Arkadaşlar Ersun hocanın ikinci gelişini gelişten saymayalım lütfen, geçmiş yönetimle çalışmaktan ben bile illallah ettim bu stad inşaatı sürecinde. Teknik kadro ve futbolcuları düşünemiyorum bile. Çok büyük bir beladan kurtulduk, geçmiş yönetimin altında doğru düzgün çalışma yapılamazdı, mümkün değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hala Muharrem Usta Lucescuyu getirmezse yalan söylemiş olur diyenler var. Bir açın dinleyin hangi seçim konuşmasında Lucescuyu kesinlikle getireceğiz dedi? Lucescu veya Lucescu vari istikrarlı bir hoca getireceğiz dedi. Adam en başından beri önümüzde iki yol var biri Lucescu vari bir hocayla 5,5 yıllık bir planlama veya bu yarım sezonu en iyi şekilde geçirip sezon sonu Lucescu ile 5 yıllık planlama yapacağız diyordu.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Beyler Lucescu 100 milyon Euro bütçe ve oğlu Razvanı da teknik kadroda istemiş. Var mısınız? Evet bu bütçeyi verirseniz ve yaşlı olmasından dolayı da oğlu ile çalışırsa başarılı olur. Ersun Yanal'da ancak aynı bütçeyle şampiyonluğa oynar. Değilse hiç bir şey olmaz. Bu bütçeyi yapabilir misiniz. Yeni başkan Akyazı, M.Ali Yılmaz Tesisleri, Kartal arazisi bu tür uzun vadeli finansman kaynaklarının peşinde. Peki kısa vadede 400 milyon borç ne olacak. Fikri olan var mı?
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 milyon euro değildir o ya 100 milyon liradır 30 milyon euro bizim basında 100 duydumu euroyu yapıştırmıştır bence.
30 milyon euroda büyük bir rakam değil kulupteki gönderilecek oyuncularla en kötü 10-15 milyon bonservis elde edilir zaten gerisinide bulsun milyon dolarlık abiler bi zahmet
Bonservisi elinde oyunculara yöneleceğiz.Ya da gelecek vaat eden genç oyunculara Cavanda gibi.
Yorum
-
100 milyon € bütçe istediğine inanmıyorum. Medyanın uydurmasıdır. 8 milyon € kazanıyor denmesi gibiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hoca hayırlı olsun,
rahat bırakılırsa iyi işler çıkartır,
yanlız yardımcı hocalığada hami,ogün,tekke vs vs tarzı birinin getirilmesi süper olur.
Hürriyet Gazetesi Yazarı Ogün Temizkanoğlu, köşe yazısında Trabzonspor-Napoli maçını kaleme aldı.
İşte Ogün Temizkanoğlu'nun yazısı
Yıllarca bu ülkenin yöneticilerini bilgisayarla kandırdığın yetmedi mi?
Yardımcılarının başarılarını kendine mal ettin, simdi gerçekleri gördün mü Ersun Hoca? Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi. Haftalardır "Bu defans çok gol yiyor" diye yazıyorum, çiziyorum ama sen bu ülkenin çok tecrübeli hocasısın ya aman dinleme!
Bu arada beni okuyor ya da okumuyorsun, inan umurumda değil. Ancak şunu bil: Ben bu takıma 10 yılımı verdim yani senden daha Trabzonluyum.
Erken gelen gol erken vedanın harbercisiydi. Cardozo'ya top değmeden 27. dakikada skor 0:3 olunca, daha fazla yazmaya veya konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Önemli olan haddini bilmek. Maç öncesinde Napoli'yi kaç defa izlettin? Çok olabilir. Önemli olan izletmek değil, onları izletirken maça hazırlanmaktır.
Bu takım ve şehri, her türlü harcama yaparak daha da küçülten sayın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu paraları sadece her şeyi belli olan Türkiye Ligi için mi harcadın?
Gerçekten bu Ersun Hoca'nın Fatih Atik'ten beklentisi ne diye, anlamakta zorluk çekiyorum! Hoca ben seni uyarayım: Bu Trabzonspor senin oyuncağın ve zevkini tatmin edeceğin yer değil.
Ersun sevdasından vazgeç
Zeki Yavru'yu 'ispiyoncu' diye dışarıdaki insanlara karşı fişlediniz! Adamlık başkalarına çamur atmak değildir. Adamlık o futbolcuya sahip çıkmaktır. Geçen sene bu oyuncu seni Avrupa kupalarına taşıyan ekibin içersindeydi.
