Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    murat yakin vfb stuttgarti da calistirmisti degilmi??
    İsviçre dışında sadece Moskova tecrübesi var benim bildiğim.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsviçre dışında sadece Moskova tecrübesi var benim bildiğim.
      googlede arastirdim isvicrede iki kere hoca olarak sampion olmus ..41 yasinda
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hakemler adil olsa cincon su an ilk 10 da kendine yer bulamazdı.
        Aynen.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu hafta başkan usta ile görüşeceğim
          iletmemi istediğiniz şeyler varsa iletebileceklerimi aktarayım
          tabi ki ersun hoca hakkında bildiklerimi ve kanaatimi aktaracağım
          Kardeşim söyle de şu bando işini bi kaldırsınlar Allah rızası için.
          Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

murat yakin vfb stuttgarti da calistirmisti degilmi??
            Yok çalıştırmadı sanırım isviçrede çok çalıştı ve s.moskovada çalıştı . Waris i fena kitledi bize
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• [MENTION=4724]arahna[/MENTION] kardes baskanla görüstügünde beraber bir Selfie cekip buraya atsan keske avatarima koyacamda
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5-6 maclik seri maglubiyetler, sene basinda hedeflenen yerinde cok uzaginda olmak gibi sportif durumlardan bahsediyorum
                5-6?

Maksimum 3 seri.

Yorum

googlede arastirdim isvicrede iki kere hoca olarak sampion olmus ..41 yasinda
                  Chelsea içerde dışlarda yendi ve Avrupa ligi yada şampiyon liginde yarı finali var
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5-6?

Maksimum 3 seri.

3 den sonra diyelim bari bazen oluyor ligin ilk 4-5 haftasi 1 puan aliyorsun sonra bir giris yapiyorsun lige kimse durduramiyor
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bielsa galibiyet oranı %46
                      beraberlik %22
                      maglubiyet %31

takımlar : marsilya,atletico bilbao,Şili

Ersun yanal

galibiyet %45
                      beraberlik %24
                      maglubiyet %30

calıstırdıgı takımlar : Tabznspor,Fenerbahce,Genclerbirliği,ankaragücü,denizli

Tamam Ersun u seviyor olabilirsiniz.Ama tutupta Ersun Bielsa dan iyi hoca derseniz gercekten komik olur.

Üstelik calıstıkları ligler ortada.

İlla haklı cıkmak icin ugrasmaya lüzüm yok.Bielsa sorunlu olabilir ama cok buyuk hocadır.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 den sonra diyelim bari bazen oluyor ligin ilk 4-5 haftasi 1 puan aliyorsun sonra bir giris yapiyorsun lige kimse durduramiyor
                        Bu taraftar kimseye sabretmez. Demek istediğim o. Verdiğin müddet idama gider.
                        En son Sibel tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 00:43.

Yorum

• Benim şahsi görüşüm şu kim gelecekse gelsin de şu Soner'e, zeki yavru ya, İshak a, bilumum türevlerine tekrar şans verip sonra kadro dışı bırakıp gönderilmesini isteyecekse gelmesin. Gerek yok kaçtır aynı şey. Bu adamlar TS nin oyuncusu değil hocada da sihirli degmek olmadığına göre.
                          Gelen hocaya sormadan yönetim bunları göndermeli
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Murat yakında dogru isimlerden biri.3 senelik sözleşme imzalanıp kesinlikle sabredilmek şartıyla.

Yorum

• Bielsa futbol bilgisi ve futbola katkılarıyla burada yazılan çoğu isimden daha kaliteli birisi. Ama başkan yeni bir maceraya çıkacağız diyor istikrar istiyor. Bielsa müthiş bir hoca ama istikrarsız ve çılgın bir kişi. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Bazıları yerel medya filan demiş Bielsa yerel medya filan bırakmaz ortada. Kendisini eleştiren medyayı birbirine kırdırır karşılarına geçip kahkaha atar. Futbol bilgisine laf diyen kişilerle bunu tartışmam bile ama karakteri müthiş büyük bir sorun.

Ronin'in teknik direktör olduğunu düşünün. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız Artık açmayalım Bielsa konusunu.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• aynen katılıyorum hocayı beklemeden gidecekler gitsin.

esteban,yumlu,musa,özer,erkan,ndoye,atik,soner,deniz bence ilk gitmesi gerekenler.

serdar ve ishak kazanılmalı.En kötü rotasyon oyuncusu olurlar.Sefa sans bulursa basaracak bundan eminim.

muhammet besir daha cok sans bulmalı.Cardozo her turlu bu kadroda yer alır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X