Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeniden zirveye...

sadri şenerlebbaşardı yeniden başarabilir.yeterki doğru yönetim olsun kiii doğru yönetimle gelicek.akyazıda fırtına çıkıcak.

Yorum

• muharrem usta nın hoca konusunda ki seçimlerine pek güvenmiyorum açıkçası . Allahtan şenol güneş boşta değildi. yoksa ikinci elmanderi değil prozeki alalım vakasını kaldıramazdım.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selam azrail kardeş. 8 yıl sonra ilk mesajın olduğunu görünce ruhumu teslim ediyordum az kalsın. Tekrar hoş geldin...
        hahaha süper

Yorum

• herkese iyi geceler.

Yorum

• Ersun Yanal geldi mi
            Issız acun kaldı mı
            Şimdi yürek yirtinur
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bayağı muhabbetli bir gece olmuş,okumak yarım saatten fazla vakti mi aldı
              Yalnız birazcık üzüldüm açıkçası kimse Ersun Yanal'ı teknik olarak degerlendirmemiş ve doğru bir analiz yapmamış. [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Ümit abi Ersun Yanal'ı aşırı savunma konusunda bence biraz duygusal davranıyor, karşı çıkanlarsa bu tavırlarına haklı bir gerekçe sunmaktan çok başka şeylerle uğraşıyorlar.
              Ersun Yanal bence ülkemizde ki en iyi hoca olsa da küçük nüanslar, kritik hamlelerde yetersiz kalıyor.
              Bir şeyleri planlama anlamında genel bir hat olarak çok iyi bir kurgu sağlasa da bu kurguyu taçlandıracak son dokunuşları yapamıyor.
              Coşkulu futbol oynamayı seven bir hoca olsa da futbolu çoğu zaman kaos futboluna dönüyor.Topu karşı kaleye vur orda baskı yapmaya çalış, kaybedilen toplarda rakibi faulle durdur tercihleri bence yetersiz basit ve biraz fazla eski kalıyor.
              Oyuncuları fiziksel olarak oynatacak seviyeye getirme de tartışmasız ülkenin en iyisi ancak teknik konularda eksikliği bence fazlasıyla mevcut.
              Bu yüzden Ersun Yanal'ın yanında işlerine müdahele etme anlamında olmasa da bir takım müdahaleler yapacak bir üst akılaa kesinlikle ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
              Örnek vermek gerekirse Alanzinho Ersun Yanal'ın yoğun isteği üzerine yüksek bonservis bedeliyle transfer edilmiş bir oyuncu, son derece yanlış ve yetersiz bir oyuncuyla takımın o dönemki eksiğini kapatmaya çalışmıştı mesela.Kendisinden sonra ise o eksik Jaja ile giderildi ki bu hamle Ersun Yanal döneminde gerçekleşmiş olsaydı 2 şampiyonluk daha kazanabilirdik.
              Tamamlayıcı bir isimle Ersun Yanal bu işin üstesinden fazlasıyla kalkabilir.
              En azından yerli anlamında çapsız oyuncuları takımımızda görmeyeceğiniz kesin olur.

Son söz olarak şunu söyliyeyim ki bize Jorge Sampaoli gibi daha önce görülmemiş denenmemiş şeyler üretebilen profesör bir hoca gerekli.Sampaoli bize gelir mi gelmez mi yi tartışmak benim işim değil fakat doğru isim Lucescu'dan bile ziyade o tarz bir isim.
              En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 01:23.

Yorum

• Ersun Yanal iyidir ama trabzonun yerelcileri başını kısa sürede yer. En büyük problem bu
                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 01:24.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• [MENTION=47101]ataullah-ı sani[/MENTION] Sampaoli'nin neden gelmeyeceğini yazdım arka sayfalarda. Copa America'nın 100. yıl özel kupası var. Güney Amerika'nın gelmiş geçmiş en büyük kupası diyor herkes. Baya olaylı geçecek şimdiden hazırla kendini
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bir de bu kadar borç olan bir yerde silbastan takım kurulacak olursa batarız, bunu kimse göz önünde bulundurmuyor
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

Yeniden zirveye...

Ne ikiliydi be.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=47101]ataullah-ı sani[/MENTION] Sampaoli'nin neden gelmeyeceğini yazdım arka sayfalarda. Copa America'nın 100. yıl özel kupası var. Güney Amerika'nın gelmiş geçmiş en büyük kupası diyor herkes. Baya olaylı geçecek şimdiden hazırla kendini
                        Üstad sair zamanlarda yazdıklarını gördüm ama cevap veremedim kusura bakma öncelikle.Evet oradaki misyonu bitmedi daha ama Şili milli takımında bir çözülme ve geriye gidiş var son dönemde.Geçtiğimiz sefer kazanılan kupada neredeyse emindim şampiyonluk geleceğinden ama aynı başarıyı tekrar etmeleri şu an için çok zor görünüyor.Şu an olmasa bile bir dönem sonrası için hep bir kenarda durmalı bizim için Sampaoli çünkü onun Avrupa futbolundaki muadili Guardiola bence ve ikisinin başka bir örneği yok.Senin Gallardo tercihini de son derece pozitif ve olumlu buluyorum bu arada.

Yorum

• Sil baştan takım kurulmayacak zaten. Gerek de yok.

Lider ruhlu bir stoper, futbol oyuncusu bir sol bek, kanatlara bir yılan, olursa bir Jajavari sos...

Onur, Cavanda, Mbi'a, Okay, Aytaç, Ekici, Cardozo, Douglas, Erkan, Yusuf vb. O kadar da kötü bir ekip değil.

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir de bu kadar borç olan bir yerde silbastan takım kurulacak olursa batarız, bunu kimse göz önünde bulundurmuyor
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Ersun Yanal iyi antrenördür ama kötü taktisyendir.

Yorum

Sil baştan takım kurulmayacak zaten. Gerek de yok.

Lider ruhlu bir stoper, futbol oyuncusu bir sol bek, kanatlara bir yılan, olursa bir Jajavari sos...

Onur, Cavanda, Mbi'a, Okay, Aytaç, Ekici, Cardozo, Douglas, Erkan, Yusuf vb. O kadar da kötü bir ekip değil.
                              Douglas ve Yusuf ile ancak 5.olunur.Cardozo ve Erkan ile de maksimum 3.

Edit : Tabi bu durum diğer tarafların iyi olmasına bağlı yoksa Yusuf ve Douglas gibilerle ancak düşmemeye oynanır
                              En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 01:43.

Yorum

• 7-8 transfer yapılamayacağına göre o kadar kötümser değilim. Benim önceliğim stoper, sol bek ve kanat.
                                Tabiki bu oyuncu grubunun tamamının performansı düşük. Şuan hepsi berbat halde.

İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Douglas ve Yusuf ile ancak 5.olunur.Cardozo ve Erkan ile de maksimum 3.
                                En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 01:46.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X