Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ortaya biraz yurtdisinda altyapi egitimi almis disiplinli isimleri atalim birazda : murat yakin
    Hakan Yakın ismini gördüğüm an yazdıklarımı silmek zorunda kaldım. Murat Yakın olabilir evet
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanalın karşısın da Fatih Tekkenin %48 oy almasıda bizim taraftarın futboldan ne derece anladığını ortaya koyuyor
      Katılıyorum.
      %51'e & %49 oldu.
      Hamiş

Yorum

• ben bu muhammet demir olayını anlamadım başkanın ... nedense bi başka özer olur havası var
        sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Bu mesajı yazıp çıkacağım. Elimden geldiği kadar, gücüm yettiğince "neden Ersun Yanal gelmeli" konusunda 30 dakika beyin yıkama yaptım bugün. Çünkü rafa kalktı haberi deli etti beni. Yarın başkan Trabzon'a geliyor. Yeni gelişmeler olabilir.

Ersun'cular... Lütfen sinerji yapalım...

Not: "Ersun adamın dibidir. Çalışmayı çok istemekle birlikte, adı gündeme geldiği andan itibaren şehrin yerel güçleri tarafından büyük bir baskı altına alındık. Bir karar vermemiz gerekiyordu. O nedenle yabancı hocada karar kıldık. Ama imzalar atılmadan her an herşey değişebilir"...

Bu sözler bana ait değildir... Son bir kaç saattir görüştüğüm kulüp yöneticilerinin birebir sözleridir. Herkese iyi geceler. Yorgunum...

Yorum

• maceraya gerek yok lucescu olmuyorsa ersun yanal gelmeli, ganitada okeye dönerken futbol filozofu kesilen yerel medya güruhuna rağmen...

ersun yanalın kimseyi iplememesi bu kesime fena dokunuyor.
            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben bu muhammet demir olayını anlamadım başkanın ... nedense bi başka özer olur havası var
              Yok ya Özer'in nasıl oluyorsa sülalesinin yarısı bir şekilde kulüple bağlantılı. yok dayısı Lemi yok eniştesi Sadi falan derken her kapıdan Özer'in adamları çıkıyor. Muhammet gelir takılır..

Yorum

• Luce olmazsa Thomas Schaaf falan macera aramaktan başka bişey değildir.. Luce olmuyorsa hiç düşünmeden Ersun Yanal getirilmelidir..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İhtiyarlara yer yok diyorsan oyunu Gallardo'ya ver. Daha mutlu yarınlar için doğru adres Gallardo

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu mesajı yazıp çıkacağım. Elimden geldiği kadar, gücüm yettiğince "neden Ersun Yanal gelmeli" konusunda 30 dakika beyin yıkama yaptım bugün. Çünkü rafa kalktı haberi deli etti beni. Yarın başkan Trabzon'a geliyor. Yeni gelişmeler olabilir.

Not: "Ersun adamın dibidir. Çalışmayı çok istemekle birlikte, adı gündeme geldiği andan itibaren şehrin yerel güçleri tarafından büyük bir baskı altına alındık. Bir karar vermemiz gerekiyordu. O nedenle yabancı hocada karar kıldık. Ama imzalar atılmadan her an herşey değişebilir"...

Bu sözler bana ait değildir... Son bir kaç saattir görüştüğüm kulüp yöneticilerinin birebir sözleridir. Herkese iyi geceler. Yorgunum...
                    İnş böyle bi hata yapmazlar.. Yabancı hoca Trabzonspor'a bişey veremez.. Lucescu başka tabi..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakan Yakın ismini gördüğüm an yazdıklarımı silmek zorunda kaldım. Murat Yakın olabilir evet
                      [emoji1] bende yazdiktan sonra farkettim kardesim hakan hocalik yapmiyo zaten bildigim kadariyla bende düzelttim yazdiktan sora
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Bu mesajı yazıp çıkacağım. Elimden geldiği kadar, gücüm yettiğince "neden Ersun Yanal gelmeli" konusunda 30 dakika beyin yıkama yaptım bugün. Çünkü rafa kalktı haberi deli etti beni. Yarın başkan Trabzon'a geliyor. Yeni gelişmeler olabilir.

Abi başkanın bugün konuşmasında Ersun'u ima etmesi bundan olabilir mi?.....Sanki topu taraftara attı....Sadece Ersun diyemedi çalışmak istediği hocanın....

Yorum

• Bu "şehrin yerel güçlerine" Allah ateşler salsın...

Yorum

Ulan şehrine de! Yerel güçlerine de!
                            O yerel güçler 2.5 senede ne katmışlar Trabzonspor'a ? Ne faydaları dokunmuş ? Bu kadar sahipleniyorlar madem Trabzonspor'u bunca sene neden çektik İHO belasını ?
                            Durduk yere insanı memleketine sövdürüyorlar!
                            Hamiş

Yorum

• Kendisi hakkında derin bilgim olmadığı için soruyorum Schaff hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl olur?
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İhtiyarlara yer yok diyorsan oyunu Gallardo'ya ver. Daha mutlu yarınlar için doğru adres Gallardo

No Country for Latinos

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X