Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İtalyanda Spalettidir büyük ihtimal bence

Ligi bilmeyen Türk futbolcusunu ve Türk insanını iyi bilmeyen yabancı hocanın burda başarılı olma imkanı çok çok az..Lucescu olmayacaksa başka yabancı aramak ayağımıza sıkmak olur gibime geliyor..
    Birebir aynısını söyledim bugün. Umarım dikkate alırlar.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Thomas Schaaf iyi güzel de bu adam 54 yaşında arkadaşlar.Yarın öbür gün fıtığı falan çıkarsa,ne bileyim tansiyon problemi olursa ne yaparız?
      Burada Luce'nin 70 olan yaşından rahatsız olanlara bir atıf varsa çok boş bir kinaye olmuş.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sıralama:

1-) Lucescu
        2-) Thomas Schaaf
        3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
        4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)

Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.

neyse en azından hami listede yok
        There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burada Luce'nin 70 olan yaşından rahatsız olanlara bir atıf varsa çok boş bir kinaye olmuş.
          Yoktu öyle bir niyetim yanlış anladın beni.Seni kırmak istemezdim kusura bakma

Yorum

• Başkan oyuncuları parlatacak hoca diyor.Başkan boşuna uğraşma mustiye 2 kilo cila atsan da parlamaz sat gitsin.Hocalar dan ziyade futbolcu kadrosu önemli bu kadro kurma işini de en iyi Ersun hoca bilir ama Ersun hoca gelir kadroyu kurar derin Trabzon 1 yıl sonra çalışmalarla Şenol Güneş'i getirir bize yine şerefli ikincilik nasip olur.Onun için lucescu olmalı Ersun hoca değil
            !

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yoktu öyle bir niyetim yanlış anladın beni.Seni kırmak istemezdim kusura bakma
              gerçekten kırılmıştım ama tamam o zaman

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sıralama:

1-) Lucescu
                2-) Thomas Schaaf
                3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
                4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)

Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
                Bu nasıl sıralamadır abi yaaaa.....Lucescu olmayacaksa Ersun Yanal olsun.....

Yorum

• Yanal & Tekke

Kıyasa bakar mısınız ?
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neyse en azından hami listede yok
                    158 -) Hami Mandıralı

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Ortaya biraz yurtdisinda altyapi egitimi almis disiplinli isimleri atalim birazda : murat yakin
                      En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 23:08.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanal & Tekke

Kıyasa bakar mısınız ?
                        Ersun Yanalın karşısın da Fatih Tekkenin %48 oy almasıda bizim taraftarın futboldan ne derece anladığını ortaya koyuyor
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Deep Blue abinin ihtimaller listesinde olan o bilinmez İtalyan Hoca bence de büyük ihtimal Spaletti. Ama Di Matteo seçeneği de belki bazı yönetim kurulu üyelerinin aklındadır.

Lucescu artık bir an önce kararını vermeli. Görünen o ki süreç uzadıkça hiç olmayacak isimler gündem oluyor ve fikir ayrılıkları artıyor.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ersunun yaşı kaç? malum, kırkından sonra azanı teneşir paklar derler..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanal & Tekke

Kıyasa bakar mısınız ?
                              ersun 13 oyla mı önde ?
                              sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucescu ölecek, Ancelotti bunamış, Ersun zampara, Morinho egoist çare Fatik Tekke
                                Ya da Hami...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X