Beğen ya da beğenme ama şimdi onu 85. dakikada oyuna sokuyorsan çok açizsin demektir!
Oyun için bir şeyler yazayım ancak maalesef bir şey gelmiyor içimden. Takımın ligde değil, adam gibi Avrupa kupalarında esmesi gerekiyor. Çünkü diğerleri günlük teselli...
Avrupa hayali bitti. Bence başkan artık sen de Ersun sevdasından vazgeç.
Maçla ilgili yazımı son noktadan sonra siz tamamlayın.
Ersun Yanal'a ağır eleştirilerde bulunan eski milli futbolcu, başkan İbrahim Hacıoasmanoğlu'nu da uyardı.
TRABZON BASINI DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Şubat 2010’da TFF Futbol Genel Direktörlüğüne getirilen Ersun Yanal’ın ilk işi o dönem 19 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktörü olan Ogün Temizkanoğlu’nun görevine son vermek olmuştu. Hatta Yanal’ın o dönem Ogün Temizkanoğlu’ndan sonra o dönem Ümit Milli Takım’ı çalıştıran Hami Mandıralı ve bir başka Trabzonlu Ali Kemal Denizci’nin de görevine son vermesi Trabzon basınında “Yanal Trabzon’dan intikam alıyor” diye başlıklarla duyurulmuştu.
Haber: Aydın CİNGÖZTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun yanal buyuk hata olur.Acıkcası bize verecek bir seyi yok.Buyuk bir sportif basarısı yok.Fb ile sampiyonlugunda baska etmenler var.
Ben Ersun Yanal ın bu isi basarabilecegini dusunmuyorum.
Ersun yanal in bu sehire uymadigini kabul etmek zorundayiz.
Daha dün adeta zorla göreve gelen bir hocanin yarın büyük bir askla isine sarilmasini kimse beklememeli dolayisiyla yanal hata olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam daha futbolcuların yıllık ücretlerini zorla öderken 30 milyon euro transfer bütçesi mi bekliyoruz.Yapmayın etmeyin yahu.
Bonservisi elinde oyunculara yöneleceğiz.Ya da gelecek vaat eden genç oyunculara Cavanda gibi.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Ersun hocanın ikinci gelişini gelişten saymayalım lütfen, geçmiş yönetimle çalışmaktan ben bile illallah ettim bu stad inşaatı sürecinde. Teknik kadro ve futbolcuları düşünemiyorum bile. Çok büyük bir beladan kurtulduk, geçmiş yönetimin altında doğru düzgün çalışma yapılamazdı, mümkün değil.
Benim de ısrarla üstünde durmak istediğim nokta bu.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeldekilerden gidenler olacak 15 20 topçu en kötü hepsinden para kazanamasakta 10 milyon euro kalır bize. 20 milyon euroda bu günkü futbol piyasasında para değil bi eksik o olsun koca trabzon camiası 20 milyon euroyu bulamayacaksa kapatalım dükkanı. Luce gelsinde 20 milyon uero kaynak yaratırlar okadar da olsun artık luceyi getirip beni bunlarla şampiyon yap diyemessin
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil sanli yazmis yanal hakkindaki yazisini okumak ta fayda var.
Ersun yanal in bu sehire uymadigini kabul etmek zorundayiz.
Daha dün adeta zorla göreve gelen bir hocanin yarın büyük bir askla isine sarilmasini kimse beklememeli dolayisiyla yanal hata olur.
Bu sefer farklı olacak hissi uyandırdı bende çok iştahlı geldi bana
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecafer abi antalya macından sonra ki ersunu tv de izlememiş olsaydım söyledıklerıne cok mantıklı diye dusunurdum.
Yorum
-
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi Antalya maçından sonra ki ??
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecafer abi antalya macından sonra ki ersunu tv de izlememiş olsaydım söyledıklerıne cok mantıklı diye dusunurdum.
Bir insan 3-5 ay icinde kolay kolay degisemez ben yanal a sicak bakamiyorum.
Yeni gelecek hoca denenmis ve tutmamis birisi olmamali bu büyük bir risk olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimdaki disiplini saglamak konusunda hami gibi olamaz.
Bir insan 3-5 ay icinde kolay kolay degisemez ben yanal a sicak bakamiyorum.
Yeni gelecek hoca denenmis ve tutmamis birisi olmamali bu büyük bir risk olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum