İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThomas Schaaf iyi güzel de bu adam 54 yaşında arkadaşlar.Yarın öbür gün fıtığı falan çıkarsa,ne bileyim tansiyon problemi olursa ne yaparız?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıralama:
1-) Lucescu
2-) Thomas Schaaf
3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)
Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
neyse en azından hami listede yokThere is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Luce'nin 70 olan yaşından rahatsız olanlara bir atıf varsa çok boş bir kinaye olmuş.
Yorum
-
Başkan oyuncuları parlatacak hoca diyor.Başkan boşuna uğraşma mustiye 2 kilo cila atsan da parlamaz sat gitsin.Hocalar dan ziyade futbolcu kadrosu önemli bu kadro kurma işini de en iyi Ersun hoca bilir ama Ersun hoca gelir kadroyu kurar derin Trabzon 1 yıl sonra çalışmalarla Şenol Güneş'i getirir bize yine şerefli ikincilik nasip olur.Onun için lucescu olmalı Ersun hoca değil!
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoktu öyle bir niyetim yanlış anladın beni.Seni kırmak istemezdim kusura bakma
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıralama:
1-) Lucescu
2-) Thomas Schaaf
3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)
Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse en azından hami listede yok
Yorum
-
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yanal & Tekke
Kıyasa bakar mısınız ?Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Deep Blue abinin ihtimaller listesinde olan o bilinmez İtalyan Hoca bence de büyük ihtimal Spaletti. Ama Di Matteo seçeneği de belki bazı yönetim kurulu üyelerinin aklındadır.
Lucescu artık bir an önce kararını vermeli. Görünen o ki süreç uzadıkça hiç olmayacak isimler gündem oluyor ve fikir ayrılıkları artıyor.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yanal & Tekke
Kıyasa bakar mısınız ?sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu ölecek, Ancelotti bunamış, Ersun zampara, Morinho egoist çare Fatik Tekke
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum