Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Luce için tek tereddütüm yaşı. Hani kondisyonu falan lazım değil de bana adam tam yapılanma döneminin ortasında ölürse ne yaparız? Zaten 2-3 sene önce kalp ameliyatı falan olmuştu. Bunun dışında yaşı benim için problem değil ve eğer ölmeyecekse başka adayla uğraşmam bile. ''Ligi bilme'' klişesi öyle yabana atılacak cinsten önemli değil. Usta ile de anlaşırlar. Gerçi Usta ile aklı başında her hoca anlaşır da Luce daha güzel anlaşır.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Luce için tek tereddütüm yaşı. Hani kondisyonu falan lazım değil de bana adam tam yapılanma döneminin ortasında ölürse ne yaparız? Zaten 2-3 sene önce kalp ameliyatı falan olmuştu. Bunun dışında yaşı benim için problem değil ve eğer ölmeyecekse başka adayla uğraşmam bile. ''Ligi bilme'' klişesi öyle yabana atılacak cinsten önemli değil. Usta ile de anlaşırlar. Gerçi Usta ile aklı başında her hoca anlaşır da Luce daha güzel anlaşır.
      2 saat sonra benim ya da senin ölüp ölmeyeceğini bilemeyiz.Ölümü bileceksin unutmayacaksın ama ona göre yaşamayacaksın.Ne de olsa sonunda öleceğiz deyip biz de hiç hayatımızda plan yapmayalım okumayalım iş sahibi olmayalım .40 yaşında bir adam getirsen de yapılanma döneminin ortasında ölme ihtimali var.Allah gecinden versin adam ölürse suçlusu yönetim olmayacak ya
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Olmadi deep blueyu ben bile kizdiramadim hic denemeyin artik. [emoji1]
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 saat sonra benim ya da senin ölüp ölmeyeceğini bilemeyiz.Ölümü bileceksin unutmayacaksın ama ona göre yaşamayacaksın.Ne de olsa sonunda öleceğiz deyip biz de hiç hayatımızda plan yapmayalım okumayalım iş sahibi olmayalım .40 yaşında bir adam getirsen de yapılanma döneminin ortasında ölme ihtimali var.Allah gecinden versin adam ölürse suçlusu yönetim olmayacak ya
          Tamam herkes ölebilir haklısın da adam 70 yaşında ve kalp rahatsızlığı var. 1 sene sonunda ölürse veya ölmezse ama sağlık sorunlarım var uğraşamam bu bu kadar baskıyla deyip giderse 55lik adamın vefatı kadar şaşırtmaz. ya dediğim gibi inşallah ölmez de başımızda kalır şunu söylemek istiyorum bu senaryo haricinde Luce diğer tüm adaylardan çok çok daha fazla önde benim için. Ersun, Bielsa falan hikaye.. Hikaye derken yetersizler demiyorum da kariyer, tavır, kişilik olarak Usta liderliğinde girmek istediğimiz bu süreçte hocalık için en uygun isim bence Lucescu. Sadece şu mesele takılıyor aklıma işte.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Derbi öncesi takımla olmak yerine İstânbul gecelerinde yemek yemek dolaşan ve mutluluğu fenerbahcede bulup Avni Aker'den kaçan Ersun.

Gel şampiyon yap bizi. Ya da kadro kur git, gelen yapar.
            Hani öyle ya.
            konuş öğretmenim konuş, biz konuşunca ergen oluyoruz.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam herkes ölebilir haklısın da adam 70 yaşında ve kalp rahatsızlığı var. 1 sene sonunda ölürse veya ölmezse ama sağlık sorunlarım var uğraşamam bu bu kadar baskıyla deyip giderse 55lik adamın vefatı kadar şaşırtmaz. ya dediğim gibi inşallah ölmez de başımızda kalır şunu söylemek istiyorum bu senaryo haricinde Luce diğer tüm adaylardan çok çok daha fazla önde benim için. Ersun, Bielsa falan hikaye.. Hikaye derken yetersizler demiyorum da kariyer, tavır, kişilik olarak Usta liderliğinde girmek istediğimiz bu süreçte hocalık için en uygun isim bence Lucescu. Sadece şu mesele takılıyor aklıma işte.
              Tabi ki öyle ama onu kendine sorun etmemelisin demek istiyorum bende.Takma kafana Lucescu gelsin de Allah uzun ömürler versin diyelim biz

Yorum

• Luce
                Bielsa
                Favre
                Gallardo
                Schaaf

Bence bu 5 isimde yogunlaşalım
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  konuş öğretmenim konuş, biz konuşunca ergen oluyoruz.
                  "Duruş''un yaşı yoktur. Hele hele mevzu Trabzonspor olunca ince eleyip sık dokumak gerek.
                  Yeterince manevi değerlerden uzaklaşan bir Trabzonspor ve taraftar kitlesi varken kimsenin kendi öz saygısı başkasının diline cümle olamaz.
                  Konuşmana devam et. Burası kimsenin çiftliği değil.
                  Her şey futbol değil. Karakter de önemli.
                  Dünyada hangi alanda hangi işi kim yapıyorsa yapsın iş ahlakı olmayan insanların isterse vizyonu dağları aşsın. Ederi sıfırdır.

