Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...

Yorum

• Yeri değil ama bir soru soracam.
      Dün konyanın attığı ofsayt olarak geçersiz sayılan golü, ofsayt mı değil mi ?
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...
        Sokakta varmiki burda olsun

Yorum

• Hami ve Fatih Tekke ne kombinasyon ama. İkisi de takım çalışması için ideal isimler !!!. Hele Fatih Tekke herkesle çok uyumlu çalıştı ! Ayrıca hoca olarak kendini kanıtlamış bir isim. Artık yani başkan bunları asla kaçırmaz ve takımı teslim eder, arkasına yaslanır çayını yudumlar. Fatih Tekke teklifimizi kabul etmezse Lucescu'nun oğlu var, adı Razvan, siz ona küçük luce'de diyebilirsiniz.

Yorum

• Lucescu, olmaz. Niye gelsin Ukrayna gibi bir yeri bırakıp Trabzona .
            Hami'nin ne özelliği ne CV'si ne geçmişi var da biz hami'yi istiyoruz acep?

Yorum

• Eski başkan Tolunay varken araya 6 tane daha hoca soktu, perdeyi sadi hocayla kapattı. Yani Tolunay gitti, Sadi geldi. Arada Transferler ve hocalara tazminat ve maaşlarla 200 milyon maliyet elimizde yadigar kaldı.

Yorum

• Ukrayna karışık, yaş 71. Lucescu niye gelir, hiç bir iş bulamazsa oğluna iş bağlamak için gelir. Haminin değil ama Fatih Tekke'nin CV'si nasıl sana göre.
                İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lucescu, olmaz. Niye gelsin Ukrayna gibi bir yeri bırakıp Trabzona .
                Hami'nin ne özelliği ne CV'si ne geçmişi var da biz hami'yi istiyoruz acep?

Yorum

Ne oldu abi seni bunu söylemeye iten şey nedir

İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeri değil ama bir soru soracam.
                  Dün konyanın attığı ofsayt olarak geçersiz sayılan golü, ofsayt mı değil mi ?
                  Sen deyince izledim şimdi abi alakası yok ofsaytla.Bana bunu hatırlattı
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Guardiola olsun, takımın her ürünününden alıcam söz
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Ben olabilirmiyim abi
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ukrayna karışık, yaş 71. Lucescu niye gelir, hiç bir iş bulamazsa oğluna iş bağlamak için gelir. Haminin değil ama Fatih Tekke'nin CV'si nasıl sana göre.
                        Lucescunun yaş 71 sağla solla işi kalmamıştır doğru. ukrayna karışık ama Ukraynalılara karışık, Lucescu zaten o karışıklığı hissetmiyordur. Dışardan bakana bizde de şu anda savaş var. Lucescunun parayla pulla işinin kalmadığını düşünüyorum.
                        Futbolcu olarak kariyeriniz olabilir ama yönetici olarak bir takım eğitimlerden geçmiş olmak lazım. Ben Trabzonsporun bu seviyedeki, henüz antrenör başlangıç seviyesinde birine emanet edilemiyecek kadar değerli buluyorum. Büyük bir ismin yanında uzun süre usta-çırak olarak çalışması gerektiğini düşünüyorum. Bence Usta'da aynısını düşünüyordur. Lucescu çok zor hatta %5'lerde , başka bir ismemi yönelecekler, yoksa sezon sonuna mı bırakacaklar görücez. Ama bu sene heba oldu gözü ile bakmak doğru değil

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buyrun beni istemissiniz [emoji1]
                          Gecenlerde ersuna fena salladim satasmaya adam ariyosun diye ama maalesef yoktun forumda.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Hami'yi Lucescu'nun yanına koyun 6 ayda ayağını kaydırır.

Yorum

Abi pardon ya beni sormuşsun

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buyrun beni istemissiniz [emoji1]
                                Gecenlerde ersuna fena salladim satasmaya adam ariyosun diye ama maalesef yoktun forumda.
                                Ben de yaptım aynısını sonra pişman oldum iki kelime oyunu yaptı yapışıp kaldım
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X