Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal olacak. Öyle hissediyorum. Heyecanlanıyorum.
    Planlı, programlı bir yönetimle beraber Ersun Yanal'ın başaramayacağı iş yok.

Gelsin ve desin;

"Trabzonspor için şampiyonluk süreci başlamıştır!"
    Hamiş

Yorum

• '' Başkan Ersun'u getireceksen uyar kız ayağını bıraksın. '' diyorlar. Profesyonel bir sözleşme konuşmasında bunu nasıl söylesin başkan el insaf.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ersun Yanal gelirse, Yumlu, Ozer direk gidip bavullarini toplarlar. Kotu olani Erkan'a katlanmaya devam etmek zorunda kalabiliriz.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Bende Kurban Berdiyev ve Gökdeniz gelecek diyorum..
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Yanal gelirse, Yumlu, Ozer direk gidip bavullarini toplarlar. Kotu olani Erkan'a katlanmaya devam etmek zorunda kalabiliriz.
            doğru analiz..
            +cardozo gider,
            douglas ı beğendiğini sanmam..

Yorum

• Kusura bakmayın. Koskoca kulübün lokomotifi milyonlarca €'luk bir takımı emanet edeceğimiz milyonlarca € vereceğimiz kişinin özel hayatı, iyi alışkanlıkları kötü alışkanlıkları bizi ilgilendirir. Bu bir kenara, benim asıl çekincem ilk fırsatta Trabzon'da durmayıp zırt pırt İstanbul'a bilmem nereye gider ise. Öyle olursa bütünlük, sinerji sağlanamaz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lucien Favre
                Jose Mourinho
                Herve Renard
                jorge sampaoli

aşağısı kurtarmaz...
                Şu an için kıta dışına çıkmayı düşünmüyor kendisi. Gelecek sene kıtanın gelmiş geçmiş en büyük kupası oynanacak. Copa America'nın 100. yıl kupası.

Varını yoğunu Şili için verecektir. Bu kupa bittiği zaman avrupa kıtasına yelken açacağını düşünüyorum.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Eskişehir döneminde yönetim bunu gerçekten yaptı biliyormusun
                  Ordaki arkadaşım sonunda başardık Ersun Hoca artık imana geldi demişti [

QUOTE=Sercan Keleş;1920325778]'' Başkan Ersun'u getireceksen uyar kız ayağını bıraksın. '' diyorlar. Profesyonel bir sözleşme konuşmasında bunu nasıl söylesin başkan el insaf.[/QUOTE]

Yorum

• Bu arada Ersun hocanin bir rivayete göre Rusyada bir böbrek ameliyati icin 700 km yol katettigi söylenir durur, eger dogruysa Ersun Hocaya saygim 100 kat daha artti.
                    En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 16:07.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Alaikum salam, Hosbulduk Abi, benim yazma kabiliyetim fazla yoktur onun icin Undercover takiliyorum, senin yazdiklarinida keyfle izliyorum

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kusura bakmayın. Koskoca kulübün lokomotifi milyonlarca €'luk bir takımı emanet edeceğimiz milyonlarca € vereceğimiz kişinin özel hayatı, iyi alışkanlıkları kötü alışkanlıkları bizi ilgilendirir. Bu bir kenara, benim asıl çekincem ilk fırsatta Trabzon'da durmayıp zırt pırt İstanbul'a bilmem nereye gider ise. Öyle olursa bütünlük, sinerji sağlanamaz
                        Ersun Yanalın fb macerasından sonra şakülünün kaydığı kanaatindeyim,Medyatiklik,yorumculuk vb..Ondan bize yar olmaz bence..
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• 2005 - 2007 yılları arasında Sevilla'ya level atlatan Juande Ramos boşta, sizce nasıl olur ahali ?

2 Uefa Kupası
                          1 Uefa Süper Kupa
                          1 İspanya Süper Kupa
                          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 16:18.
                          .

Yorum

• Yabancı sınırı kalktığında da dile getirmiştim. Yabancı sınırı ne kadar kalkarsa kalksın, Şampiyonluğu Türk Futbolcularının Yetenek + Ortaya koyduğu ruhlar ile belirlenir. Bizde Ruhunu ortaya koyacak seviyede Türk futbolcuları bence mevcut biraz az olsalarda. Onur Recep Kıvrak , Mehmet Ekici , Yedek olarak Okay + Aytaç + Aykut + Yusuf. Bizim bu kadroya birkaç isim takviye etmemiz gerekir. İskelet daima Türk oyunculardan veya artık Türk gibi olan yabancı futbolculardan kurulur. Bence yabancı bir hocanın yanında Türk oyuncuları motive edecek bir isimde yerleştirilmeli. Eğer hoca yabancı olacaksa. Bu konuda sanırım herkes Fatih Tekke'de hem fikirdir.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu Azrail_61 nickli arkadaş, 8 yıl önce üye olmuşsun. 8 yıl hiç mesaj atmamışsın. 8 yıl sonra benim mesajıma gözlüklü bir smile koymuşsun.
                              Tırssam mı sevinsem mi gururlansam mı bilemedim...
                              Rahat ol hersey yolunda, mesajin beni güldürdü pek vazla gülmemde kendini mutlu hisedebilirsin , saka bir yana 5 vakit Namazini bundan sonra kilmaya basla ve Tevhid üzerinde dur !

Yorum

• İlk olarak azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rahat ol hersey yolunda, mesajin beni güldürdü pek vazla gülmemde kendini mutlu hisedebilirsin , saka bir yana 5 vakit namazini bundan sonra kilmaya basla ve tevhid üzerinde dur !
                                :d:d:d
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X