İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Trabzonspor'umuzu küçülten en büyük faktör, Ulusal basınla kavga edip, yerel basının eline kalmasıdır. Bir telefon açarak haber yapan tipler,i falancanın istediği şekilde haber yazan tipler, Trabzonspor'u parçalamak isteyen herkes 500 lira para vererek, yerel basındakı herkese her haberi yaptırabilirler. Bu kadar ucuz mu yahu. Yeminle söylüyorum Hiçbirini kulube sokmamYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı teknik direktöre karşıyım.
Türkiye'ye gelen bir çok ünlü yabancı teknik direktörlerin hali orta da.
son 9-10 yıldır yabancı teknik direktörün şampiyonluğu yok.
Zaman ve ekonomik kayıptan başka bir şey değil.
Ersun Yanal ne yapılıp edilip ikna edilmeli.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle359765 kez
adam 2 hafda önce japonyaya imza basti
sifir kontrati var
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefavre mükemmelde
trabzonda kac gün dayanir bilemem
berlinin baskisina dayanamayan birisinden bahsediyoruz
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersunun lucescudan fazla alması tuhaf gerçi ona oy verenlerin yarısı lucescunun gelme ihtimalini hiç görmediği için doğal olarak ona oy verdi.
haminin listede olması da tuhaf.
listede lucescu başta, sonra diğer yabancı adayların isimleri (2-3 isim) ve ersun olmalıydı diğer seçeneğine girer hami şu anlık.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi kirliliğine prim yok.
Bir kere o rakı değil, şaraptı: Kalecik Karası, daha sonra Doluca. Sümer rakı içmez.
Yorum
-
Çok yalvardım benim yönetime alın, basın sözcüsü yapın diye dinletemedim...
Bak yerel medya ile basın ile nasıl konuşuyorum...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
luce ye verdıgım oy nerde arkadas...
"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
Gelecek TD avrupada başarılı olabilmeli ersun hoca avrupada benim gözümde başarılı değil avrupada nekadar başarılı olursak hem marka degerimiz artar ve sponsorlar çoğalır ve böylece ligde hakkimiz yendiginde daha kolay sesimizi duyura biliriz bence o yüzden gelecek hoca bizi avrupada başarılı yapması lazim
Gesendet von meinem GT-I9506 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam imza yok hala..hatta dün haberlerde gördüğüm kadarıyla görüşmeler sürüyor ama imza atmadım..Yurtdışında çalışmak isterim..Japonlarla görüşme yaptım minvalinde gazete haberi var..
http://www.sport1.de/internationaler...lub-sagan-tosu
transfermarkt da öyle diyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Nuri Albayrak, Ersun Yanal'ın tekrar takımın başına gelmesini tasvip etmeyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benimle çalışmış bir teknik adam ama ben bugün başkan olsam Trabzonspor'un başına Ersun Yanal'ı getirmem. Trabzonspor'un teknik direktör değişimine ihtiyacı yok, Sadi hocayla devam edilmesi lazım. Şehrimizin çocuğu, bütün fedakarlığı yapar. Trabzonspor'un teknik direktörlük problemi yok, ekonomik problemi var. Gelirleri nasıl arttırabiliriz, giderleri nasıl azaltabiliriz. Onun hesabını yapalım. Altyapıyı bildiği için de Sadi Tekelioğlu bir şanstır. Trabzonspor, özüne dönmelidir. Trabzon ve yöredeki şehir takımları yeter. Önce 1461'de sonra da Trabzonspor'da forma giyecek oyuncular çıkar."
Bu kafaya inat Ersun Yanal.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesportiv direktör olarak kulüp acikladi
transfermarkt da öyle diyor
Yorum
-
İlk olarak FERHAT K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek TD avrupada başarılı olabilmeli ersun hoca avrupada benim gözümde başarılı değil avrupada nekadar başarılı olursak hem marka degerimiz artar ve sponsorlar çoğalır ve böylece ligde hakkimiz yendiginde daha kolay sesimizi duyura biliriz bence o yüzden gelecek hoca bizi avrupada başarılı yapması lazim
Gesendet von meinem GT-I9506 mit Tapatalk
Düzeltme: Son 16'ya kalmıştı ama bu eski statüde, eleme usulüyle çok daha zordu. Blackburn'ü Sporting'i, Parma'yı eledi.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 13:18.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum