Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ikna edilen kim Ersun Hoca mi ??

heralde ersun onu bile anlayamadın mı

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2035'i iple çekin geliyorum ama başkan olarak
      Kardeşim benimde aklımda tam o yıllar var başkanlık için. Listen güzel olursa birlesebiliriz
      En son 61_Hasan_69 tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 18:40.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ronin sen kafanı benle yorma.Ben kim nasıl hak ederse ona göre davranırım içim dışım birdir.Kimin ne düşündüğü de umurumda değil.Cevap verecek cesareti olmayan insanlar bir tarafları yemiyorsa hiç bulaşmayacak.

e peki o zaman.

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Özürdilerim bu isimlerimizin altında olan yeşil kutucuklar ne oluyor bende 2 tane var ne demek bu
          Abi yeşil yanıyor ya herhalde iyi bir şeydir bende tam anlayamadım olayı ama güzel
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2035'i iple çekin geliyorum ama başkan olarak
            düzeltiyorum en genç başkan ünvanı verdim yanlış oldu meğer 38 yaşında en genç hemde şampiyonluk yaşayan Mehmet Ali Yılmaz başkan varmış.

Yorum

• Cihat hoca ile uzun bir yola çıkılabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yaparak hak etti hocalığı?
                16 maçta 6 galibiyet alıp ben çok büyük işler yaptım diyerek. Aradan 2 sene geçti Hoca'lık adına kendisini geliştirmek için ne yaptı merak konusu. Hiç değilse yurtdışına gidip kendisini geliştirmesi lazımdı...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İkimiz bu şehre fazla geliriz diye gelmemiştir belki....

Türk Affetmezler Örgütü - Orta Yaş Cemahiliyesi İstanbul temsilcisi Ersun Yanal...

Anadolu Darbeli Matkapçılar Derneği Bursa İl Temsilcisi DEEP BLUE
                  Aman abi dikkat et Azrail forumda kol geziyor :-)

Ersun iyidir candır ama benim korkum şudur ki bizim şu Şenolcu tayfa Ersun Yanal'a takımı kurdurur Şenol Güneşi başa getirir.Sonramı ne olur Şerefli ikincilik.Ben Şampiyonluk istiyorum.Şenol Güneş final maçı oynayabilecek potansiyelde bir hoca değil ve hep iyi takımlar ile çalışıp kaybetti.Bunun için bize kimsenin kolayına ayağını kaydıramayacağı adam lazım Lucescu.Yoksa bende Ersun Hocayı istiyorum ama Trabzonspor'un gerçeği de bu
                  En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 18:52.
                  !

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abicim yapılan yorumları objektif bir düzlem üzerine oturtabilmem için Ersun Yanal'ın para ve kadın düşkünlüğü konusunu tescillemem ve bu tescilin kendisinin işini yapmasını engellediği yönünde doğrulamam gerekir. Bunu yapamadığım için burada sadece duyumlar üzerinden konuşuyoruz. Arahna'nın söyledikleri doğru olmayabilir ki doğru demiyorum zaten ama nasıl sen, o, şu bir şeyler paylaşıyorsa o adam da paylaşıyor ve ben bu forumda hiç ''Ersun çok günahkar, şehrin dinamiklerine uymuyor; bize ehl-i sünnet hoca lazım'' diyen birisini görmedim. Ersun hocanın özel hayatındaki iniş ve çıkışlar takıma odaklanmasını engelliyor diyen insanlar gördüm sadece, mesele bu. Söyledikleri doğru olmayabilir bak ona bir şey diyemem zaten kimsenin etik anlayışını değerlendirmem ve islam öğretisine uygunluğuna göre puan vermem. Ersun'u da severim. Ama her konusu açılınca ''damat mı arıyoruz?'' tarzında klişe espriler görünce rahatsız oldum olay budur.

Yalnız abi koyun derken yanılıyorsun benim herhangi bir konuda fikrim değişmedi ve senin gelip o kişinin Ersun hakkında söyldiklerini yalanlaman benim yaptığım açıklamanın kapsamının dışındaydı. Sen ve Ünal abi gelip durumun öyle olmadığını anlattınız ve paylaşılan tüm bilgiler gibi buna da açığız benim demek istediğim olayın altyapısını araştırmadan konunun farklı yerlere çekilmesi.
                    İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abicim yapılan yorumları objektif bir düzlem üzerine oturtabilmem için Ersun Yanal'ın para ve kadın düşkünlüğü konusunu tescillemem ve bu tescilin kendisinin işini yapmasını engellediği yönünde doğrulamam gerekir. Bunu yapamadığım için burada sadece duyumlar üzerinden konuşuyoruz. Arahna'nın söyledikleri doğru olmayabilir ki doğru demiyorum zaten ama nasıl sen, o, şu bir şeyler paylaşıyorsa o adam da paylaşıyor ve ben bu forumda hiç ''Ersun çok günahkar, şehrin dinamiklerine uymuyor; bize ehl-i sünnet hoca lazım'' diyen birisini görmedim. Ersun hocanın özel hayatındaki iniş ve çıkışlar takıma odaklanmasını engelliyor diyen insanlar gördüm sadece, mesele bu. Söyledikleri doğru olmayabilir bak ona bir şey diyemem zaten kimsenin etik anlayışını değerlendirmem ve islam öğretisine uygunluğuna göre puan vermem. Ersun'u da severim. Ama her konusu açılınca ''damat mı arıyoruz?'' tarzında klişe espriler görünce rahatsız oldum olay budur.

Yalnız abi koyun derken yanılıyorsun benim herhangi bir konuda fikrim değişmedi ve senin gelip o kişinin Ersun hakkında söyldiklerini yalanlaman benim yaptığım açıklamanın kapsamının dışındaydı. Sen ve Ünal abi gelip durumun öyle olmadığını anlattınız ve paylaşılan tüm bilgiler gibi buna da açığız benim demek istediğim olayın altyapısını araştırmadan konunun farklı yerlere çekilmesi.
                    Burada kimse Trabzonspor'luculuk oynamasın. Ben dahil, kimse Trabzonspor'un menfaatlerini diğerinden çok düşünürüm pozlarına da girmesin... Konuyu öyle bir yere getirdiniz ki, sanki teknik direktör değil, ehl-i sünnet ve ateist seçeneklerinden birine mahkumuz.

Değerli kardeşim... Ersun babamın oğlu değil. Olsaydı bile bir şey değişmezdi ayrı konu. Konuştuğumuz konunun ana teması ise Ersun hocanın bizatihi kendisi değil, bir ahlak ölçüsünü hangi yüksekliğe oturtmamız gerektiğini konuşuyoruz. Önüne gelene sulanan Ersun tasvirinin olağan bir hal aldığı forumda, yemek yediği balıkçının kazancını hesaplayan karaktersiz Ersun noktasına gelinmesine laf edemiyorsan, ahlaktan ne anladığımız konusunu enine boyuna masaya yatırmanın vakti gelmiş de geçiyordur zaten... O bahsettiğin vatandaşa itiraz eden bir forum üyesini benim kışkırttığım yönündeki satır arası ahlaksızlığına ise hiç girmiyorum. Sizden farklı düşünenleri koyun yerine koyup sürü psikolojisinde hareket etmekle itham edebiliyorsan, buradan aynı ekolün elemanları olduğunuz sonucu çıkar ki, bu nokta sözün bittiği yerdir...

Bir soru sordum sabahki yazımda... 22 hastanesi olan Trabzonspor başkanı, bu ülkenin en başarılı genç girişimcisi, herbiri kendi alanında başarılı olmuş işadamları, doktorlar, rektörler çok mu salak? Ersun'un karaktersiz biri olduğunu iki dakikada anlayan karakter tahlil uzmanı zat-ı muhtereme bir de sen sorsana bu soruyu... Çünkü onu savunabilmek için aynı şeyleri düşünüyor olman gerektiği halde, bunu kanıtlayamam diyorsun. O zaman bir daha soruyorum: biz ahlak çizgimizi nereye koyacağız? Bu mudur ahlak anlayışımız? Budur diyorsan, adının yanına işareti koyar, bundan sonraki iletişimimizde daha dikkatli oluruz. Bu kadarına hakkımız olsun bari...