Yorum

• Hemen yarın sabah Ersun Yanal olmalı.

Yorum

• Klaus Augenthaler -Felix Magath - Thomas Schaaf .. bu üc alman hoca trabzonsporda is yapar ..
                      lucescu tabiki yazmaya gerek yok büyük hoca ..yasina bakiyorsak eskiden werder bremene cok seyler kazandiran sonradan yunanistan milli takim hocasi olan ve siradan bir yunanistan takimina avrupa sampionlugu kazandiran ve tarihe gecen hem yunanistanda Hemde almanyada Otto rehagel vardi simdik 80 yasindadir sanirim daha yeni birakti hocaligi ölmediyse ?? mantikli bakarsak en saglami Felix Magath almanyanin en kizgin hocasidir en sert antroman yaptiran en cilgin antroman metotlari olan hoca Felix Magath kosamayan oyuncularimizi cileden cikarir..
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Derbi öncesi takımla olmak yerine İstânbul gecelerinde yemek yemek dolaşan ve mutluluğu fenerbahcede bulup Avni Aker'den kaçan Ersun.

Gel şampiyon yap bizi. Ya da kadro kur git, gelen yapar.
                        Hani öyle ya.
                        Profesyonellik diyoruz , vizyon diyoruz akabinde Avni Aker'den kaçan Ersun Yanal argümanı sürülüyor öne.

Evet durup dikilmeliydi.Hatta gövde gösterisi yapmalıydı o gergin ortamda cesurca.Böylece gücünü ve teknik vasıflarını sergileyebilirdi ?!

Mutluluğu Fenerbahçe'de arayan ,sözüne ise diyecek hiçbir şey yok.Bunu açıklamaya çabalamak dahi irrite ediyor insanı.

Makul sebeplerle Ersun Yanal ismine itiraz edenleri saygıyla karşılarım ama Hacıosmanoğlu ağzı ile komik argümanların sıralanmasına anlam veremiyorum.
                        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hemen yarın sabah Ersun Yanal olmalı.

Yorum

"Duruş''un yaşı yoktur. Hele hele mevzu Trabzonspor olunca ince eleyip sık dokumak gerek.
                            Yeterince manevi değerlerden uzaklaşan bir Trabzonspor ve taraftar kitlesi varken kimsenin kendi öz saygısı başkasının diline cümle olamaz.
                            Konuşmana devam et. Burası kimsenin çiftliği değil.
                            Her şey futbol değil. Karakter de önemli.
                            Dünyada hangi alanda hangi işi kim yapıyorsa yapsın iş ahlakı olmayan insanların isterse vizyonu dağları aşsın. Ederi sıfırdır.
                            Rep borcum olsun.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Profesyonellik diyoruz , vizyon diyoruz akabinde Avni Aker'den kaçan Ersun Yanal argümanı sürülüyor öne.

Evet durup dikilmeliydi.Hatta gövde gösterisi yapmalıydı o gergin ortamda cesurca.Böylece gücünü ve teknik vasıflarını sergileyebilirdi ?!

Mutluluğu Fenerbahçe'de arayan ,sözüne ise diyecek hiçbir şey yok.Bunu açıklamaya çabalamak dahi irrite ediyor insanı.

Makul sebeplerle Ersun Yanal ismine itiraz edenleri saygıyla karşılarım ama Hacıosmanoğlu ağzı ile komik argümanların sıralanmasına anlam veremiyorum.
                              Onlar beni irite ediyor. Sizi etmeyebilir. Şahsi iritem.
                              Keşke ilk bahsettiğim olaya da yorum yapsaydınız. Işte o genel bir yorumdu.

Yorum

• Lucescu olmazsa farklı bir yabancı isme mi yönelinmeli yoksa yerli bir isim mi tercih edilmeli ?

Lucescu dışında Türkiye'ye aşina, başarılı ve güven veren başka bir yabancı isim var mı ?

Yerli isimler arasından en başarılı ve yeni mevcut yönetim anlayışı ile uyum sağlayacak en doğru isim kimdir ?

Bu sorulara verilen cevaplar Ersun Yanal dışında hangi isme götürüyor sizi bunu merak ediyorum ?
                                En son must61 tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 01:14.
                                #Dik oyna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X