Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ersun hocayı çözdüm evet ilk ben çözdüm.onla anlaşma imazalanıcak.ondan sonra bizi şampiyon yapamazssan can güvenliğini trabzonda garanti edemem diyeceksin.oda tüm benliği ile bu işe sarılıcak hatta bodrumdaki teknesi bi ton yosun bağlayacak.

işin şakası başkan olsam ersunu karşıma alırdım ersun sen ts de hoca olmak istiyormusun derim.en ufak fasoda miktiri çekerim.ts bu ya tsss milyonlarca taraftarı olan bi ton şampiyonlukalr yaşamış 3 kızkardeşe dizçöktürmüş anaodulunun beyi olmuş ts .

asla ve kesinlikle ersunda en ufak faso görürsen onu bizim başımıza getirme usta başkanım.yoksa kaybedersin.

görüyorsunuz değili belkide bu ersunu hiç getirmemek lazım içimizde bir eziklik sözkonusu ersun bizi kurtar gibi.biz asla bu değiliz.

herkes mesih gibi ersunu kurtarıcı görüyor bu ts nin bitiş resmidir.bu iş bir önce halledilmeli.

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla usta bunları size söylüyorsa eyvallah
      o zaman lucescu geliyor diyebiliriz dediğinize göre
      Hani herkez ersun derken bende ersun derim bu kolay olani valla bise yazdigima bin pisman ettiniz...siz yazin bensadece okurum

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o kabul görmeyen sistemle 2 şampiyonluk 1 süper kupa 1 şampiyonlar ligi çeyrek geldi.

Pareira bile 96'da ortasahada sürekli top çevirip ileride o kadar da etkili olmayan ama savunması çok iyi anlayışla (elbette malum maçta şansta yardım etti) şampiyonluğu aldı.

Lucescu o sistemi Türkiye'ye mi getirecekti ve ben sizi iki sene içerisinde şampiyon yapacağım mı dedi? Yoksa oğlunu yetiştirme yurduna mı verecekti. Her neyse bunları konuşmaya gerek yok.

Tekrar tekrar Ersun Yanal Hayırlı Olsun.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yüzden başarılı olamayacaktı zaten. Anından başarı vaat etmiyor. Yoksa ediyor mu? Nasıl? Futbolda ilgili mercileri baskı altına alarak mı? Yine söylüyorum, Trabzonspor deneme tahtası değil.
          Ya Allah aşkına Lucescu gs kariyerinden sonra her yıl şampiyonluğa oynatmıştır takımlarını. Ersun gelince %100 başarılı olacağının garantisi var mı?

Yorum

• Başkan seçildiği gece biz istersek Lucescu gelecek dediydi ve seçim öncesindede Lucescu vaadi önplandaydı.
            şimdi ibre Ersuna döndü ise başkanın çıkıp olanları,neden Lucescudan vazgeçtiğini ve ersun hocaya döndüğünü ya da anlaştıklarını açıklaması lazım.
            benim düşüncem Lucescu ile ilgili seçim öncesi ve sonrasında medyaya yansıtılan süreç(eğer ersun hoca ile anlaşırlarsa)başkana yakışmadı.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Beyler adamın bahsettiği sistem taktik anlamında sistem değil kurumsal anlamda yönetimsel bir sistemden bahsediyor. Şu danışmanlık meselesi.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lucescu o sistemi Türkiye'ye mi getirecekti ve ben sizi iki sene içerisinde şampiyon yapacağım mı dedi? Yoksa oğlunu yetiştirme yurduna mı verecekti. Her neyse bunları konuşmaya gerek yok.

Tekrar tekrar Ersun Yanal Hayırlı Olsun.

Amerikayı yeniden keşfedecek değildi herhalde ne biliyorsa onu oynatacaktı.

Oğlunu öne sürme işini bilemiyorum. Ben sadece kendisi özelinden söyledim.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  50. yılda bu takımı şampiyon yapacak adam Ersun Yanal'dır.
                  garantimi tüzde kaç.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya Allah aşkına Lucescu gs kariyerinden sonra her yıl şampiyonluğa oynatmıştır takımlarını. Ersun gelince %100 başarılı olacağının garantisi var mı?
                    Anlaşılmayan nokta şu;

