sahsen lucescuda olmassa yinede baskanin iyi bir tercih yapacagina güveniyorum.
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Akyazı'da buluşalım o zaman. Teşekkürler bilgi için.

İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hocam eksik yazmışlar orda en azından 1 maç daha oynamak isterdim gibisinden bir şeyler demiş adam
                          İnşallah.

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun yanal olmadi, ben sahsen lucescuda olmassa yinede baskanin iyi bir tercih yapacagina güveniyorum.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Herkes benim emekli olacağımı düşünüyor ama ben ise yeni maceralara atılacağımı düşünüyorum. Öncelik Shakhtar Donetsk ama. Bu ahlaki bir sorumluluk. Ancak kesinlikle devam edeceğim. Yakında neler olacağını göreceksiniz. Şu an Ukrayna'daki siyasi sorunlar nedeniyle ciddi yara aldık. Ben bir gün bunun biteceğini umuyorum. Donbass Arena'ya dönmek istiyorum. Önceden sürekli 50 bin kişi önünde oynardık. Siyasi olaylardan sonra bu havayı maalesef kaybettik."

Edit: Bu da Orijinal kaynak
                            Yeni stadımızın ismini Donbass Arena yaparız,sen yeter ki gel
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Screenshot_2015-12-22-23-50-09.jpg

Mircea Lucescu yolda gibi görünüyor...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• christoph daum neden düsünülmüyor acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X