Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir ara Berdiyev ismi ortaya atılmıştı, ne oldu.

Yorum

• 100 m euro haberi sallamasyon.

bu bütceyi shaktar bile vermez..

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takimdaki disiplini saglamak konusunda hami gibi olamaz.

Bir insan 3-5 ay icinde kolay kolay degisemez ben yanal a sicak bakamiyorum.

Yeni gelecek hoca denenmis ve tutmamis birisi olmamali bu büyük bir risk olur.
        en azindan yapilan dogrular ve yanlislar belli

dogru analiz yapilirsa bence basarili olmak icten bile degil
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki bu ligi hiç tanımayan bir hocanın adaptasyon surecini neden dusunmuyorsunuz
          Ben ligi tanimayan bir hoca onermedim ki.

Yabancı olacaksa sadece lucescu ya sicak bakiyorum ben .
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ersun yönetiminde Trabzonsporun sahaya iyi bir dizilişle çıkıp, önceden çalışılmış pozisyonlar yarattığını hiç görmedim.

Bana kalırsa Türkiyenin en overrated hocasıda kendisidir. İyi bir hoca olmadıgını düşünüyorum. Türkiyede çalıştırabileceği en büyük takım bursaspor tarzı takımlar olması gerekirken adının 3. Kez bizimle geçmesine hayret ediyorum.
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben ligi tanimayan bir hoca onermedim ki.

Yabancı olacaksa sadece lucescu ya sicak bakiyorum ben .
              Mesela kim olmalı Lucescu dısında

soruyu sorma sebebım dusuncenızı merak etmem

Yorum

Mesela kim olmalı Lucescu dısında

soruyu sorma sebebım dusuncenızı merak etmem
                daum.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daum.
                  daum uzun surmez meth kullanımından ölür

Yorum

• Benim ilk tercihim hami mandirali.

Bunun disinda ertugrul Saglam a bile sicak bakiyorum.

Hami nin kariyeri yok diyenler ertugrul saglam gibi sampiyonluk yasamis bir hocaya ne der?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

daum.
                      ooo Ndoye ve Cavanda çok sever Daum'u beraber takılırlar

Yorum

daum uzun surmez meth kullanımından ölür
                        sorunu o zaten. yoksa almanya'nın yetistirdigi en ii hocaların basında geliyor.

hani hem ülke futbolunu cok ii biliyor hemde futbol görüsü olarak yerli hocalardan daha önde..

Yorum

• Ya arkadaşlar daha düne kadar Ersun' hep beraber sövmüyormuyduk. Ne olduda Ersun cu olduk.
                          Ersun Yanal denenmiş ve sonuç alınmamıştır.
                          Şuan takımda gerek yönetim gerek taraftar olarak yıllardır olmayan güzel bir hava var. Böyle bir hava yakalanmışken Ersun hoca gibi boşta gezen daha önce başarısız olmuş biri neden takıma düşünülür anlamış değilim.
                          Başkanımız sürekli "önemli olan sistem, hoca o kadar önemli değil" diyor. Madem öyle Hami gelsin takımın başına. Kaldıki Haminin Hoca olarak katkısı Ersunun misli dir.

Lütfen arkadaşlar herşey ortada; Şuan Ersun Kolay Lokmadır. Verirsin aylık dünya kadar parayı kolayca gelir, belli bir süre sonra başarız olup kolayca gider.

Ya kaliteli yabancı bir Hoca getirilmeli yada yerli olacak ise Hami ile devam edilmelidir kanatindeyim.
                          "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ooo Ndoye ve Cavanda çok sever Daum'u beraber takılırlar
                            bişey olmaz. daum bize ciddi anlamda seviye atlatır.

bence futbol bilgisi ve görüsü olarak luce'den farkı yok.

Yorum

• ersun yanal mevcut şartlar içinde en iyi teknik direktör. ertuğrulu bizim taraftar kaldıramaz. çok defansif iki mağlubiyetle ağlatırlar adamı.

ersun ise hücum düşünüyor.

ama ersunu da istemiyorum. adam kendini takıma veremiyor. aklı istanbulda yatlarla kızlarla. istanbula taşınsaydık. ersun derdim. ama trabzonda ersun olmaz.
                              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

daum.
                                bir kokainman eksikdi
                                onuda tamamlariz

hemen bunu getirelim

en azinda kokainin krali
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X