Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Genclerbirligi derseniz, Güvenc Kurtar derim!

Trabzonspor derseniz, sadece yerli planlamasi derim! Ya da size soruyorum, ersun Yanal kimleri aldirmistir?
    FB demek, sikeyi aklamak mi istiyorsunuz demek!

Başarıda genel olarak herkesin payı olur, Ersun Yanal Gençlerbirliği döneminde takımına gerçekten katkı sağladı. Küçük yaşıma rağmen hatırlıyorum uzun süre takımın başında kaldı ve süreklilik yakaladı.

Trabzonspor'da 2011 kadrosunun temelini attı. Takım onun döneminde maksimum performansa ulaşamadı ama 20'nin üzerinde transfere rağmen 2008-2009 sezonunda şampiyonluğu şanssız şekilde kaybettik. Hakemlerin taraflı tutumu, kadronun yeni kurulması, Yusuf Şimşek'i kaptırmamız ve devre arasını etkili oyuncu alamadan geçirmemiz de buna sebep oldu, Alanzinho tercihi bekleneni veremedi.

Şike kaç yılında oldu renkdaş? Adamlar şike yaptı diye kazandıkları şampiyonluğu da yok sayacak değiliz. Evet Türkiye'de futbolun adaleti yok, bu durumda avantajı elinde bulunduran bu takımların elde ettiği hiçbir başarı %100 hakedilmiş sayılmaz. Ama Ersun Yanal döneminin fb'si belki de son yılların en dirençli, güven veren, hakederek şampiyon olan takımıydı. Zaten 2014 sezonu için kimsenin de sesi çıkmadı. Sapla samanı karıştırmamak gerek.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başarıda genel olarak herkesin payı olur, Ersun Yanal Gençlerbirliği döneminde takımına gerçekten katkı sağladı. Küçük yaşıma rağmen hatırlıyorum uzun süre takımın başında kaldı ve süreklilik yakaladı.

Trabzonspor'da 2011 kadrosunun temelini attı. Takım onun döneminde maksimum performansa ulaşamadı ama 20'nin üzerinde transfere rağmen 2008-2009 sezonunda şampiyonluğu şanssız şekilde kaybettik. Hakemlerin taraflı tutumu, kadronun yeni kurulması, Yusuf Şimşek'i kaptırmamız ve devre arasını etkili oyuncu alamadan geçirmemiz de buna sebep oldu, Alanzinho tercihi bekleneni veremedi.

Şike kaç yılında oldu renkdaş? Adamlar şike yaptı diye kazandıkları şampiyonluğu da yok sayacak değiliz. Evet Türkiye'de futbolun adaleti yok, bu durumda avantajı elinde bulunduran bu takımların elde ettiği hiçbir başarı %100 hakedilmiş sayılmaz. Ama Ersun Yanal döneminin fb'si belki de son yılların en dirençli, güven veren, hakederek şampiyon olan takımıydı. Zaten 2014 sezonu için kimsenin de sesi çıkmadı. Sapla samanı karıştırmamak gerek.
      Söyle baslayayim..Genclerbirligi serüvenini cok iyi biliyorum...herzaman ki 13 kisi ile yakalanmis bir basari..keske her TeknikAdam ayni sansa nail olsa..basarisini kücümsemiyorum ama o basari uzun vadede ama sakatliksiz yasanan bir dönemdir!

2009 yili itbari ile yapilan transerflerin, bircogunda payiyoktur cünkü Sadri Sener ekibi, sevmez bunu!

Sikebahce sampiyonlugna gelince, isin piskolojik tarafina bakmayi ögrenirseniz,gerisi kolay
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bu Bielsa takintisi nedir arkadas adamin elle tutulur tek basarisi yok son 20 senede neyini begendiniz bukadar? Iki üc deli hareketine göre mi yorum yapiyorsunuz? Bu tarz adamlarin bizde basarili olacagina ihtimal vermiyorum. Benim yerli adayim herzaman dedigim gibi Abdullah Avcidir ama su asamada ne ismi gündemde ne de kendisi bosta. O yüzden ikinci sirada Ersun Yanal gelir. Yabanci hoca ise Lucescu, Favre veya Berdyev olmayacaksa olmasin.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Söyle baslayayim..Genclerbirligi serüvenini cok iyi biliyorum...herzaman ki 13 kisi ile yakalanmis bir basari..keske her TeknikAdam ayni sansa nail olsa..basarisini kücümsemiyorum ama o basari uzun vadede ama sakatliksiz yasanan bir dönemdir!

2009 yili itbari ile yapilan transerflerin, bircogunda payiyoktur cünkü Sadri Sener ekibi, sevmez bunu!

Sikebahce sampiyonlugna gelince, isin piskolojik tarafina bakmayi ögrenirseniz,gerisi kolay
          Olaya böyle bakacaksak her basariya bir kilif uydurabiliriz tabi. Her hoca her takim icin.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• O değilde gitti Luce

Beyaz Lüle saçlarına güle güle anlaşılan
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu yerel zihniyet deki zihniyet nasil bir zihniyettir?
              Hani su IHO ya 2.5 yil dayanan zihniyet mi?

