Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirbirimizi kırmanın alemi yok. Ersun Yanal işini iyi yapan, başarılı ve bu şehre kötülüğü olmamış bir isimdir. Hoca'ya atılan her iftiraya prim vermek Aziz Yıldırım'ı dolaylı da olsa desteklemektir. Çok mu zor bunu anlamak?
Yine Baki hocam son noktayi koymussun eline yüregine saglik.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE tamam ozaman abi bunun benimle ne ilgisi var Allah aşkına? Dünden beri yazdıklarımın içerisinde ''Arahna haklıdır'' çıkarımını yapabileceğin bir satır arası var mı? Yok. Ben adam haklıdır demiyorum ki sabahtan beri bana adamın yancısı muamelesi yapıyorsun. Koyun olduğumu ima edip kendisinin benim fikrimi değiştirdiğini söylüyorsun ama kusura bakma da bununla ilgili bir tane yazımı bulamazsın. Eleştirdiğim de sen değildin senin konu hakkında bilgin var çıkıp diyorsun ki bunlar yalan, Ersun'a iftira atılıyor buna diyecek bir şeyim zaten yok. Ama hiç bir bilgisi olmadan adama ''Ya kardeşim sanane adamın hatunlarından damat mı bakıyoruz?'' diyen kişiler sanki adam ''bize müslüman hoca lazım ey ahali'' demiş gibi tavır takınıyorlar. Gözünü seveyim tekrar oku yazdıklarımı.
Fesuphanallah diyorum artık. Milletin sıkılmayacağını bilsem herşeyi dökeceğim buraya da, neyse. Koyun diyen ben olamam zaten. "Ersun'cular sürü psikolojisiyle hareket ediyorlar" diyenlerden bize sıra gelmez.En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 20:18.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun olmaz bence adamın adi çıkmış mazotcuya usta düşünmez tahminimceİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin yanali işaret etmedi başkan en mantıklı si ersin hocadır.lucescu zaten olmayacakİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucesku olmaz, mra en iyisi, ersi(u)n mazotçu, ersi(u)n en mantıklısı ... çoklu kişilik bozukluğu gibi görünüyor.
Manik Depesif den süpheleniyorum ben sahsen.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlicim ben yanitlayim, eger ki Ersun Hocayi istiyorsan evet kesin gibi birsey, yok Ersun Hoca degilde baska bir Hocayi istiyorsan yok daha anlasilmadi
şu yazdığımı okuyunca anladım , Ersun Yanal gelmişEn son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 20:22.
Yorum
-
NTV spor'da başkanın konuşmasının şifrelerinden ben Türk hoca olacaksa Ersun Yanal olacak bunu anlıyorum. Bana göre yardımcı bir tane Trabzonlu hoca olmalı. Yalnız altını oymayacak bir adam olsun, bana göre bu sadi Tekelioğlu'dur. Olmaz diyenleri duyar gibiyim, ama en mantıklısı bu. Ersun yine arada bir kaçacaktır, bu da onun hakkıdır, ama o sırada takıma hakim bir hoca devreye girmeli. Bana göre bunu Sadi hoca layıkıyla yapar.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha kesind egil, Hami ile son bir görüsme daha olacakmis, ondan sonra referanduma gidip tüm Türkiye Trabzonsporun Teknik Direktörünü sececek.
Usta bir sürpriz yapıp hami icin bir manevra yapabilir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManik Depesif den süpheleniyorum ben sahsen.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu imkânsız oğlu olabilir ama
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamimi cevap verin , Lucescu ile adli bir geçmişiniz mi var ?
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon açıklamalarıyla herşeyi ozetledi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum