Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oyumu luceye attım... uzakları yakın yapmak için...
    Olgun hocam bende taraftarı takip ettiklerini söylediğin için oyumu Lucescu'ya verdim ......

Yorum

• Ben de esprisine söyledim, aşk meşk işi başka.
      İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki çok dindar değilsek nasıl olacak.

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeşim mevcut başkan her yerde lucescu çok yakın,o olmaz ise onun ayarında biri olacak demesi bu olayı bir başkan olarak deklare etmesi yeterlidir..Bu saatten sonra gelmeme ihtimali bizi değil onu bağlar..lucescu olmadı Ersunla anlaştık demek,amiyane tabirle insanların zekaları ile dalga geçmektir..Söz ağızdan çıkmadan senin esirin,çıktıktan sen sözün esiri olursun..Liderliğin bedeli budur..
        Hak veriyorum.
        Şu kısa sürede yaptıklarının tamamı olumlu. .
        Lucescu yu gündeme getirip başka bir hocayla anlaşması etik olarak yanlış görünecektir. Ama hoca da birinci tercihi tutturamadı diye kızamam.
        Muharrem usta çok zeki ve iyi niyetli bir insan. Doğru tercihi yapıcağına inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesin söylememişti. Bana göre aklında hiç yoktu, sırf insanlar meşgul olsunlar diye ortaya attı. 72 yaşındaki adamla uzun soluklu olmayacağını bilmeyecek adam değil. İdarecilikte böyle ince işleri normal karşılamak lazım. Her şey Trabzonspor için.
          lucescu olmadı lucescu vari dediği kişide ersun yanal mı sizce ?

Yorum

• tolunayın hakkı yenmişti, yeterli şansı olmadı.
            tolunay gelmeli.
            En son karaman6106 tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 11:05.

Yorum

• tolunayın istatistikleri var mı bizdeki...

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tolunayın istatistikleri var mı bizdeki...
                Tolunay ile 20 maça çıkmışız ; 9 Galibiyet - 1 Beraberlik - 10 Mağlubiyet / 26 gol attık - 23 gol yedik
                .

Yorum

• bütün teknik direktör adaylarına kulp takmak istedikten sonra her şey söylenebilir...

lakin bunda zararı kulp taktıklarımız değil biz görürüz unutmayalım....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 11:51.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tolunayın hakkı yenmişti, yeterli şansı olmadı.
                    tolunay gelmeli.
                    tolunay hakkını milyon dolara olarak aldı hakkı kalmadı bizde

Yorum

• maceraya gerek yok tabiki yanal ama yabancı bir hoca gelecek gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olgun hocam bende taraftarı takip ettiklerini söylediğin için oyumu Lucescu'ya verdim ......
                        seni tebrik ediyorum

Yorum

• Bir kez daha hatırlatayım. Benim "kesin Ersun gelecek" diye bir iddiam yok. Sadece olsun diye uğraşıyorum. İhtimali "yok" denecek yerden alıp %50'ya taşıyan ekibin bir ferdiyim.

Bir de "faydası olan değil, lobisi olan" durumuna getirildi hoca. Gülüyorum. Adamın ne alçaklığı kaldı ne karaktersizliği... Martaval okumayın.

Yorum

• Bu camiaya, teknik direktör bile fazla...
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolunay ile 20 maça çıkmışız ; 9 Galibiyet - 1 Beraberlik - 10 Mağlubiyet / 26 gol attık - 23 gol yedik
                              çok da iyi değilmiş...

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kenara not ettim Murat'cım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X