Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim gelecekse devre arasında gelsin zaten sezonu heba ettik bari gelecek sezonu kurtaralım.
    Çalışsıın sistemini kursun adam araştırsın iskelet yapmaya çalışsın burayı tanısın falan fıstık.

Yorum

• üçüncü bir seçeneği pek hayırlı görmüyorum ama yine de hayırlısı tabi
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Arkadaş
        Sadi Tekelioğlu ile devam etmez, Şu anda bu konuyu bilen çok az kişi var. Ben onlardan biri değilim. Yarım bildiklerimden mantık yürütüyorum. Kimsenin dediğine inanmayın. Ersun gelir, o kötüleyen bütün basın mamalanınca hemen susar. Mamalanmak Trabzonda çok basit, reklam verecez fazla atar yapmayın diyorsun olup bitiyor bu arada
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          haber61 canli yayin yapmis dün aksam sadi hocada katilmis
          sadi hoca dün resmen kalacaginin sinyalarini vermis ..bende izledim kalabilirim de gidebilirmde diyordu ..
          yeterlilik konusuna cok kiziyorum dedi hertürlü basarisi varmis sadece süperlig sampionlugu yokmus hoca olarak ??
          sadi tekelioglu hayirli olsun diyebiliriz ,muarrem Usta tek basina hoca sececek degil derin trabzon varken sadi tekelioglu devam eder ..
          benim tahminim bügün antepi yenersek kasimpasayla berabere dahil kalirsak sadi tekelioglu devam edecektir veya bügün kazanirsak güzel futbol ile imzalar atilir ..
          Bu Trabzonlu hocalar çok komik insanlar.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi gördüm artırdım 1.5 peynirli diyorum yabancı olacak
            Kuymak'a peynirli batırıp yerim, dibini kaşıkla kazırım pidenin arasına koyarım yerim
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaş
              Sadi Tekelioğlu ile devam etmez, Şu anda bu konuyu bilen çok az kişi var. Ben onlardan biri değilim. Yarım bildiklerimden mantık yürütüyorum. Kimsenin dediğine inanmayın. Ersun gelir, o kötüleyen bütün basın mamalanınca hemen susar. Mamalanmak Trabzonda çok basit, reklam verecez fazla atar yapmayın diyorsun olup bitiyor bu arada
              Onların gelmişini geçmişini kanını damarını diye dümdüz gidesi geliyor insanın...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Kuymak'a peynirli batırıp yerim, dibini kaşıkla kazırım pidenin arasına koyarım yerim
                Tamam Ünal abi anlaştık bakalım kim kazanacak
                !

Yorum

• ben marcelo bielsa diyorum. çılgın bielsa
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Trabzonspor'da Teknik Direktör Seçimi :

-Trabzonspor'un yeni antrenör adayı var ya ?

+Eeeeeee

-Kaşının altında gözü varmış...

+Yapma yaw olmaz o iş o zaman...

-Hele bakışları var ya deli ediyor adamı.

+Uuu bide özevlat değil bu adam değil mi. kesinlikle olmaz....

İşte bu muhabbetlerin arasından Teknik Adam çıkarmaya çalışıyoruz.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben marcelo bielsa diyorum. çılgın bielsa
                      Şikeciler de Pereira'yı onun için aldı ama şu kadroyu bile oynatamıyor.Şikecilerin kadrosunda 18'e giremeyen oyuncusunu getir bizim takıma direk oynar.Düşün gerisini.
                      Şikeciler futbolcuların bireysel başarısı ile bu kadar puan topladı.

Yorum

Arkadaş
                        ünal abi artik sizden son dakika haber bekliyoruz forumda en cok güvendigim kisiler : ünal abi ,ümit abi ve arif abidir sizlerden gelen duyumlara önem veriyorum ?? gerisi veya yorumladiklarimiz kendi Kücük dünyamizdaki düsüncelerimizdir burada kusurumuz olduysa saygimiz sonsuz belirtmek istedim ..
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi gördüm artırdım 1.5 peynirli diyorum yabancı olacak
                          Ah ulan sürmene peynirlisi yemeyeli çok oldu Valla
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Bielsa >>>> Roma
                            Rudi Garcia >>>>> Trabzonspor

En son gometra tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 13:37.

Yorum

• Aslında ihtiyacımız olan adam bence Ralf Rangnick fakat Redbull fena yakaladı onu ve uzun yıllar bırakmaz eminim..
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• O değilde bu Arif Abi nerelerde kaç gündür ?
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X