Onur un İho doneminde mutsuz oldugunu bilmeyen yok. Kimse burada "ben duyumcu degilim" diyerek klasik triplere girmesin. Bize bildigimizi satmayin, ben burada yeterince duyumcu gordum. Gundemi yorumlayip iki gazeteciyle konusup bize burada bilgi satmayin, takimin kaptanini daha fazla karalamayin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 12:01."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi çok isteyenler büyük bölümü de gitsin diyenler oluyor genelde.
Çok şey mi istedik, bir hoca gelsin sonuna kadar destek verelim dedik. Ersunu getirince yönetim ufak bir hatada hemen yakasına yapışacak bir dünya adam var.
Bu kadar net.
Ben Ersun'u istemiyorum ama gelirse bir sezon sabrederim.
Bakalım o isteyenler edecek mi?
Hiç sanmıyorum.
Yorum
-
Ersun başarılı olur olmaz demiyorum. Şampiyonda yapabilir. Ancak en ufak hatasında (yanlış transfer, elenme, kötü mağlubiyet) camiayı ikiye bölecek bi adam. kredisi çok düşük. Takım kurmayı bilen adam lazım. Kulup geçmişinden gelen hocalarada sıcak bakmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun iyi adam aldırır?
Evet geçen sezon devre arası yabancı yasağı ortadan kalkacakken erkan uğur transferleri harikaydı (!)
Takım yarıştan kopmuşken ve yabancı yasağı kalkıyorken dünya para verip bu adamları almanın mantığını bi anlatın hele.
Yabanci antrenor diyenleri ozellikle takip edecegim. Adam gelsin, 2 sene icinde tahminimce ligi ve oyunculari tanimaya baslar... Hadi yabanci biri gelsin gorecegim sizi, 7 haftaya antrenor, yarim devreye yonetim kellesi istenir, basarisizlik halinde burada Vahid donemi gibi kaos olur. Duyum degil kesin bilgidir...
Yabanci antrenorler bu ulkeye geldikleri vakit sudan cikmis baliga donerler. Isterse futbol filozofu olsun, 3 mac sonra "lan nereden buldular bu deliyi" diye şehir uzerine gelmezse, istanbul basini "kac hafta kalir?" temali yayinlar yapip girgir şamata esliginde bizi konusmazsa helal olsun, bana kapak yapti der susarim. Derim ki, 2. Lucescu gelmis, saygi duyalim bu adam bizi basariya goturur... Ama bu ihtimalin zayif oldugunu, Hami nin bile suan ismi gecen butun yabancilardan daha faydali olacagini bilmelisiniz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Elimizde 40 in üstünde topcu var..Gelecek olan yabanci hoca bunlari görmek istemeyecek mi veya bunlarin hangilerinin kalip kalmayacagina kim karar verecek..
Ersun da böyle bir olay yok..Selamun aleykum dediğinde bir çırpıda gidecek isimlerin tamamini verir maceraya zaman kaybina gerek yok..Sanarsin Kloop Benitez ayarinda yabanci adamlar siraya gecti de Ersun begenilmiyor..
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 hocayla anlasildi hangisi olacagini demiyolar siralama var
Yorum
-
Ersun Yanal'ın gelmesini çok istiyorum. Ve gelince ona küfür etmeyeceğim. Genellemelerden uzak durmak iyidir. "Hep" ve "hiç"i azaltırsanız çok daha mutlu olursunuz.
İyi pazarlar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
schaaf , spaletti, di matteo gibi biri olmasinda kim olursa olsun
takimin iskeletide az cok belli oldugundan bu oyunculara uygun biri olmalidir bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Hoca gelirse kredisiz gelecek. Bunun için istemiyorum. İlk mağlubiyette hemen protestolar başlayacak. Camia bölünecek ve heyecan olmayacak.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
guardolanin ayrildigi aciklandi
ancelotti yeni hocasi olacak bayernin
adamlardaki beceriye bak
her sey 6 ay önceden hal oluyor
hic biysey tesdüfe birakilmiyor
profesyonelligin kitabini yaziyor münih"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum