Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tazminati aldigi ucretten fazla ise hurma kalsin
    degilse
    sabaha kalmasin

Yorum

• İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden bin defa tercih edersin ?
      Trabzonda yabancı teknik direktörün tutacağını sanmıyorum. Adamlara maç başı ve sonundaki konuşmalarda tercüman yüzünden bile laf ediyoruz yani. Ayrıca yaş itibariyle Ersun Hocanın Lucescuya göre daha istekli olacağını düşünüyorum. Tabi bide transfer meselesi var. Belki eski Luce olsaydı ucuza oyuncu alıp parlatmayı kabul edebilirdi ama ben şu anda öyle ucuz oyuncularla uğraşacağını düşünmüyorum. Brezilyanın parlamış genç oyuncularını 6-7 milyon vermeden alamayız. Ha ama Lucescuya asla hayır demem hele hele istekli olur ve gerçekten takımı uzun bir süreçte sürükleyip sıfırdan yapılandırmak istiyorsa ama yarım sezon bekleyeceğime ben olsam Ersun Hocayı getirirdim.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• şimdi biz önümüzdeki yılın planlamasını yapıyoruz da, bu sene daha bitmedi üst sıraları yakalama şansımız hala var.
        iyi düşünmek lazım geçiştirmemek lazım

Yorum

• E. Sağlam Antalya ile anlaşmış . Bir ara korkmadim degil bize gelecek diye

Yorum

• Bence yönetim özellikle Lucescu olmaz ise ona yakın kim olabilir bunun araştırmasını yapması lazım. Seçim öncesi Lucescu'yu düşündüler diye illaki Lucescu olacak değil. Sonuçta ikna edilmesi zor bir hoca ve maliyeti de yüksek. Yönetimin isteği bu olabilir ama gerçekleşmeyebilir de. O yüzden Lucescu zihniyetine yakın bir hoca arayışında olmak lazım ve sezon bitince değil 2. devrenin bir aralığında takımın başına getirmemiz lazım. Şimdiden takım üzerine çalışması önemli diye düşünüyorum...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Yönetimin alacağı her kararın arkasındayım... Fiko da geldiğinde Aybaba yı getirdi, feda sezonu boyunca yedi sülalesini rahat bırakmadılar adamın. Enkaz sezonu sonrası Bilic i getirdiler, iyi kötü istikrarı yakaladılar. Ancak;

Tekrarlıyorum, yönetim sezon sonu için Lucescu ile görüşmeli ve adamdan kesin görüşünü almalı. Uzun vadeli projemizin başına geçmeyecekse hiç beklemeye gerek yok, Sadi hoca Rize maçına da çıkar sorun değil ama Luce hayır diyorsa Ersun Yanal a koşulmalı. Piyasada antrenör yok. Ersun dışında diğer yerlileri bir kere geçelim hepsi boş. Yabancı desek Bielsa ile proje felan olmaz adam deli... İstikrar diyeceksek ve gerekli koşulları yaratacaksak Lucian Favre var, başkada isim aklıma gelmiyor ama Ersun Yanal varken ligi, şehri, takımı bilmeyen etmeyen adamları tutup getirmek harbi akıl mantık işi değil. Ersun çözdü bizi, kısa sürede teşhisi koyacak ve kafamızı rahat ettirecek en iyi hoca Ersun hoca.

Luce için Rize maçına kadar bir şekilde temas kurulsun durum izah edilsin, evet yada hayır cevabı alınsın rotamızı çizelim... Bekleyecek halimiz yok devre arası dönemde geliyor bize acil hoca lazım.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Neden bu sezonun gittiğini düşünüyor sunuz? 2. olamaz mıyız?

Yorum

• acele etmemek daha iyi olabilir

Yorum

• Sezon sonuna kadar üst düzey bir hoca düşünülmüyor ise bu Hami mandiralı olmalı.

Yorum

• İlk olarak Muhammed_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lütfen seçim öncesi güvendiğimiz insanlara şimdi de güvenelim. Akşamdan sabaha hele de geçici olacak bir hoca kolay mı? Oyunculara tüm borç odensin, Akyazı durmuş ona bakılsin Vb vb onlarca şey 3 günde olur mu? Bi güvenelim şu insanlara. 3 hafta ince ince düşünsünler. Belki de o 3 hafta içinde Lucescu ile yıl sonu için kesin bi anlaşmaya varacaklar ve ona göre geçici biri bulunacak. Ya da anlasamayacaklar ve ona göre bu yıldan itibaren projenin başına gelecek bir hoca bulacaklar. Acelemız nedir? Çok düşünüp az adıma hamle en önemlisi. Az düşünüp yüzlerce adımı boşa ve boşluğa atanlardan zorla kurtulduk arkadaşlar. Güvenelim ve sabırlı olalım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      +61

Yorum

• bielsa gelsin abiler
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• tabiki ŞENOL GÜNEŞ olmalı NEDEN Mİ?

1-şenol güneş bu toprakların adamı burda sıkılması gibi bir durum söz konusu olmaz mübarek bize gelen hocalar şehirde daralıyor istanbula filan gezmeye gidiyor vs.

2-1996-2011 ts ye barcelona gibi top oynatan bursada hoca iken ligin açık ara en süper futbolnu oynatan ve sen son bjk de ligin açık ara en korkulan en süper oynayan takımı yapan kim şenol güneş.

3-şenol güneşe 96 ve 2011 deki gibi bir takım yapılsa bankolar bankosu şampiyonuz.

4-şenol güneşin bize gelmesi demek bjk nin bitişi demek kahır günlerine dönmesi demek.

5- ne kadar enteresan milletiz ligin açık ara en mükemmel hocası senol güneş ve biz hoca arıyoruz elin oğluda şenol güneşin nimetlerinden faydalanıyor tsye birdaha trabzondan şenol güneş gibi bir hoca çıkmaz .hocalığı bırakmadan onu mutlaka almalıyız bana en büyük ızdırap onu kolpataşın başında görmek çok yazık.

6-bazen insanın kurtuluşu kendine bir nefes kadar yakınken göremiyor.

not=bence aziz yıldırım şenol güneşi şikebahçenin başına getirmek istiyor ama hem onun gelmeyeceğini biliyor hemde tepkilerden dolayı bu işe girmiyor.ve bize kıskıs gülüyor trabzonun elinde şenol güneş gibi bir değer var ve ondan faydalanmıyor diye.

şenol güneş bizdeyken onun dışında biz ne zaman şampiyonluğa oynadık ki bi kendimize sormak lazım.

not2=başkanım duy sesimi şenol güneşi getir.bu hain kolpataşa darbeyi vur.
                          En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 21:53.

Yorum

• Basın Sözcümüz Prof. Dr Asım Örem yönetim kurulumuzun bugün aldığı kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
                            Örem, Yönetim Kurulumuz bugün yaptığı ilk toplantısında kamuoyunun gündemini meşgul eden Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu ve Sportif Direktörümüz Süleyman Hurma ile ilgili konuları da gündemine alarak karara bağlamıştır.

Buna göre yönetimimiz Sportif Direktörümüz Süleyman Hurma'nın görevine devam etmesi yönünde karar alırken, Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu'yla da ilk yarının bitimine kadar çalışma kararı almıştır.

Yorum

• Sezon sonuna kadar üst düzey bir hoca düşünülmüyor ise bu Hami mandiralı olmalı.

Yorum

• devre arasına dek yonetımın nefes alması acısından...

bu sekıl gıtmekte fayda var...

1/2 ay yapar kı buda ıyı bır zaman...

------

luce bu surecte sezon sonu ıcın kım bılır belkı 2yarı ıkna edılemezse...

---

hamleyı o ana saklamakta fayda var...

-----

sahsen lucelı bır modelde...

hamı ve fatıh olur...

--------

sayet olmadı...

sahsen...

bıelsa yahut ersun derım...

------

bıelsa vahıt den daha delı dıyorlar ama...

-------

ama efsane hocada olur dıye de eklıyolar...

---------

suankı hedef...

ekonomık regulasyon olmalı bence...
                                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                                --------------------------Novalis--------------
                                ------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X