Yerel zihniyeti yok etmek istiyosan acacaksin TS tv yi. Ersunu mu veyahut ahmeti mi getirmek istiyosun, istedigini getir ve arkasinda dur.

Bu kadar okuzluk olmaz bu yerel zihniyette. Herseye muhalefet olunan bir ulkede yasamak zorunda kalmaniza uzuluyorum.

Sorun yaratmak icin, fitne fesatlik sokmak icin gecr gunduz var gucu ile yalan yanlis haber uyduran zihniyetin suratina tukureyim.

Insanin migdesi bulanmaz mi bu zihniyet yuzunden.

Bazi renkdaslar hami konusunda dalga gecildigini soylemis. Dalga gecilmesine bende karsiyim. Lakin hami derken de juventus ornegi gosterip sonrada sans eseri 4. olan bir takimi sanki onun 4. yaptigini savunmasi basli basina komik duruyor zaten.

Hami kimdir nedir ne yapmistir bu zamana kadar sorunca, bir juventus cevabi cikiyor. Antreman bilgisi, teknik taktik bilgisi, egitimi felancasi filancasi nedir diye arastirip dert eden yok.

Ben herhangi (su tabloda) oz evladin arkasinda 5 dakika durmam birak proje emanet etmeyi. Hakedenin arkasinda dururum, yani kendini gelistirmis, ispatlamis, belirli seviyeye gelmis ve kendini daima gelistirmekte olan adamin arkasinda dururum.

Birakin hami hayallerini derim. Ersun olur olmaz orasini bilemem. Benim gonlum luceden yana ama Ersun da yeterince donanima sahip.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben baskılı coskulu futbol gormek istiyorum takimimda.

Ersun yanalin gecen sezon geldigi mactan sonra 10 a yakin macinin ozetine baktim su an. Takim sadece bjk macinda gol atamamış
                O macta zaten en kotu maclardan biri.
                Gecen sezon cogu macta asagidki kadroyla ciktik yorum sizin.

Sol bek nizam
                sag bek salih
                stoper akbas
                orta saha fatih atik
                Sag kanat sefa yilmaz .

Ve bu kadroyla evizmizde 12 mac kazanio 35 den fazla gol attik

Bu oyuncularla bu kadar gol atmissa

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Yetmez... Evimizdeki tüm maçları 19-0 kazanmamız, deplasmanda ise her rakibi 5'lemiz gerekiyordu. 46 puan farkla şampiyon olup, ŞL kupasını direkt almamız lazımdı. Ersun her pozisyonda havaya zıplamalı ve yere inmeden 3 dakika orada kalmalıydı. Yılmaz Vural'dan takla atmayı, MRA'dan boş konuşmayı, Fatih Terim'den hava atmayı öğrenmesi lazımdı...

Çok iyi kara lahana çorbası yapabilmeli, kuyruk yağının miktarını çok iyi ayarlayabilmesi lazımdı. Dosta güven, düşmana korku salmalıydı. Emekli dul ve yetimin ümidi olmalıydı. Kımız içmeli, at binmeli, gürz kullanmalıydı. Sahadan kaçmamalı, 250 voltran gücündeki ışın kılıcını çekerek Jan Mari' askerlerine saldırmalıydı. 1615- 1729 sezonu şampiyonu Trabzonspor demesi, 1. İnönü savaşında yararlılıklar göstermesi lazımdı. Kazandığı parayla Araklı-Şebinkarahisar arasında 8 şerit otoban yaptırmalı, her sabah saat 7.45'te bu yolda radarla hız kontrolüne çıkıp can ve mal kaybına sebep olacak kazalarda caydırıcı güç olmalıydı...

Şehri benimsediğini gösterebilmek için, tamburi Cemil beyin eserlerini bile kemençeyle gözü kapalı çalıp, başbakan Lemi Çelik'in kabinesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev almalıydı. Yabancı oyuncu sınırı olan devre arasında, Petr Cech, Maxi Lopez, Xavi ve Ronaldo'yu, gerekirse karı kıza uyguladığı hunhar yöntemi kullanarak transfer etmeliydi. Fatih Atik'ten Obi Mikel, Zeki Yavru'dan Cafu, şapkadan da tavşan çıkarabilmeliydi.

