Ersun Hoca iyidir . Birilerine ispatlamak isteyeceği şeyler olduğunu düşünüyorum.dolaysıyla konsantrasyon sorunu yaşamayacaktır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa reşit akcayDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli kardeşim.
Yazından anladığım tek şey, "aslında hiç bir şey anlamadığım"... Onu demek istemedim, onu yanlış anladınız, bu konu öyle değil vesaire... Yazısına atıfta bulunarak bal gibi de savunmaya çalıştığın kişinin sabahki yazısını tekrar oku... Bir insana internet üzerinden karakter tahlili yapmayı anlarım, neticede alışkınız buna. Ama tamamen kendi görüşünü "mutlak gerçekmiş" gibi yazarak bir başka insana karaktersiz damgası vurabilmenin, edep terazisinde ağırlığı olamaz. Onun için defaatle aynı şeyi söylüyorum ama anlamamakta ısrarcısın sanırım. Konu, Ersun Yansl değil... Ersun Yanal nezdinde herhangi bir insana "kadın düşkünü, para delisi karaktersiz" diyebilecek asgari koşulların ne olduğu... Birine ahlak zabıtası kesilirken, hiç bir objektif temele dayanmayan temenni ve arzuları gerçek diye yutturmaya kalkacaksak, biz ne kadar ahlaklı olabiliriz... Soru bu...
Kışkırtma konusunda yazdığına ise şaşırdım. Belli ki iyi okumamışsın ekürini... Kışkırma polemiğini ortaya atan kendileri çünkü... Sadece bir tavsiye: kılavuzun karga olmasın... Haklı olsan da dinleyecek adam bulamazsın...
Değerli Abicim,
Ekürin dediğin adamı tanımıyorum ve hiçbir şey anlamamış olmana hem şaşırıyorum hem de doğal karşılıyorum. Okuduğunu anlamak konusunda en çok güvendiğim adam sendin forumda, malum kalemin kuvvetlidir fakat yazdıklarımı anlasaydın zaten bu tartışmaya hiç girmemiş olurduk. Yukarıda yanlış anlamadıysam ahlaksız olarak nitelendirdiğin kişi de benim ama yine anlamamış olmana bağlıyorum bunu ve olay şu ki kimseye ''parçada anlam'' dersi verecek kadar geniş zamanım yok. Ahlaksız nitelendirmesini kabul edemem, sürü psikolojisi ile itham ettiğim kişi de bana özel mesajda ''Ersun konsantre olamadı, Trabzon'u benimseyemedi'' diyen kişinin şu süreçte senden ve tüm duyumculardan daha önce Ersun haberini vermiş olup, bugün ise Ersun fanı olması sebebiyle o ithama maruz kalmıştır.
Kısaca: Adam diyor ki ''Ersun karı kız ve ticaret yüzünden takıma konsantre olamıyor'' ama buna ''sanane kardeşim adamın özel hayatından'' şeklinde cevap geliyor. Bu doğru argüman değil. Eğer dediği doğruysa bu bizi ilgilendirir ama dediği yanlış ise bu bir iftiradır. Tabi tüm coğrafyalardaki postmodern aydınlar o coğrafyanın tabulaşmış muhafazakar düşüncelerini karşısına alarak medeniyet çığırtkanlığı yaptığı için ve bizim gibi oryantalizmin tavan olduğu toplumlar yanlış batılılaşmayı da dibine kadar yaşarken objektif olmaya çalışıyorsa burada bazı hatalar meydana gelir. Sabahtan beri anlatıyorum arahna yalan mı söylüyor? İftiracıdır. Bunu konuşalım. Kimse Ersun için ehl-i sünnet olsun demiyor hatunları işinin önüne geçmesin diyor eğer zaten böyle bir durum yoksa o zaman ortada iftira vardır. Ekürin dediğin adamı ben hiç doğrulamadım sadece doğru argümanlarla eleştirilmediğini izah etmeye çalıştım. Ama anlamamakta ısrar edenler var, yapacak bir şey yok.
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZbeYdsYqiNE kim hocamız olacaksa ricamdır bir an önce gelsin.Sadiye dayanamıyoruz artıkTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ersunun fenerin başındayken avni akerde nasıl soyunma odasına kaçtığını unutmamak lazım.oyunculardan önce tünele girdi ersun.lider olacak bide
Yada etrafa tehditler savurmalıydı linç edilme pahasına.
Terbiyesiz herif soyunma odasına gidiyor.Bir de koşar adım.Terbiyesiz !!
Bu olumsuz referans Ersun Yanal yerine Ziya Doğan, Giray Bulak ,Hikmet Karaman veya bir başkasının tercih edilmesi için yeterli.
Mustafa Reşit Akçay da olabilir elbette.Kaçmazdı o çünkü.En azından koşarak.#Dik oyna
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Özel hayatın takıma yansıması" ne demek Allah aşkına;
Futbolculara mı sulanacak, malzemeciye mi hamle eyleyecek, masöre, doktora mı sarkacak, yöneticilere çimdik mi atacak?
Türkçe Türkçe olalı böyle zulüm ve işkence görmedi.
Bugüne kadar bizi çalıştıranlar da rahipti mübarek!
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ersunun fenerin başındayken avni akerde nasıl soyunma odasına kaçtığını unutmamak lazım.oyunculardan önce tünele girdi ersun.lider olacak bideNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum