Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su kadroyu Yattara haric Ersun hoca kurmustu ve sampiyonluk gelmisti. tekrar gelirse yine ayni basariyi yaklayacak potansiyele sahip bir kadromuz var. fakat defans hatti ve kanatlarda ciddi revizyona ihtiyac var. bu firsat ona verilirse yine basari gelir diye düsünüyorum.

________________Onur________________
    Serkan____Giray______Egemen_____Cale
    __________Colman____Selcuk___________
    Yattara___________Jaja__________Engin
    _______________Burak________________

2016/2017

______________Onur________________
    Cavanda____???_______???________???
    ___________M'Bia___Aytac___________
    Güray___________Ekici__________Marin
    _____________Cardozo______________
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lucescu iyi hos ama 72 yas da gercekten az degil.
      İki haftada adamı iki yaş yaşlandırdık.

Ne zaman gömüyoruz beyler ?
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        EfsaneSpor ‏@Efsanespors şimdi
        Trabzonspor başkanı Muharrem Usta; Lucescu ve Felix Magath'dan sonra rotayı Arjantinli Bielsa'ya çevirdi.
        bielsa cilgin bir teknik direktör onu getirecegine lothar matthäus gelsin ....kesinlikle ersun yanal gelmeli artik bu saaten sonra ..
        yeni gelecek yabanci hoca bizi anlayana Kadar dört yil gecer ..macera aramayi birakalim ben inanmiyorum efsanespors haberine
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En kötü ve anlamsız yenilgisi o maçta oldu zaten... Peki neden öyle oldu ? Bknz: Orta sahasında Klara Soner oynayan takımın dramı. Daha beteri de var. Orta sahasında hem Soner hemde Ferhat Yazgan ın ilk 11 çıktığı maç. Bknz: 2-2 lik Balıkesir deplasmanı. Yedekler; F.Atik, İshak, Salih... ))

Eleştireceğim de eleştiremiyorum. İşte böyle bir yokluk vardı geçen sezon... Napoli maçında Zeki Yavru ile oynadık, var mı ötesi ?
          Kendin söylüyorsun bunlar vardı diye hami nin elinde la galakticos mu vardır. Zeki ile oynamadı mı hami hemde yokluktan orta saha oynattı eleştirirken birazda mantıklı eleştirelim cardozo vardı da hami şahinle mi oynadı
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• Ersun'un korktuğum tek tarafı Antalya maçından sonra ki programda Yusuf'u (biraz da Özer'i) baya bi övmesi idi ...

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

azrail 61 zaten avda
              dün oglunuda getiriyordu
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadınla evlendiğimde, mahalledeki diğer karıların kıskançlık krizlerini referans alıp başkalarıyla kırıştırarak kapı dışarı ettiysem, kırıştırdıklarımın ne mal olduğunu görüp tekrar eve davet ettiğimde, çöpten topladığım çürük patatesi, hıyar ve kabağı önüne koyup portakallı pekin ördeği yapmasını bekleyip tekrar kovduysam, aynı mahalle karılarının ağzına bakıp eve aldığım ve Sheraton'un aşçısı diye yutturulan varoş güzelinin aslında piknik tüpünde yumurta yapmaktan aciz olduğunu görürsem ilk karıyı 3 değil 33 defa alırım.

Kabahat bendedir çünkü...

ellerine saglik Ümit abi

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pardon 72 nerden aklimda kaldi bilmiyorum 70mis gercekten. Yine de daha genc birini isterim. Belki sacma bi argüman gibi duruyor ama ben böyle düsünüyorum.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendin söylüyorsun bunlar vardı diye hami nin elinde la galakticos mu vardır. Zeki ile oynamadı mı hami hemde yokluktan orta saha oynattı eleştirirken birazda mantıklı eleştirelim cardozo vardı da hami şahinle mi oynadı
                    Zokora, Colman ile Burcu vardı, en azından elinde orta sahaya benzer şeyler vardı. Soner ile Ferhat Yazgan ile Fildişi ve Romen milli orta sahalarını kıyaslamayalım şimdi.

Ayrıca ben demedim gel takımın eli ayağı düzgün en skorer hücumcusunu kadro dışı bırak diye. Malouda kadro dışı kaldı kaç maç Şahin i kurtarıcı olarak sahaya sürdük. Bu amatörlük değilde nedir ? Ya Avrupa ya gidemeseydik, ya Sivas yada K.Paşa kazansaydı Avrupa ya onlar gitseydi ? O zaman neler yazılacaktı burada ?

Ömer Şişmanoğlu ile şampiyon olurum diyende bendim... 3. Ligden adam aldıran da bendim, Elazığ ın adamlarını isteyende bendim, Hami değildi.
                    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 14:54.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      isterseniz ben özelden o mevzuyla ilgilenirim
                      Hazır buradayken şu Giray bulak ile de ilgilenebilir misin ? ölmesin hafif bir kalp spazmı geçirse yeter
                      diğerlerinden farklı...öteki...
                      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Viki pedia'da 1944 doğumluydu, sonra düzelttiler 1945 oldu. 1945 olsa da 2016 yılında 71 yaşına bitirip 72'ye girecek. Bunları bırakın 100 Euro bütçe ve oğlu razvanı istemiş. Takımın çay içmeye parası yok.
                        İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Viki pedia'da 1944 doğumluydu, sonra düzelttiler 1945 oldu. 1945 olsa da 2016 yılında 71 yaşına bitirip 72'ye girecek. Bunları bırakın 100 Euro bütçe ve oğlu razvanı istemiş. Takımın çay içmeye parası yok.
                          Kazma kürek benden. Aranızdan biri kefen biri de papaz ayarlarsa bu iş biter. 100 milyon da cebimizde kalır.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Arkadaş Luce için 70 yaş o bu diyosunuz da ... Adam mı çıkıp oynayacak Allah aşkına ...

Adam gibi kadro çıkarsın, güzel transferler yaptırsın.Maç sırasında sen gir sen çık desin...

Hiç olmadı Akülü bi araba alırız. Onunla gezer durur Tesisler de.

Luce ' ye bişey olursa Başkanın Hastahaneler vari zaten. Asbaşkan doktor . e daha ne olsun
                            En son yüregimts tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 14:57.
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Ersun Yanal gelecekse tek şartım Ekici yi devre arası iyi bir paraya okutmasi olur Bunu yapmayacak ise gelmesin.
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 14:59.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun Yanal gelecekse tek şartım Ekici yi devre arası iyi bir paraya okutmasi olur
                                en iyi ayağında top tutan adamı verdik sonra
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X