Forumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yeri değil ama bir soru soracam.
Dün konyanın attığı ofsayt olarak geçersiz sayılan golü, ofsayt mı değil mi ?SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...
Yorum
-
Hami ve Fatih Tekke ne kombinasyon ama. İkisi de takım çalışması için ideal isimler !!!. Hele Fatih Tekke herkesle çok uyumlu çalıştı ! Ayrıca hoca olarak kendini kanıtlamış bir isim. Artık yani başkan bunları asla kaçırmaz ve takımı teslim eder, arkasına yaslanır çayını yudumlar. Fatih Tekke teklifimizi kabul etmezse Lucescu'nun oğlu var, adı Razvan, siz ona küçük luce'de diyebilirsiniz.
Yorum
-
Lucescu, olmaz. Niye gelsin Ukrayna gibi bir yeri bırakıp Trabzona.
Hami'nin ne özelliği ne CV'si ne geçmişi var da biz hami'yi istiyoruz acep?SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum
-
Ukrayna karışık, yaş 71. Lucescu niye gelir, hiç bir iş bulamazsa oğluna iş bağlamak için gelir. Haminin değil ama Fatih Tekke'nin CV'si nasıl sana göre.İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu, olmaz. Niye gelsin Ukrayna gibi bir yeri bırakıp Trabzona.
Hami'nin ne özelliği ne CV'si ne geçmişi var da biz hami'yi istiyoruz acep?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeri değil ama bir soru soracam.
Dün konyanın attığı ofsayt olarak geçersiz sayılan golü, ofsayt mı değil mi ?
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Guardiola olsun, takımın her ürünününden alıcam sözNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUkrayna karışık, yaş 71. Lucescu niye gelir, hiç bir iş bulamazsa oğluna iş bağlamak için gelir. Haminin değil ama Fatih Tekke'nin CV'si nasıl sana göre.
Futbolcu olarak kariyeriniz olabilir ama yönetici olarak bir takım eğitimlerden geçmiş olmak lazım. Ben Trabzonsporun bu seviyedeki, henüz antrenör başlangıç seviyesinde birine emanet edilemiyecek kadar değerli buluyorum. Büyük bir ismin yanında uzun süre usta-çırak olarak çalışması gerektiğini düşünüyorum. Bence Usta'da aynısını düşünüyordur. Lucescu çok zor hatta %5'lerde , başka bir ismemi yönelecekler, yoksa sezon sonuna mı bırakacaklar görücez. Ama bu sene heba oldu gözü ile bakmak doğru değilSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Gecenlerde ersuna fena salladim satasmaya adam ariyosun diye ama maalesef yoktun forumda.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun beni istemissiniz [emoji1]
Gecenlerde ersuna fena salladim satasmaya adam ariyosun diye ama maalesef yoktun forumda.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum