Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum taraf değilim bu konuda ama arahna'nın bahsettiği konu düşkünlükten ziyade bu düşkünlüğün konsantrasyonunu engellemesi ve işinin önüne geçmesi. Doğru mu değil mi bilmem de doğruysa eğer haklıdır.

aynen kardeşim
    yüzde 100 doğru
    yoksa oyuncusu hocası çapkınlığı kendine
    ama bu huyu şehrimize, takıma , futbola odanlanmasının önüne geçiyor
    oyuncunun saygısı azalıyor. ilk fırsatta bilmem nereye bu iş için gidiyor .
    zaten tek sebep olarak bunu söylemedim
    bizim 50. yılda şampiyonluk hedefimiz var ya
    işte bu hedef aşırı yoğunlaşma, çalışma , heyecan gerektiriyor ya
    işte bunu ersunda bulamazsın
    hele 3 yıl boyunca bulman imkansız
    onun 1. hedefi 50. yılda şampiyonluk değil . bu süreçte ne kazanacağı , nerelere gezmeye gideceği ve başka şeyler. sen ben takım şehir beklentiler umurunda olmaz
    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

Selcuk sen biliyorsundur Hitzfeld nerelerdedir, ne yapar?
      biz kendimize yetisemiyoruz hitzfelde mi yetisecegiz
      birakin adamlarin özel hayatini
      yilmaz vural gibi antrenman vakti bodrumlarda capkinlikla ugrasmadiklari sürece hersey serbestir

her koyun kendi ayagindan asilacak
      kendi günahlarimiza bakalim
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz kendimize yetisemiyoruz hitzfelde mi yetisecegiz
        birakin adamlarin özel hayatini
        yilmaz vural gibi antrenman vakti bodrumlarda capkinlikla ugrasmadiklari sürece hersey serbestir

her koyun kendi ayagindan asilacak
        kendi günahlarimiza bakalim
        Yok benim sorduğum emeklilik kararının kesinliğiydi. Yoksa Hitzfeld'in uçkur keyfi ile ilgilenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şikeciler hiçbir şampiyonluğu hoca ve oyun oynayarak almamıştır . şikecilerin şampluğu , gol krallığı , kupası , hoca başarısı hep sagtedir . şikeciler diyerek de bunu zaten ispatlıyorsun .
          azize bile bunu itiraf edip ersun için şampluğu o mu aldı sanıyor gibi bişeyler demiştir . ve azize ilk ve tek bu konuda haklıdır. kovmakta da haklıdır . şenol hocaya oyuncular saygı duymaz . sevilmez . idmana birkaç kadın getirip tribünde idmanı izletirsen oyuncu seni adam yerine koymaz.
          yalnız hocam ben birşey söyleyeyim şu şikecilerdeki şampiyonlukta Azizin Ersun hocadan rol çalması sadece o ana mahsus değildir. Ondan evvel Aykut Kocamana hatta Avrupa kupalarında epey başarı kazandırtan Zicoya dahi aynı şeyleri demiştir. Elbette kendi sorunlarıdır ama adam o kulübün başkanı değil de mucidi olarak görüyor kendini. Yani ona bakarak şikecilerin 1907 değil 1997'de (seçildiği tarih sanırım) kurulduğunu düşünebiliriz.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yok benim sorduğum emeklilik kararının kesinliğiydi. Yoksa Hitzfeld'in uçkur keyfi ile ilgilenmiyorum.
            ha evet kesin
            ayni geretsde oldugu gibi
            van gaal da son kontratim dedi, oda birakiyor

bu karardan dönen bi huub stevensi biliyorum ben
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• çapkınlığın da bir kalitesi tarzı olur
              trübüne getirip millete camiayı rezil etmezsin
              milli takımı kampta bırakıp 700 km gitmezsin
              bu işin de raconu vardır
              kimi yapar yakışır dersin kimi yapar b.kunu çıkarır
              biz çok gördük rusyada ukraynada ağlanacak rezil halleri
              herşeyiyle bize yakışan , entellektüel , vizyon sahibi , işini seven biri olmalı
              bakın etoo ya bu kariyere rağmen antalya için nasıl heyecanlanıyor , gol atınca nasıl seviniyor , son maçta hoca gibi kenardayken nasıl coşuyor
              bir de constantı hatırlayın
              aynı yetenek ama birisi beş para etmez
              herkes diyorki cons çok yetenekli konstre olamıyor
              evet
              ersun da öyle
              ersun constanttır lucescu figo dur
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

ersun hoca iddia edildiği gibi dünyayı taramaz , oyuncu listesi yoktur , genç ve gelecek vaad eden oyuncuları takip etmez , yabancı piyasadan tanıdığı tek isim yoktur , oyuncu bulma transfer ettirme konusu doğru değildir , hikayedir , menejerlerle çalışır . bizzat şahidiz
                Katılıyorum, dünya havuzu olsa o bonservis bedellerine bize Aytaç ve Erkan'ı değil genç ve potansiyelli elemanlar getirirdi.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yalnız hocam ben birşey söyleyeyim şu şikecilerdeki şampiyonlukta Azizin Ersun hocadan rol çalması sadece o ana mahsus değildir. Ondan evvel Aykut Kocamana hatta Avrupa kupalarında epey başarı kazandırtan Zicoya dahi aynı şeyleri demiştir. Elbette kendi sorunlarıdır ama adam o kulübün başkanı değil de mucidi olarak görüyor kendini. Yani ona bakarak şikecilerin 1907 değil 1997'de (seçildiği tarih sanırım) kurulduğunu düşünebiliriz.