Daha yazarım eksiklerini de, malum cumartesi sabahı... Az işim var...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayağı muhabbetli bir gece olmuş,okumak yarım saatten fazla vakti mi aldı
                  Yalnız birazcık üzüldüm açıkçası kimse Ersun Yanal'ı teknik olarak degerlendirmemiş ve doğru bir analiz yapmamış. [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Ümit abi Ersun Yanal'ı aşırı savunma konusunda bence biraz duygusal davranıyor, karşı çıkanlarsa bu tavırlarına haklı bir gerekçe sunmaktan çok başka şeylerle uğraşıyorlar.
                  Ersun Yanal bence ülkemizde ki en iyi hoca olsa da küçük nüanslar, kritik hamlelerde yetersiz kalıyor.
                  Bir şeyleri planlama anlamında genel bir hat olarak çok iyi bir kurgu sağlasa da bu kurguyu taçlandıracak son dokunuşları yapamıyor.
                  Coşkulu futbol oynamayı seven bir hoca olsa da futbolu çoğu zaman kaos futboluna dönüyor.Topu karşı kaleye vur orda baskı yapmaya çalış, kaybedilen toplarda rakibi faulle durdur tercihleri bence yetersiz basit ve biraz fazla eski kalıyor.
                  Oyuncuları fiziksel olarak oynatacak seviyeye getirme de tartışmasız ülkenin en iyisi ancak teknik konularda eksikliği bence fazlasıyla mevcut.
                  Bu yüzden Ersun Yanal'ın yanında işlerine müdahele etme anlamında olmasa da bir takım müdahaleler yapacak bir üst akılaa kesinlikle ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
                  Örnek vermek gerekirse Alanzinho Ersun Yanal'ın yoğun isteği üzerine yüksek bonservis bedeliyle transfer edilmiş bir oyuncu, son derece yanlış ve yetersiz bir oyuncuyla takımın o dönemki eksiğini kapatmaya çalışmıştı mesela.Kendisinden sonra ise o eksik Jaja ile giderildi ki bu hamle Ersun Yanal döneminde gerçekleşmiş olsaydı 2 şampiyonluk daha kazanabilirdik.
                  Tamamlayıcı bir isimle Ersun Yanal bu işin üstesinden fazlasıyla kalkabilir.
                  En azından yerli anlamında çapsız oyuncuları takımımızda görmeyeceğiniz kesin olur.

Son söz olarak şunu söyliyeyim ki bize Jorge Sampaoli gibi daha önce görülmemiş denenmemiş şeyler üretebilen profesör bir hoca gerekli.Sampaoli bize gelir mi gelmez mi yi tartışmak benim işim değil fakat doğru isim Lucescu'dan bile ziyade o tarz bir isim.
                  Ben hiç kimseyi, hatta kendimi bile aşırı savunmam. Ama ilkeleri ölümüne savunurum... Tamamen subjektif tahmin ve fikirleri "mutlak gerçek" gibi sunarak 15 dakikalığına ünlü olma sırasına giren cahil cühela tayfasına karşı tek başıma da kalsam direnirim.

Keşke burada sadece fikir tartışmaları yapılsa... Adamın 35 senede biriktirip bir çırpıda attığı boku temizlemekten o işlere sıra gelmiyor. Önce herkes 15 dakika adam olsun, sonra sırayla ünlü oluruz. Zaman var...

Yorum

• Lucescu' dan başka hiçbir yabancı hoca başarılı olamaz. Çünkü taraftar tanımadığı adamı sabretmez. Son yıllarda en uzun dönem hocalık yapan 2 isim; Ersun ve Şenol hoca. Şenol hoca gelmez zaten gelse bile ben istemem şahsen. Geriye Ersun hoca kalıyor. Luce gelmeyecekse Ersun gelsin, en azından takımdaki çöpleri biliyor. Vakit kazanırız.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    En son kyodou tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 08:28.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ersun Yanal Atik, Soner, Akbaş, Salihle 12 maçın 10 tanesini kazanıyorsa Cavanda, Mbia, Onur, Okay, her ne kadar kendi aldırmış olsada oynatamadığı Aytaç, Marinle neler yapar siz düşünün Tabi birde devre arası 3-4 takviye yapılırda ikinci devre hiç beklemediğimiz şeyler bile olabilir. En azından kupayı alırız bence.
                      En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 09:11.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Sadri Şeneri severim ama şu Trabzonu küçümser tavırları hiç hoşuma gitmedi, şimdi de yeni yönetim ağır bir yükün altına girdiler diyor.

Trabzon başkanlığı yapmayı zulümmüş gibi göstermek yakışmıyor...

Burada bile can atan arkadaşlarımız var

Yorum

• Bunun küçümsemekle alakası yokki. Muharrem başkan da her konuştuğunda aynı şeyleri söyledi. En basiti toplam bütçe 80 milyon lira sadece futbolcu maaşı 145 milyon lira.

Aslında mantıklı düşününce yapılacak iş değil. Ama bir de işin gönül tarafı var...

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şeneri severim ama şu Trabzonu küçümser tavırları hiç hoşuma gitmedi, şimdi de yeni yönetim ağır bir yükün altına girdiler diyor.

Trabzon başkanlığı yapmayı zulümmüş gibi göstermek yakışmıyor...

Burada bile can atan arkadaşlarımız var
                          En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 09:59.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Ersun'un gelmesini istiyorum ama geçen sene takımın başında olduğu sürece, takım futbol anlamında hiçbir gelişme kaydedememişti. Ha Atik, Salih, Deniz ile anca bu kadar olur diye de düşünülebilir. Devre arası gelmesi bu açıdan önemli. Şimdi gelsin sistemini, devam edeceği oyuncuları belirlesin, seneye daha güçlü bir şekilde lige girelim. Ve artık sabretmeyi öğrenelim yeter artık.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Erkan'dan kurtuluş yok anlaşılan
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erkan'dan kurtuluş yok anlaşılan
                                Yani...
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X