Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapmayın. Ertuğrul Sağlam oyuncu değişiklikleri ve taktisel bilgisi çok zayıf, çok geride. Maç sonu röportajlarıylada Trabzonspor ile bağdaşmayan silik bir karakter. Bence Rıza Çalımbay ile Hikmen Karaman bile benim gözümde Ertuğrul Sağlam'dan öndedir.

Yorum

• Türkiye'de yabancı teknik direktörün en son şampiyon olduğu sene 2006 oda Zico.
      Ben yabancı istemiyorum.

Yorum

• Abi ne olur bana hami demeyin gidin Osman özköylü,abdullah ercan,Ünal karaman falan diyin

Hem hava yakaladık hem hami diyosunuz.Elazığ dustugunde serdarla denizi ben mi aldırdım takıma
        Bu sene de eskisehir duser onları alırız sonra kurumsallaşma dıyosunuz yapmayın abi ya

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Ümit abi nedir son durum ? burda birbirimizi yemeye devam ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye'de yabancı teknik direktörün en son şampiyon olduğu sene 2006 oda Zico.
            Ben yabancı istemiyorum.
            bak bu da olur buna da hem fikirim Zico sampıyon oldugunda adamın guney amerikalıları şampıyon yaptı onu

alalım guney amerikadan bı TD getirsin istedigi futbolcuları RİVER'ın hocası cok iyiydi mesela

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir kokainman eksikdi
              onuda tamamlariz

hemen bunu getirelim

en azinda kokainin krali
              takıma seviye atlatacak bir hoca ne cekerse ceksin bize ne ?

sonucta kendi hayatı. köpek gibi can verir..

Yorum

• Kokain'in nasıl beyin yediğini bilmiyorsunuz sanırım.

Daum besiktas basındayken 90 dk hic oyuncu degıstırmeden yenıldıgı mac hatırlarım

Yorum

• Laudrup nasıl olur?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    günaydın forum .

şimdiden uyarıyorum .
                    ''BİR İŞİ BİR KERE YANLIŞ YAPARSAN HATA ,
                    2 KERE YANLIŞ YAPARSAN TESADÜF ,
                    3 KERE YANLIŞ YAPARSAN APTALLIKDIR.''

aynı kadınla 3.ncü defa evlenilir mi yahu .

saf mısınız siz .
                    Kadınla evlendiğimde, mahalledeki diğer karıların kıskançlık krizlerini referans alıp başkalarıyla kırıştırarak kapı dışarı ettiysem, kırıştırdıklarımın ne mal olduğunu görüp tekrar eve davet ettiğimde, çöpten topladığım çürük patatesi, hıyar ve kabağı önüne koyup portakallı pekin ördeği yapmasını bekleyip tekrar kovduysam, aynı mahalle karılarının ağzına bakıp eve aldığım ve Sheraton'un aşçısı diye yutturulan varoş güzelinin aslında piknik tüpünde yumurta yapmaktan aciz olduğunu görürsem ilk karıyı 3 değil 33 defa alırım.

Kabahat bendedir çünkü...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Laudrup nasıl olur?
                      6 ay icin mi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Laudrup nasıl olur?
                        Kötü yola düştü o abi.Bırak orada kalsın.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          takıma seviye atlatacak bir hoca ne cekerse ceksin bize ne ?

sonucta kendi hayatı. köpek gibi can verir..
                          İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kokain'in nasıl beyin yediğini bilmiyorsunuz sanırım.

Daum besiktas basındayken 90 dk hic oyuncu degıstırmeden yenıldıgı mac hatırlarım
                          daha ne diyim
                          adamin son hali bu

tarlada korkuluk olarak kullanabilirsin
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadınla evlendiğimde, mahalledeki diğer karıların kıskançlık krizlerini referans alıp başkalarıyla kırıştırarak kapı dışarı ettiysem, kırıştırdıklarımın ne mal olduğunu görüp tekrar eve davet ettiğimde, çöpten topladığım çürük patatesi, hıyar ve kabağı önüne koyup portakallı pekin ördeği yapmasını bekleyip tekrar kovduysam, aynı mahalle karılarının ağzına bakıp eve aldığım ve Sheraton'un aşçısı diye yutturulan varoş güzelinin aslında piknik tüpünde yumurta yapmaktan aciz olduğunu görürsem ilk karıyı 3 değil 33 defa alırım.

Kabahat bendedir çünkü...
                            Umit abi ersun gelirse alıyor muyuz bu sefer Sigurdsson u

Yorum

• tolunay gelmeli...

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Ümit abi nedir son durum ? burda birbirimizi yemeye devam ediyoruz.
                                Yeni duyumcular türedi iki gündür. Onlar gerekeni söylüyor zaten :-))))

Not: duyumcu değil, taraftarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X