Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yabancı olacaksa lucıen favre yerli olacaksa ersun yanal hoca adaylarımdır birde burda ersun yanalı istemeyen arkadaşlara soruyorum yerli hoca varmıki takımı emanet edelim bu şenol güneş sempatisi nide analamadım itti türkiynin gelmiş geçmiş eniyi kalecisidir buna kimse itiraz edemez ama hocalığı vasattır 95-96 da son 4 hafta 5 puan farktan şampiyonluğu veren hocadır 2010-2011 sezonunda 9 puan farktan şikecilerle sezonu 82 puanla bitiren bizim şampiyon olarak kabul ettiğimiz ama şenol güneşin kargalara gelirken hiç şampiyonluk yaşamadım diyen hocadır

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yetmez... Evimizdeki tüm maçları 19-0 kazanmamız, deplasmanda ise her rakibi 5'lemiz gerekiyordu. 46 puan farkla şampiyon olup, ŞL kupasını direkt almamız lazımdı. Ersun her pozisyonda havaya zıplamalı ve yere inmeden 3 dakika orada kalmalıydı. Yılmaz Vural'dan takla atmayı, MRA'dan boş konuşmayı, Fatih Terim'den hava atmayı öğrenmesi lazımdı...

Çok iyi kara lahana çorbası yapabilmeli, kuyruk yağının miktarını çok iyi ayarlayabilmesi lazımdı. Dosta güven, düşmana korku salmalıydı. Emekli dul ve yetimin ümidi olmalıydı. Kımız içmeli, at binmeli, gürz kullanmalıydı. Sahadan kaçmamalı, 250 voltran gücündeki ışın kılıcını çekerek Jan Mari' askerlerine saldırmalıydı. 1615- 1729 sezonu şampiyonu Trabzonspor demesi, 1. İnönü savaşında yararlılıklar göstermesi lazımdı. Kazandığı parayla Araklı-Şebinkarahisar arasında 8 şerit otoban yaptırmalı, her sabah saat 7.45'te bu yolda radarla hız kontrolüne çıkıp can ve mal kaybına sebep olacak kazalarda caydırıcı güç olmalıydı...

Şehri benimsediğini gösterebilmek için, tamburi Cemil beyin eserlerini bile kemençeyle gözü kapalı çalıp, başbakan Lemi Çelik'in kabinesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev almalıydı. Yabancı oyuncu sınırı olan devre arasında, Petr Cech, Maxi Lopez, Xavi ve Ronaldo'yu, gerekirse karı kıza uyguladığı hunhar yöntemi kullanarak transfer etmeliydi. Fatih Atik'ten Obi Mikel, Zeki Yavru'dan Cafu, şapkadan da tavşan çıkarabilmeliydi.

Daha yazarım eksiklerini de, malum cumartesi sabahı... Az işim var...
      Memleketimi görünce alıntı yapayım dedim........... İyi günler abi.....

Yorum

• Abdullah Avcı milli takımı ne hale getirdi. Bir de bu arkadaşın Trabzonspor ve Trabzon'la ilgili en ufak bir sempatisi var mı, bir düşünün bakalım.
        İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Bielsa takintisi nedir arkadas adamin elle tutulur tek basarisi yok son 20 senede neyini begendiniz bukadar? Iki üc deli hareketine göre mi yorum yapiyorsunuz? Bu tarz adamlarin bizde basarili olacagina ihtimal vermiyorum. Benim yerli adayim herzaman dedigim gibi Abdullah Avcidir ama su asamada ne ismi gündemde ne de kendisi bosta. O yüzden ikinci sirada Ersun Yanal gelir. Yabanci hoca ise Lucescu, Favre veya Berdyev olmayacaksa olmasin.

Yorum

Ben hiç kimseyi, hatta kendimi bile aşırı savunmam. Ama ilkeleri ölümüne savunurum... Tamamen subjektif tahmin ve fikirleri "mutlak gerçek" gibi sunarak 15 dakikalığına ünlü olma sırasına giren cahil cühela tayfasına karşı tek başıma da kalsam direnirim.

Keşke burada sadece fikir tartışmaları yapılsa... Adamın 35 senede biriktirip bir çırpıda attığı boku temizlemekten o işlere sıra gelmiyor. Önce herkes 15 dakika adam olsun, sonra sırayla ünlü oluruz. Zaman var...
          Hürmetler abi, iyi hafta sonları

Yorum

• Bu Erkan milli takımda İbrahimoviçle yıllardır banko oynuyor, demek ki bir şey var, alıcısı varsa satalım, ama yoksa atmayalım. Satana kadar malımızı methetmemiz lazım. Takımın 400 milyon borcu var; yıllık geliri 80, yıllık gideri 240 milyon lira. Nasıl olacak bu iş. Saygılar.
            İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erkan'dan kurtuluş yok anlaşılan

Yorum

• Katılıyorum, iyidir ama Ersun'dan iyi değildir.
              İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yabancı olacaksa lucıen favre yerli olacaksa ersun yanal hoca adaylarımdır birde burda ersun yanalı istemeyen arkadaşlara soruyorum yerli hoca varmıki takımı emanet edelim bu şenol güneş sempatisi nide analamadım itti türkiynin gelmiş geçmiş eniyi kalecisidir buna kimse itiraz edemez ama hocalığı vasattır 95-96 da son 4 hafta 5 puan farktan şampiyonluğu veren hocadır 2010-2011 sezonunda 9 puan farktan şikecilerle sezonu 82 puanla bitiren bizim şampiyon olarak kabul ettiğimiz ama şenol güneşin kargalara gelirken hiç şampiyonluk yaşamadım diyen hocadır

Yorum

• Sadri başkan borsada hisse satarak takımı yönetti. En ufak bir sıkıntıda topu hocaya attı, yem etti. Ben çok iyi iki başkan gördüm, birisi Faruk Özak'tı. Bir numara Atay Aktuğ'du. Her şeyiyle dört dörtlüktü. Başkanların hepsi bizim; Hacıosmanoğlu'nu bile seçilince sonuna kadar destekledim. Ama takımı hakikaten batırdı. İki senede 6 hoca 40 futbolcu olacak iş miydi. Devamlı ceza ayrılırken bile cezalı olduğu halde maça geldi. Kendi paranı böyle yakar mısın? Ali Ağaoğlu'na da sesleniyorum Yeğenim diyorsun, 50 milyon para vereceğini söyledin, yeğeninin borcunu öde. Trabzonspor bu borçla ayağa kalkamaz. Kalksa da sürünerek gidecektir. İşimiz çok zor. Başkanların ve onları destekleyenlerin takıma ekonomik katkısı olması gerekir iken benden sonrası tufan demek bu takıma yapılan en büyük kötülüktür. Bunu herkes için söylüyorum.
                İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şeneri severim ama şu Trabzonu küçümser tavırları hiç hoşuma gitmedi, şimdi de yeni yönetim ağır bir yükün altına girdiler diyor.

Trabzon başkanlığı yapmayı zulümmüş gibi göstermek yakışmıyor...

Burada bile can atan arkadaşlarımız var

Yorum

• Şu muhabbetin ateşi hep ben yattıktan sonra yükselir zaten

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu muhabbetin ateşi hep ben yattıktan sonra yükselir zaten
                    Ali'cim yalnız değilsin. Benim ateşim de yatınca yükseliyor. Gündüz herşey stabil...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunun küçümsemekle alakası yokki. Muharrem başkan da her konuştuğunda aynı şeyleri söyledi. En basiti toplam bütçe 80 milyon lira sadece futbolcu maaşı 145 milyon lira.

Aslında mantıklı düşününce yapılacak iş değil. Ama bir de işin gönül tarafı var...
                      öyle bir alışkanlığı var sadri şener'in.başkanlığı sırasında da sürekli trabzon'u küçümser, dert yanar, sıkıntılardan bahsederdi. doğru olsa ile bunları dinlemek hoş olmuyor.

Yorum

• Forumda geçen sene Ersun hakkında yazılanlara bakayım dedim, şu başlıkla o başlık aynı forumda yer alamaz, yüzümü yıkayıp bi de öyle okuyayım

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          öyle bir alışkanlığı var sadri şener'in.başkanlığı sırasında da sürekli trabzon'u küçümser, dert yanar, sıkıntılardan bahsederdi. doğru olsa ile bunları dinlemek hoş olmuyor.
                          Sadri Şener'in Trabzon'u küçümsediğine hiç şahit olmadım. Kendisiyle dalga geçebilen insanlarız biz. En komik temel fıkralarını biz uydurmuşuzdur. En sevdiğim adam tipi de budur.

Yorum

Ali'cim yalnız değilsin. Benim ateşim de yatınca yükseliyor. Gündüz herşey stabil...
                            Akşam haberleri cereyanı arttıracaktır. Ronin ekselansları rengini yaymaya başladığı an beklentilerim karşılanır

Yorum

• Gece neler olmuş burada böyle?

Yorum

Sadri Şener'in Trabzon'u küçümsediğine hiç şahit olmadım. Kendisiyle dalga geçebilen insanlarız biz. En komik temel fıkralarını biz uydurmuşuzdur. En sevdiğim adam tipi de budur.
                                küçümserdi demeyeyim de işte çok dert yanardı. futbolcu gelmiyor, istanbul'u gezdirip imza attırıyoruz falan filan. şakalarından bahsetmiyorum, en sevdiğim yönü oydu zaten. sürekli sıkıntıları öne çıkaran bir yapısı vardı. dinlerken umutsuzluğa kapılıyordum özellikle son dönemde.belki de yaşananlarla alakalı yorgunluktu bilmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X