Bu camiaya Giray Bulak ancak olur. Yerel zihniyet değişmedikçe başarı falan imkansız. Sadi hoca bile gider yapmış anlamsız yere.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun iyi adam aldırır?
Evet geçen sezon devre arası yabancı yasağı ortadan kalkacakken erkan uğur transferleri harikaydı (!)
Takım yarıştan kopmuşken ve yabancı yasağı kalkıyorken dünya para verip bu adamları almanın mantığını bi anlatın hele.
ersunun yerli oyuncular üzerinde etkisi tartışılmaz.. hem erkan zengin hem de uğur demirok ersun için trabzonspora geldiler..
şota hollanda pazarını tanıyor, oradan donk gibi adamlar aldırır dedik ama gördük ne olduğunu.. adam uğur demiroku gönderip yerine douglası aldırdı.. ve eğer bizim tandemimiz yumlu- douglas değil de uğur-aykut olsaydı hem rizeye hem osmanlıya hem de konyaya yenilmezdik ve şu an liderlik potasında olurduk emin olun..En son memozcan tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 13:10.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Sistemin,istikrarın ve ne yaptığını bilen bir yönetimin altında Ersun YANAL'ın farklı bir profilde hocalık yapacağını düşünüyorum..Endişelerim var ama arkasında duran sağlam yönetim olursa bu endişeler giderilir diye düşünüyorum..Favre ve Bielsa ama özellikle Favre Lucescu haricinde iyi bir seçim olabilir..İş bence yönetimin tarzı ve dik duruşunda bitiyor..Hoca meselesinde top yönetimde..Kamuoyunu yönlendirip eksiklikleri giderebilirlerse A hoca,B hoca çok da fark etmeyecektir.
Yorum
-
2009 Mustafa Denizli - 2.ci Olan Teknik Direktör : Bülent Uygun
2010 Ertuğrul Sağlam - 2.ci Olan Teknik Direktör Cri. Daum
2011 Şenol Güneş - 2.ci Olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam
2012 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
2013 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
2014 Ersun Yanal - 2.ci Olan Teknik Direktör Prandelli
2015 Hamza Hamzaoğlu : 2.ci Olan Teknik Direktör İsmail Kartal
Son 7 Yılda Şampiyon yabancı teknik direktör yok. 2.ci Olanlar içinde bile teknik direktör bulmak zor. Daum'u yabancı saymazsak tek Prandelli var.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
magath ile ilgili turgay beşyıldızın da haberi var. çok irdelenmesi gereken bir teknik adam magath. bizi uygun olup olmadığı iyi tartışılmalıdır.
bordo Mavili kulübün gündemindeki ilk yabancı teknik ismin Felix Magath olduğu öne sürüldü. Gazeteci Turgay Beşyıldız, güvenilir kaynaktan aldığı bilgiye dayandırarak yaptığı değerlendirmede, yönetimin bir kaç gün önce Alman teknik adamla görüştüğünü kaleme aldı.
Beşyıldız'a göre 62 yaşındaki ünlü Teknik Direktör'ün en son çalıştırdığı Premier Ligi ekiplerinden Fulham'dan ayrıldıktan sonra boşta olduğunu öğrenen yönetim bu isimle temasa geçti.
Sadi Tekelioğlu'nun kırgınlığını da öne sürerek devre arasını bırakacağını söylemesinin ardından gözler yönetimin belirleyeceği teknik direktöre çevrildi.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu camiaya Giray Bulak ancak olur. Yerel zihniyet değişmedikçe başarı falan imkansız. Sadi hoca bile gider yapmış anlamsız yere.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
magath eski kafa öğretmenler gibi. bize bir ton ödev veren ilkokul öğretmenim vardı onu hatırlatıyor. magath gelirse futbolcu ayvayı yer. pestili çıkar. adam komando eğitim veriyor futbolcuya. çaliş çaliş çaliş anlayacağın.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemagath ile ilgili turgay beşyıldızın da haberi var. çok irdelenmesi gereken bir teknik adam magath. bizi uygun olup olmadığı iyi tartışılmalıdır.
bordo Mavili kulübün gündemindeki ilk yabancı teknik ismin Felix Magath olduğu öne sürüldü. Gazeteci Turgay Beşyıldız, güvenilir kaynaktan aldığı bilgiye dayandırarak yaptığı değerlendirmede, yönetimin bir kaç gün önce Alman teknik adamla görüştüğünü kaleme aldı.
Beşyıldız'a göre 62 yaşındaki ünlü Teknik Direktör'ün en son çalıştırdığı Premier Ligi ekiplerinden Fulham'dan ayrıldıktan sonra boşta olduğunu öğrenen yönetim bu isimle temasa geçti.
Sadi Tekelioğlu'nun kırgınlığını da öne sürerek devre arasını bırakacağını söylemesinin ardından gözler yönetimin belirleyeceği teknik direktöre çevrildi.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2009 Mustafa Denizli - 2.ci Olan Teknik Direktör : Bülent Uygun
2010 Ertuğrul Sağlam - 2.ci Olan Teknik Direktör Cri. Daum
2011 Şenol Güneş - 2.ci Olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam
2012 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
2013 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
2014 Ersun Yanal - 2.ci Olan Teknik Direktör Prandelli
2015 Hamza Hamzaoğlu : 2.ci Olan Teknik Direktör İsmail Kartal
Son 7 Yılda Şampiyon yabancı teknik direktör yok. 2.ci Olanlar içinde bile teknik direktör bulmak zor. Daum'u yabancı saymazsak tek Prandelli var.
Yorum
-
Kurban Berdiyev... yardımcılar gökdeniz, fatihEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 13:33.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum