Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim önerim şu.altyapı ve pilot takımı öne çıkarıp oraya mustafa reşit akçay'ı getirsin. burdan futbolcu çıkmasını bekleyeceğiz desin. a takımı ayırıp oraya da sesizce ersun hocayı getirsin.yerelleri pilot takım, altyapı ile meşgul etsin.

Orasini bilemem, önce su A takimin Hoca isini halletsin, ben sahsen Ersun Hocayi cok istiyorum ama onun yerine yabanci bir hocada olsa, saygi duyarim baskanin secimine ve destek olurum, sonucda Baskanlik demek karra mercii demek, ki Usta gibi bir Baskan bir is yaparken önünü sonunu iyi düsünür, hesaplar diye umuyorum, Alt yapi ve Mra olayina girmek istemiyorum, Süper ligde A takim hocaligi yapmis birinin egosunu koltugunun altina alip Alt yapinin basina nasil getireceksin, Hemde o kisi Trabzon menseeliyse
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ernesto valverde

çok yakışır bize çok
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim tahminim tüm camianin bir sekilde gönlü alinip Ersunu aciklayacak Usta, bu adam cok zeki bir adma öyle camiayi karsina alip fevri hareketler yapacak birisi degil.
        Hocam trabzon burasi, zaten ilk hata gelse de yönetime saydirsam diye pusuda bekleyen bir kesim var ve ellerine ilk fırsatı geçiriyorlar.

Yorum

• Ersun gelsin de, gelirken aklı nerede olacak burası çok önemli. Gelsin görelim ya...

Yorum

• ersun yanal çoktan geldi siz hala konuşun
            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Luce nin gelmeyeceği kesin, Vahid gibi birini getirsinler de göreyim sizi. )) 10 maç diyorum, en fazla 10 maç. Dayanamayız.

Vahid gibi olur. Yada Aragones, Tigana, Prandelli, Mancini gibi... Olmaz işte, Hami ye razıyım en azından ligi oyuncuları tanıyor der kendimi pozitif ruh haline sokmaya çalışırım ama olmayacak duaya amin denmez.

2+2=4 ... Ben 2. Vahid i yada Şota yı kaldıramam, Şota nın yabancısı gelecek bide öyle düşünün. Yabancılar söz konusu süper lig ve Türkiye ise toptan anlamaz (Türkiye ligine göre konuşuyorum, burada gelen yabancı isterse futbol filozofu olsun mühim değil, sudan çıkmış balığa dönüyorlar)
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 23:57.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Daha önce çoğumuz yazdık "aklı başında olan adam Iho varken bu takıma teknik direktör olmaz" diye. Şimdiyse aklı başında olan adam Usta varken koşarak gelmeli diyoru(z)m.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• türkiyede ersun hocadan başkası yok.heeeyy ersuna karşı çıkanlar kim var ersun hoca dışında aman sakın yazmayında rezilolamayın çünkü

yabancı hoca tam bir risk .lucesku olursa ok.ama biraz garipbir okey.72 yaşında yaaa.tabi ölümünü Alllah biliyor belki 95 te ölücek orası ayrı ama çok sağlıklı gözüküyor gerçi bu işler garip işler canhan açıroğluda birden gitti(allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun)

aslında zaten öldük bize ölümle yaşam arasında biri lazım tüm kapılar ersun ve luceskuya çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam trabzon burasi, zaten ilk hata gelse de yönetime saydirsam diye pusuda bekleyen bir kesim var ve ellerine ilk fırsatı geçiriyorlar.

Orasini tam bilemicem hangi kesim ne halt eder ama illaki Trabzonda sözü gecen camianin büyüklerinin gönlü hatri alinir Hoca konusunda, sonucda Ataerkil bir milletiz, ki Usta da bunun farkindadir.

Yorum

• Ersun hoca bugün çok mutluydu
                      Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orasini bilemem, önce su A takimin Hoca isini halletsin, ben sahsen Ersun Hocayi cok istiyorum ama onun yerine yabanci bir hocada olsa, saygi duyarim baskanin secimine ve destek olurum, sonucda Baskanlik demek karra mercii demek, ki Usta gibi bir Baskan bir is yaparken önünü sonunu iyi düsünür, hesaplar diye umuyorum, Alt yapi ve Mra olayina girmek istemiyorum, Süper ligde A takim hocaligi yapmis birinin egosunu koltugunun altina alip Alt yapinin basina nasil getireceksin, Hemde o kisi Trabzon menseeliyse
                        kendisi söyledi altaypı hocalığına döneceğim diye.ayrıca daha önce fatih ve gökdeniz'in çıktığı dönemde görev almış pilot takımla yaptıkları ortada.eğitim için yurt dışına da çıkmış.bence vizyondan taviz vermiyoruz. büyük takım, egosu yüksek oyuncularla çaışmak bana göre değil, herkesin bir uzmanlığı vardır manasında birşeyler dedi programda.öyle egosu yüksek bir adam değil bence en azından sadi'den daha alçak.

Yorum

• Açıkçası Ersun hoca furyası seçimden önce hemen sonrasında yoktu. Nerden çıktı acaba. Kimsenin aklında değildi hani. Herkes yabancı hocaya odaklanmisti ki bir anda yerli hocanın daha faydalı olacağı konuşulmaya başlandı.
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun hoca bugün çok mutluydu
                            Futbolcularda onu istiyor cunku bizzat onur konustu ersun hoca olsun diye.... ama zor... lucescu oldu gibi 2 yil. Anlasacaklar gibi....

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kendisi söyledi altaypı hocalığına döneceğim diye.ayrıca daha önce fatih ve gökdeniz'in çıktığı dönemde görev almış pilot takımla yaptıkları ortada.eğitim için yurt dışına da çıkmış.bence vizyondan taviz vermiyoruz. büyük takım, egosu yüksek oyuncularla çaışmak bana göre değil, herkesin bir uzmanlığı vardır manasında birşeyler dedi programda.öyle egosu yüksek bir adam değil bence en azından sadi'den daha alçak.

Mra Osmanlidan kovuldu mu ne ara oldu o is

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbolcularda onu istiyor cunku bizzat onur konustu ersun hoca olsun diye.... ama zor... lucescu oldu gibi 2 yil. Anlasacaklar gibi....

Ahaa hocam gece gece bombayi birkatin, peki Lucescu reyizin gelis sekli naisl olacak, Menejerlik falan filan mi direk Hoca olarak mi ayrica ne zaman gelecek devre arasi mi gelecek sezon basi mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X