Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeni hoca ladin olacak, gelsin görelim çocuklar
    yok su rus ucagini dusuren turkmen cocukta liderlik ruhu var dusunulebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Christoph Daum

Bu nasıl bir hüzündür

Almanya Amatör Şampiyonluğu - Final maçında forma giyemedi.

Beşiktaş'ı Türkiye Kupası'nda takımı finale çıkarsa da Kocaelispor'a 4-0 yenilerek kupayı kaybettiler.

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a uzatmalarda kaybedip, ikinci oldular.

Trabzonspor'a 3-1 yenilerek Türkiye Kupası'nı Daum zamanında üçüncü kez finalde kaybettiler.

Ligin son haftasına da en yakın rakipleri Bursasporkarşısında 1 puan önde girmişlerdi. Ancak son maçta Trabzonspor ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1-1 berabere kalıp puan kaybettiler. Diğer maçta Bursaspor, Beşiktaş'ı 2-1 yenince, Fenerbahçe'nin 1 puan önüne geçerek tarihinin ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı.

Son hafta Leverkusen, SpVgg Unterhachingdeplasmanına gitti. Beraberliğin şampiyonluğu getireceği maçta 21. dakika Ballack'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. İkinci yarıda bir gol daha yedi ve 2-0 mağlup oldu. Bayern Münih ise kendi sahasında Werder Bremen'i 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Ligde ise Galatasaray ile kıran kırana bir çekişme yaşadılar. Son haftaya Galatasaray ile aynı puanda ama +11 daha iyi averaj ile girdiler. Denizli'de Denizlispor karşısında alacakları bir galibiyet ile bir kez daha şampiyonluk sevinci yaşayacaktı. Olaylı geçen maçta Denizlispor, 89. dakikada Mustafa Keçeli ile son dakikaya önde girdi. Fenerbahçe, bir dakika sonra Tuncay Şanlı ile beraberliği sağlasa da 16 dakika uzayan maçta Fenerbahçeliler galibiyet golünü bulamayınca, Fenerbahçe tarihinde ilk kez üst üste üçüncü kez şampiyon olmayı başaramadı.

Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nasil ayiklicaz bunu Oldurende tekbir getiriyo oldurulende biri alevi oldugu icin olduruyo-olduruluyo biri sunni oldugu icin olduruyo-olduruluyo

neden katolik-ortodoks-protestan oldurup oldurmuyo (tartisirlar ancak bu infaz olarak gerceklesmeZ)

neyse siyaset-din-mezhep gibi konular futbol gibi degil insanlari yakinlastirmak yerine her zaman uzaklastirir.dost meclisi haric bu gibi ortamlarda da konusulmamalidir.Butun forumdan ozur dilerim

Sorunun cevabı açık ama bence de konuyu dağıtmayalım.

Yorum

• İste bunlar hep hocasizliktan.İyi geceler

Yorum

• Lucescu vaadiyle gelen Lucescu'yu getirmeli öyle ya?
            Haa bana kalsa bir dakika düşünmem Ersun hocayı sabah tesislere getiririm.

Yorum

• Ersuna karşıydım ama bu yönetimle her hocaya varım
              Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras

Trabzonspor'a her gün başka hoca geliyor. Son aday Ersun. Baştan diyeyim, bence olmaz o iş. Yabancı hoca gelir.

Ulas abi yabanci diyorsa...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersuna karşıydım ama bu yönetimle her hocaya varım
                  Ben de.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğlunu mu öldürsek ?

isterseniz ben özelden o mevzuyla ilgilenirim

Yorum

• Proje basina gececek hoca gelene kadar Sadi ile devam. Araya baska birini daha
                      eklemesinler

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Hayırlı sabahlar ahali, mutlu pazarlar

Yorum

• Ersun olmaz yaa.. planma kariyeri olan bi hoca lazım. Ersunda böyle bisey yok. Kötü hatiralari var ayrılırken. Kesinlikle yeni sayfa açılmalı hoca konusunda

Yorum

• Ersun hoca gelirse kupayi almakla kalmaz ikinci yarinin lideri yapar takimi
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ersunun attığı twitler mi sorun oldu şimdide yani ? "EFSANEMİZ" Şenol Güneşte bjk de kartal edebiyatı yapıyor,en büyük bjkli olmuş.Bu işler böyle arkadaşlar.
                              Keza futbolcular takım takım dolaşıyo her gittiği armayı öpüp bu takım için ölürüm diyor..
                              Ersun bu şehirde yıllarca calıştı..Hatta şbden önce bu takımda çalıştı.Başarılı da oldu bana kalırsa.Ee şimdi adam gelmek istiyorsa mutluysa ?Sorun yok,başarmak istiyordur.Silah zoruyla değil ya.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Arkadaşlar, başlık dışı sohbetlerinizi özel mesaj yoluyla yapın.
                                Bir daha ki sefer ceza vermek zorunda kalacağım.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X