Efendim neymiş, Ersun Trabzonspor'u benimseyememiş. Nerden anladınız? E yüzü gülmüyor... Tabi tribünlere oynamaya alışkın aktör teknik adamlardan sonra bünye kaldırmıyor bunu değil mi... Efendim Bodrum'a gidiyormuş... Bu adam malzemeci mi kardeşim. Antrenörü, yardımcı ekibi var. Programı verir, diğerleri takip eder. Takımın 24 saat başında durmadığı için oyunculardaki disiplinsizlik martavalından da dem vurmasın kimse. Hoca izin gününde Bodrum'a gitti diye dantelli kadın donu giyip evde zencilerle alem yapacak adam varsa, ona çare yok zaten. Profesyonellik para karşılığı iş yapmak değil, aldığı paranın hakkını vermektir çünkü...

Efendim Ersun bizde başarısız olmuş... Tabi canım... 8 maçta 1 galibiyetle dipten aldığı o dandik kadroyla içerde en çok puan toplayan takımlardan biri olmak, avrupaya gidebilmek yetmedi size. Her sene 27 puan farkla şampiyon olup avrupadaki rakiplerimiz korkudan sahaya çıkmadığı için sizleri anlıyorum. Bu konuda haklısınız...

Evet ne demiştik... Kimse "en Trabzonspor'luculuk" oynamasın... Yanlışı gördüğümüz yerde sizden önce biz bineriz tepesine... Sizlerden trk farkımız da bu zaten... Siz insanları "sürü psikolojisiyle hareket etmekle" itham ederken, peşine takıldığınız "sürü başının" subjektif sıvamalarında mala darbesi olduğunuzun farkında değilsiniz. Bu işler bu kadar ucuz değil...

Her neyse... Değer verip okumaya çalıştığım bir forum üyesi idiniz. Bu vesileyle söylemek isterim ki, kendi içinde muhteşem çelişkiler taşıyan yazınızın bir gaflet sonucu yazılmış olabileceği ihtimalinden bir adım öteye gitmek istemiyorum. Aksi halde "yazık ki ne yazık" diyeceğim içimden... Ha, bir önemi var mı, yok... Olsak ne olur, olmasak ne... Bizimkisi laf-ı güzaf işte... Unutun gitsin...
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 18:59.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      16 maçta 6 galibiyet alıp ben çok büyük işler yaptım diyerek. Aradan 2 sene geçti Hoca'lık adına kendisini geliştirmek için ne yaptı merak konusu. Hiç değilse yurtdışına gidip kendisini geliştirmesi lazımdı...
                      Bu hami sevdasını anlamak güç. Zorla 4. olduk o kadar. Gs'den 4 yedik kendi evimizde. Bir Juventus maçıdır gidiyor. Tek maçla olacaksa bu iş Şota kalması lazımdı. Gs maçında on numara top oynamıştı takım. Trabzonspor, sadece Trabzonlu diye bu klübün içine sokulan kişilerden çok çekti. Usta dönemiyle böyle saçmalıklara daha fazla maruz kalmayacağımızı düşünüyorum. "Bjk'nin 5. forveti ömer şişmanoğlunu alır, şampiyonluğa oynatırım" diyen sözde futbol adamlarına yer yok artık takımda. Kendisi Ptt'de kovulmaya devam edebilir.
                      8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami Mandıralı hocalığı haketmiştir..

Ülkede 4 büyüklerden birinin başına geçmek bu kadar kolay olmamalı. Kendimize şu soruyu soralım, Sergen i bjk taraftarı antrenör olarak ''en azından şimdilik'' takımın başında görmek ister mi ?