Lucescu'nun gündemde olduğunu, görüşüldüğünü hatta arada küçük pürüzlerin olduğunu ve bu pürüzlerin atlatılacağını haftalar öncesinde söyleyende bendim. Lucescu'yu beğenende biriyimdir. Fakat Trabzonspor'a şampiyonluk vaat etmiyor. Bizatihi sistem oğlunun yetiştirmeye dayalı yahu. Şunu haber aralarında dahi görmek mümkün, gizli bilgiyede gerek yok.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Luce sene pazarlığı yapıyor sanki kendisine takım yokmuş gibi. Hani mesele artık şuna geldi:

-benim denetimimde oğlumun çalışabileceği ve hedefleri olan bir takım istiyorum.
                      +biz de sizi istiyoruz ama hoca olarak.
                      -valla 1 yıl çalışırım sonra oğluma devrederim daha da fazlası olmaz.
                      +biz en az 3 yıl sizi istiyoruz.(oğlun umrumuzda değil)
                      -pazarlıkla 2 yıla kadar çıkabilirim(her şey oğlum için)

Salalım gitsin abi gelmek isteyen adam kaç gün hocalık yapacağının pazarlığını yapmaz hani oğlunun işi için kendi hocalığını lütfediyor sanki bize 1 yıl kendini hediye veriyor sonra biz borcumuzu oğluna takım emanet ederek ödeyeceğiz.
                      hay agzin bal yesin ozetle mantik bu luce'nin

hem saldiran kaleyi ablukaya alan takim istiyoruz ama hoca luce olsun 1-0 lik maclari unutmayalim arkadaslar bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kavga etmeden dusmanlik gutmeden iftira etmeden herkes dusuncelerini aciklayabilse keske
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun hocayı çözdüm evet ilk ben çözdüm.onla anlaşma imazalanıcak.ondan sonra bizi şampiyon yapamazssan can güvenliğini trabzonda garanti edemem diyeceksin.oda tüm benliği ile bu işe sarılıcak hatta bodrumdaki teknesi bi ton yosun bağlayacak.

işin şakası başkan olsam ersunu karşıma alırdım ersun sen ts de hoca olmak istiyormusun derim.en ufak fasoda miktiri çekerim.ts bu ya tsss milyonlarca taraftarı olan bi ton şampiyonlukalr yaşamış 3 kızkardeşe dizçöktürmüş anaodulunun beyi olmuş ts .

asla ve kesinlikle ersunda en ufak faso görürsen onu bizim başımıza getirme usta başkanım.yoksa kaybedersin.

görüyorsunuz değili belkide bu ersunu hiç getirmemek lazım içimizde bir eziklik sözkonusu ersun bizi kurtar gibi.biz asla bu değiliz.

herkes mesih gibi ersunu kurtarıcı görüyor bu ts nin bitiş resmidir.bu iş bir önce halledilmeli.
                          Ya Hami'yi Giray'ı yahut Fatih'i kurtarıcı olarak görüyorsa!
                          Bu da bitişimizin hem boy hem de mayolu fotoğrafı olsa gerek.

Yorum

• sinan engin: Ersun yanal Antalya ile anlasmis. öyle haber aldim

Yorum

• şblilerin ağızlarının suyu akıyor..bu yönetimle ersun Trabzonu uçurur diye..
                              ama biz göremiyoruz.Ersun hoca motive olur ve inanırsa bu yönetimle çok şey başarır.Bu yönetimde Ersun hocaya o inancı verecektir.
                              Yabancı her zaman risk birçok örnek var elimizde.1 devre kaybetme lüksümüzde yok.Luce,Favre,Bielsa,Schaaf gibi adamlar Türkiyeye sıcak bakmadığına göre tek seçeneğimiz var.Hem Ersun hoca takımı şehri ve ligi tanıyor.Hemde oynattığı futbol ve sistem bize uygun.Tek şey sabretmek ve destek olmak.
                              Bilmem farkındamısınız ama şbden önce bu adam bizi çalıştırdı.Hiçbir şbli aa o Trabzonu çalıştırdı bize gelmesin demedi.Zaten mutsuz olsa burada olmaktan neden gelsin ? Bu kafayla Usta şbye sponsor olmuş kafası aynı kafa..Aman dikkat.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani herkez ersun derken bende ersun derim bu kolay olani valla bise yazdigima bin pisman ettiniz...siz yazin bensadece okurum
                                valla üstad amacım sana çamur atmak değil yanlış anlama
                                ama diğer arkadaşta bitti oldu bu iş ersunla anlaşıldı yazınca sorma gereği duydum
                                siz direk usta ile muhattapsanız sizi ciddiye alıyorum lucescu geliyor diyelim o zaman
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X