rol çalma evet olabilir
                  ancak
                  adam yediği haltları , hakem , federasyon , menejer, şike oyunlarıyla aldığı puanları iyi biliyor
                  o yüzden zicoya aykuta ersuna da aynı çıkışı yapıyor
                  en az 15 puanı ben bizzat aldım diye ima ediyor
                  ve haklı
                  ama tabi hoca ve oyuncu da bunu bildiği için az çalışıyor o başka
                  o bütçe ile şike olmasa da şamp olmaları gerekir azize başarısızdır o da başka

burada hocaların febe de çok önemli olamadığını çünkü azizin hocaya gerek kalmadan şike ve ayak oyunlarıyla maç aldığını hepimiz biliyoruz

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Katılıyorum, dünya havuzu olsa o bonservis bedellerine bize Aytaç ve Erkan'ı değil genç ve potansiyelli elemanlar getirirdi.

evet inan bu doğru . oyuncu bulan hoca lucescudur. brezilyadan potansiyel oyuncuları bulur parlatır satar .takımında 10-11 brezilyalı olur . bunları avrupanın büyük klüplerine büyük parayla satar ve takım sitemi ve başarısı değişmez
                    erkan konusunu azizeye inat bize iteledi
                    ihoyu ikna etti
                    bizzat uğraştı
                    ihonun fener düşmanlığını kullandı iho da yedi
                    aklı sıra azizeye gol attı olan bize oldu

Yorum

• 554e2aca95f9cf904e000000.jpg
                      Seni teknik direktörümüz yaptıracağız,seni teknik direktörümüz yaptıracağız,seni teknik direktörümüz yaptıracağız sonucu ne olursa olsun.O kadar.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

rol çalma evet olabilir
                        ancak
                        adam yediği haltları , hakem , federasyon , menejer, şike oyunlarıyla aldığı puanları iyi biliyor
                        o yüzden zicoya aykuta ersuna da aynı çıkışı yapıyor
                        en az 15 puanı ben bizzat aldım diye ima ediyor
                        ve haklı
                        ama tabi hoca ve oyuncu da bunu bildiği için az çalışıyor o başka
                        o bütçe ile şike olmasa da şamp olmaları gerekir azize başarısızdır o da başka

burada hocaların febe de çok önemli olamadığını çünkü azizin hocaya gerek kalmadan şike ve ayak oyunlarıyla maç aldığını hepimiz biliyoruz
                        Aziz'in ispatlanmış ve ispatlanmamış şike işleri hepimizin malumudur ayrıca o sezonda kim takımın başındaysa katkısını gördüğüde gerçektir ama Ersun Yanal'ın hikayesi misal İsmail Kartal ile bir tutulacak basitlikte değildir.

Siz yeteneğinden ziyade disiplinsizliğinin başımızı yakacağını söylüyorsunuz ,bu konuda başkan ile karşılıklı oturup konuşmaları ve bir taahhütte anlaşmaları mümkün olamaz mı ? neticede başkanda sizin bildiklerinizi duymuştur illa ki.

Bugün ki canlı yayında ''ben başarısız halde karşıma aldığımda cevabıyla beni tatmin edecek ,disiplinli birini arıyorum'' sözü sanki buna atıf gibiydi.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• bazı örümcek kafalılar var insanların başarılarını kariyerlerini yoksayıp özel hayatlarıyla değerlendiren, Allah onları tez zamanda başımızdan defetsin, şu anda kulübün başında bela varsa böyle düşünenler yüzündendir.

Jaja gibi adamı bile onlar gibiler yüzünden göndermiştik şimdi göğe erdik

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jaja gibi adamı bile onlar gibiler yüzünden göndermiştik şimdi göğe erdik
                            Jaja nerde ne yapıyor şu an biliyorsun değil mi? Oynadığı son 5 kulübün ve ligin kalitesi ne? Jaja bu forumun şişirmelerindendir maalesef benim için.
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sıralama:

1-) Lucescu
                              2-) Thomas Schaaf
                              3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
                              4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)

Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
                              Napoli eski hocasi mazzarri ve roma zeniti calistiran spaletti olabilr mi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sıralama:

1-) Lucescu
                                2-) Thomas Schaaf
                                3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
                                4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)

Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
                                oo Schaaf'a sevindim.
                                italyan hoca inşallah matteo değildir.
                                ersun konusuna zaten girmiyorum. )
                                luce vari deyip ersun gelmesin bi zahmet.

bielsa da romaya gidiyormuş bu arada tribün dergiye göre.
                                En son Murathan tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 02:13.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X