Hami ne yaptı ? Kendini kanıtlaması için 6 galibiyet yeterli değil. Takımın o dönem Avrupa ya gitmesi tamamen rastlantı ve şans faktörüyle oldu. Peki ya gidemeseydik ? Neymiş, Hami Malouda yı kadro dışı bırakmış. O dönem yaptığı tarif edilemez bir amatörlüktü. Takımın en etkili silahlarından birini geldi Colman ile kesti attı. Şahin Aygüneş ile kaç maça çıktık bu yüzden, hatırlıyor musunuz ?

Hami için Antalya iyi bir başlangıç olabilirdi ama ptt nin en güçlü kadrolarından birini oynatamadı ve kovuldu. Süper Lig de takım yönetmesi lazım, başarılı olması lazım. Ersun ilk dönemlerinde gbirliği ile az kalsın uefa kupası kaldıracaktı, şampiyon takıma uzatmalarda elendi. Gittiği her takımı Avrupa ya götürdü, başarılı oldu. Ersun dan sonra ligde ses getirecek bir antrenör gelemedi ama Cihat Arslan mesela... Akhisar da iyi işler yapıyor, inşallah devamı gelir. Lige artık yeni yüzler lazım. Okan Buruk un, B.Korkmaz ın iş bulduğu ligde Hami neden iş bulamıyor ? Neden şimdiden ''ben oldum, TS bana muhtaç'' havalarına giriyor ? Hami kim ? Önce 2 yıldızla çalışsın, 1 yıl takım çalıştırsın süper lig de. Bir görelim tarzını, etkisini, vizyonunu.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Vallahi muhabbeti iyiyse İstanbul Bodrum bir kez gidilir. Ama muhabbeti iyi de olsa ben daha fazlasını çekemem
                          İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cihat hoca ile uzun bir yola çıkılabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun için benim nazarımda olumsuz noktaları yazayım nacizane;

1- Ekip kurma anlamında soru işaretleri var

insan Ersun Yanal ismini duyunca misal yabancı ve işinin ehli bir kadro bekliyor ama gerek yardımcıları gerek ekibi bence bu açıdan hayal kırıklığı. Misal son çalıştığı dönemde scoutluk için getirdiği, bu işle ilgili isimlerin bile tanımadığı çocuk, yardımcıları vs. bence hayal kırıklığı. kötü isimler demiyorum ama bence vasat bi ekibe sahip.

Ben isterim ki misal Galatasaray'daki gibi analiz sisteminin başında yabancı işinin ehli bir profesyonel olsun. Kondisyon antrenörünü arasın dünyanın başka yerinden getirsin, kaleci antrenörü keza. Eski futbolcu x, bu işten az buçuk anlayan genç scout y falan bu büyüklükte bi camia için benim kabul edeceğim şeyler değil. Sen getir bu profesyonelleri, Ersun gitse bile devam etsin adamlar. Kulüp böyle profesyonelleşir.

2- İstikrar yakalanacak bir isim değil

Futbolcularla iletişimi, başarısızlık durumunda yaşanacak duygusal kırılmaları tamir edecek bir isim değil. İşler kötü giderken, takımla arasındaki bağ kopmuşken futbolcuların sayı duyum istikrarından yana görüş bildireceği bi isim değil. Başarılıyken her şey iyi, ama başarısızlık durumunda o iletişimi kötü. fenerbahçe'de bile yaptıklarından sonra futbolcular arkasına teneke bağladı. bu kopukluğu istikrarla çözemezsin.

yani gelecek sene başarısız olan bi Ersun'un ertesi sene aynı oyuncu grubuyla başarılı olma şansı bana göre çok az. hele ki trabzon gibi grip'i bile zatürre şeklinde yaşayan bi kulüpte.

3- başarı için kaliteye ihtiyaç duyması

Misal Lucescu, Şenol gibi isimler 6 puanlık malzemeden 8 puanlık yemek yapıp şampiyonluğa oynar. Ama Ersun'un şampiyonluğa oynaması için elinde minimum 7, ideal olarak 8 puanlık malzeme olması lazım. 6 puanlık malzemeyle 8 puanlık yemek yapacak bi teknik adam değil. zaten sene başında da başkanla ayrı düştükleri noktalardan biri buydu. Bu açıdan masraflı bi teknik direktör. Çok iyi bir planlamanın içine dahil edilmezse bu masraf yıkım yaratabilir.

4- Abuk tercih ve ilişkileri var

Yanlış anlaşılmasın bir şeyle itham etmiyorum ama misal Tosic'le görüşmesi, değil görüşmesi Tosic'i istemesi bile başlı başına bi hayal kırıklığı. Bu gibi durumlarda biraz çevresinin etkisinde kalıyor bence. Eğer "Tosiç kim ya" diyecek bi ekip ve planlamaya dahil olmazsa abuk tercihler görebiliriz kendisinden.

5- Çalışma tarzının antipati yaratması

Bu elbette kişiden kişiye değişir ama misal Trabzon gibi bi şehirde her hafta en az 2-3 idman bırakıp şehir dışına gitmesi çok büyük bi baskı unsuru kendisi için. Futbol gibi hele hele türkiye'de müthiş sadakat beklentisi olan bi konuda Ersun'un çalışma tavrı ve tavırları "işini önemsemiyor" algısı yaratabiliyor. Ve bu dedikodu bir kere alevlendi mi ne yazık ki önünü almak imkansız.

**

Buradan Ersun'a karşı olduğum izlenimi çıkmasın, sadece dezavantajları dile getirdim.
                            Muhteşem tespitler ayakta alkışlıyorum. Ersun hoca iyi hocadır ama asla lucescu ile boy ölçüşemez hatta belki şenol güneşlede. Ancak senol hocada nedense arada ve malesef çok önemli zamanlarda basiret bağlanması oluyor ve finali kaybediyor. Ama lucescu ve şenol güneş varken ersun yanal 3.sırada gelir. Lucescu gsnşn bitik senesinde caponelerle ismi ilk lez duyulan adamlarla ş. L çeyrek final yapmıştı. Ah keşke bize gelsr.adam winner. Futbolcuya kendini sevdiren ama aynı zamanda saygıda dıyduran. Emşn olun şuanki kadroyu ver luceye seneye şampiyon yapar. Sonra bu iş nasıl oldu şaşarırız. Ama lucr asla ve asla türkiyeye geri gelmez. Giderken çok ahlı gitti. Zaten gelme ihtimali olaa şikebahçr elli kere getirmişti. Parası hiç sorun olmazdı. Ama adam türkiyedeki futbola güvenmiyır.

Yorum

• "Özel hayatın takıma yansıması" ne demek Allah aşkına;
                              Futbolculara mı sulanacak, malzemeciye mi hamle eyleyecek, masöre, doktora mı sarkacak, yöneticilere çimdik mi atacak?
                              Türkçe Türkçe olalı böyle zulüm ve işkence görmedi.

Bugüne kadar bizi çalıştıranlar da rahipti mübarek!

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aman abi dikkat et Azrail forumda kol geziyor :-) Ersun iyidir candır ama benim korkum şudur ki bizim şu Şenolcu tayfa Ersun Yanal'a takımı kurdurur Şenol Güneşi başa getirir.Sonramı ne olur Şerefli ikincilik.Ben Şampiyonluk istiyorum.Şenol Güneş final maçı oynayabilecek potansiyelde bir hoca değil ve hep iyi takımlar ile çalışıp kaybetti.Bunun için bize kimsenin kolayına ayağını kaydıramayacağı adam lazım Lucescu.Yoksa bende Ersun Hocayı istiyorum ama Trabzonspor'un gerçeği de bu

ersun yanal da kısa zaman sonra yeni şenol güneş vakası olacak. şenol güneş gibi 3 kere gelmiş olacak. forumda "şenolcular" gibi "ersuncular" da oluşmaya başladı bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X