Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Osmanlıspor'da 8 milyon euro alıyor gelmez bize.

Bu iyiydi iste, arkada kalmasin
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birbirimizi kırmanın alemi yok. Ersun Yanal işini iyi yapan, başarılı ve bu şehre kötülüğü olmamış bir isimdir. Hoca'ya atılan her iftiraya prim vermek Aziz Yıldırım'ı dolaylı da olsa desteklemektir. Çok mu zor bunu anlamak?

Yine Baki hocam son noktayi koymussun eline yüregine saglik.

Yorum

• Ersun Yanaldan imza töreninde "Ben hiç gitmemiştim ki" lafını bekliyorum
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          E tamam ozaman abi bunun benimle ne ilgisi var Allah aşkına? Dünden beri yazdıklarımın içerisinde ''Arahna haklıdır'' çıkarımını yapabileceğin bir satır arası var mı? Yok. Ben adam haklıdır demiyorum ki sabahtan beri bana adamın yancısı muamelesi yapıyorsun. Koyun olduğumu ima edip kendisinin benim fikrimi değiştirdiğini söylüyorsun ama kusura bakma da bununla ilgili bir tane yazımı bulamazsın. Eleştirdiğim de sen değildin senin konu hakkında bilgin var çıkıp diyorsun ki bunlar yalan, Ersun'a iftira atılıyor buna diyecek bir şeyim zaten yok. Ama hiç bir bilgisi olmadan adama ''Ya kardeşim sanane adamın hatunlarından damat mı bakıyoruz?'' diyen kişiler sanki adam ''bize müslüman hoca lazım ey ahali'' demiş gibi tavır takınıyorlar. Gözünü seveyim tekrar oku yazdıklarımı.
          :-)))))
          Fesuphanallah diyorum artık. Milletin sıkılmayacağını bilsem herşeyi dökeceğim buraya da, neyse. Koyun diyen ben olamam zaten. "Ersun'cular sürü psikolojisiyle hareket ediyorlar" diyenlerden bize sıra gelmez.
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 20:18.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun olmaz bence adamın adi çıkmış mazotcuya usta düşünmez tahminimce
            İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersin yanali işaret etmedi başkan en mantıklı si ersin hocadır.lucescu zaten olmayacak
            lucesku olmaz, mra en iyisi, ersi(u)n mazotçu, ersi(u)n en mantıklısı ... çoklu kişilik bozukluğu gibi görünüyor.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Lucescu'cular üzülmesin, Ersun sene sonuna kadar kovulursa belki sene sonunda Lucescu gelir

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lucesku olmaz, mra en iyisi, ersi(u)n mazotçu, ersi(u)n en mantıklısı ... çoklu kişilik bozukluğu gibi görünüyor.

Manik Depesif den süpheleniyorum ben sahsen.

Yorum

• Lucescu imkânsız oğlu olabilir ama

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alicim ben yanitlayim, eger ki Ersun Hocayi istiyorsan evet kesin gibi birsey, yok Ersun Hoca degilde baska bir Hocayi istiyorsan yok daha anlasilmadi
                    Benim aklım hala kır saçlı Rumen akıncısında , Ersun hoca da gelecekse kayıtsız şartsız bu takımın başında 2 sezon kalacak , kendisi pamuklara sarılacak öyle başa getirilecek ,
                    şu yazdığımı okuyunca anladım , Ersun Yanal gelmiş
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 20:22.

Yorum

• NTV spor'da başkanın konuşmasının şifrelerinden ben Türk hoca olacaksa Ersun Yanal olacak bunu anlıyorum. Bana göre yardımcı bir tane Trabzonlu hoca olmalı. Yalnız altını oymayacak bir adam olsun, bana göre bu sadi Tekelioğlu'dur. Olmaz diyenleri duyar gibiyim, ama en mantıklısı bu. Ersun yine arada bir kaçacaktır, bu da onun hakkıdır, ama o sırada takıma hakim bir hoca devreye girmeli. Bana göre bunu Sadi hoca layıkıyla yapar.

Yorum

Daha kesind egil, Hami ile son bir görüsme daha olacakmis, ondan sonra referanduma gidip tüm Türkiye Trabzonsporun Teknik Direktörünü sececek.
                        Hami iyidir bu defter daha kapanmadi.

Usta bir sürpriz yapıp hami icin bir manevra yapabilir.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Manik Depesif den süpheleniyorum ben sahsen.
                          yani manyaksan doktora gideceksin. inanılmaz görüntü kirliliği yaratıyor. bilinçli de yapıyor sanırım. bir hafta ersun diye yazdığı ismi bugün ersin diye yazmaya başladı mesela. niyet gayet açık ama platform da sanal olduğundan mütevellit böyle rahatsızlara açık. yapacak bir şey yok...
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Lucescu imkânsız oğlu olabilir ama
                            samimi cevap verin , Lucescu ile adli bir geçmişiniz mi var ?

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              samimi cevap verin , Lucescu ile adli bir geçmişiniz mi var ?
                              Son açıklamalarıyla herşeyi ozetledi

Yorum

Son açıklamalarıyla herşeyi ozetledi
                                ciiizıs kırays

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X