Yapmayın. Ertuğrul Sağlam oyuncu değişiklikleri ve taktisel bilgisi çok zayıf, çok geride. Maç sonu röportajlarıylada Trabzonspor ile bağdaşmayan silik bir karakter. Bence Rıza Çalımbay ile Hikmen Karaman bile benim gözümde Ertuğrul Sağlam'dan öndedir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de yabancı teknik direktörün en son şampiyon olduğu sene 2006 oda Zico.
Ben yabancı istemiyorum.
alalım guney amerikadan bı TD getirsin istedigi futbolcuları RİVER'ın hocası cok iyiydi mesela
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kokainman eksikdi
onuda tamamlariz
hemen bunu getirelim
en azinda kokainin krali
sonucta kendi hayatı. köpek gibi can verir..
Yorum
-
Laudrup nasıl olur?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegünaydın forum .
şimdiden uyarıyorum .
''BİR İŞİ BİR KERE YANLIŞ YAPARSAN HATA ,
2 KERE YANLIŞ YAPARSAN TESADÜF ,
3 KERE YANLIŞ YAPARSAN APTALLIKDIR.''
aynı kadınla 3.ncü defa evlenilir mi yahu .
saf mısınız siz .
Kabahat bendedir çünkü...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaudrup nasıl olur?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaudrup nasıl olur?
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakıma seviye atlatacak bir hoca ne cekerse ceksin bize ne ?
sonucta kendi hayatı. köpek gibi can verir..İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKokain'in nasıl beyin yediğini bilmiyorsunuz sanırım.
Daum besiktas basındayken 90 dk hic oyuncu degıstırmeden yenıldıgı mac hatırlarım
adamin son hali bu
tarlada korkuluk olarak kullanabilirsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadınla evlendiğimde, mahalledeki diğer karıların kıskançlık krizlerini referans alıp başkalarıyla kırıştırarak kapı dışarı ettiysem, kırıştırdıklarımın ne mal olduğunu görüp tekrar eve davet ettiğimde, çöpten topladığım çürük patatesi, hıyar ve kabağı önüne koyup portakallı pekin ördeği yapmasını bekleyip tekrar kovduysam, aynı mahalle karılarının ağzına bakıp eve aldığım ve Sheraton'un aşçısı diye yutturulan varoş güzelinin aslında piknik tüpünde yumurta yapmaktan aciz olduğunu görürsem ilk karıyı 3 değil 33 defa alırım.
Kabahat bendedir çünkü...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Ümit abi nedir son durum ? burda birbirimizi yemeye devam ediyoruz.
Not: duyumcu değil, taraftarım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum