Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Hoca'nın heyecanı yok gelmesin.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemek aptallıktır der einstein.

ersun yanal bu saatten Sonra bi faydası olmaz bize eistein a göre. Chealsea bile 2 kere mourinho denyince ne olduğu ortaya çıktı.

Eric gerets-berdiyev vb hocalar daha yararlı
      İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun'a çok karşıyım ben. Tamam ilk gelişi olsa buyursun gelsin de üçüncü gelişi olacak. Denedik olmuyor anasını satayım. Bize yeni heyecan, aksiyon lazım.
      denedik ve olmadı derken hocalık özellikleri yetersizdiyi savunuyorsanız orayı ayrıca tartışabiliriz. ancak olmama gerekçesi camiadan mı yoksa hocadan mı kaynaklandı bunu iyi tespit etmek lazım.

mourinho chelseayi geçen sezon şampiyon yapmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum? denenmiş ve olmuş...
      There is no spoon...

Yorum

• Teknik direktörden önce takıma ve yönetime bakacaksınız. Hoca zaten gözden çıkarılmış bir sezonda bir sonraki sezon için gelmişti ve esas gelmesinin sebebi olan sezon başlamadan adam gitti. Ayrıca istediğin kadar iyi hoca getir başında İHO gibi ne söylediğini bilmeyen, her lafı kaos yaratan, her ortamı geren ve yönetme becerisi olmayan bir yönetici varsa kimse zaten heyecan yaşamayaz ki.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemek aptallıktır der einstein.

ersun yanal bu saatten Sonra bi faydası olmaz bize eistein a göre. Chealsea bile 2 kere mourinho denyince ne olduğu ortaya çıktı.

Eric gerets-berdiyev vb hocalar daha yararlı

Iho-Usta ayni seyler degil faktoru onemli
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Son görüşme için son vakitler. %48 Lucescu, %42 Ersun Yanal, %10birihtimaldahavar

Yorum

• Ersun hocada da gizli Ts aşkı var.Bursayı büyük ihtimal bizim için reddetti.Luce işi kesinleşsin de o olmazsa Ersun Yanal gelir.
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son görüşme için son vakitler. %48 Lucescu, %42 Ersun Yanal, %10birihtimaldahavar
                Abi Ersun Yanal gelirse hemen başlayacak mı yoksa o da mı sezon sonu?
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Gidiyorum geliyorum Ersun Yanal.

Yorum

• Ersun Hoca gelirse yerelde huzur olmaz. Hocalığına lafım yok ama Luce olmazsa Koller, Kurban reis alınabilir.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Ersun Yanal gelirse hemen başlayacak mı yoksa o da mı sezon sonu?
                      Bana kalırsa başladı bile

Kafasında kuruyordur, kimler gidecek, kimler gelecek.

Yorum

• Ortada bir bilgi kirliliği var o kesin.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1461 suan dandik bir takımla kupa maçı oynuyor ve dinazor hocamız hamdi zivalioglu yine Oğuzhan Acarı oynatmiyor. Heryerde kurtulmalıyız bu dinazorlardan.
                          Eli ayagi duzgun, izlemeye deger tek isimleri Hasan Batuhan da yok. Sakat mi acaba ?

Yalniz suan Abdulkadir diye bir kardesimiz var sahada. Eger bizim messi Abdulhey buysa izlemek isteyenler maci acabilir. Bakalim nasilmis, ben simdilik olumlu buldum.

1-0 ondeyiz, rakip kaleci dayaklik gol yedi.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ersun yanal olmaz, Lucescu gelmez....
                            Başka birine odaklanalım. Olsaydı şu ana kadar olurdu. Ersun Yanalı ve Lucescu ile görüşmeler yapılmıştır. Şartlar oluşmadı demek ki ses seda çıkmıyor. Takımı kendi haline bırakmak Usta'nın söylemlerine pek uymuyor. Bence ikisi de olmadı diğer alternatiflerle görüşme yapıyorlardır. Tamamen tahmin...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Son görüşme için son vakitler. %48 Lucescu, %42 Ersun Yanal, %10birihtimaldahavar
                              %61birihtimaldahavarodaölmekmidersin
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Bana kalırsa başladı bile

Kafasında kuruyordur, kimler gidecek, kimler gelecek.
                                Oh oh iyi iyi
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X