Gelmezse saldirin yavuza....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTmm ben derim))
En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 23:54.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncele göre başkan yönetimi telekonferansla toplamış.
Luce td miz olsun artık.O olmazsa Ersun olsun.O da olmazsa Bielsa.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dogru....
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncele göre başkan yönetimi telekonferansla toplamış.
Luce td miz olsun artık.O olmazsa Ersun olsun.O da olmazsa Bielsa.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkat edin. Simdi Trabzondan yonetemeyen yonetim diye birileri cikar [emoji12]
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met TapatalkTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlgun abi şu Ersun'un gönderilişini bir anlatsan diyorum biz de bilsek. Neler olmuştu problem Ersun'dan mı İho'dan mı Hurma'dan mı kaynaklanmıştı?
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsunda hic kabahat yoktu,..cok uzun bu adami harcadilar...gndermek icin elinden geleni yaptilar....
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün yeni bir güne girdik.O yüzden tekrarlıyorum.Lucescu buraya gelecek ! Sinerji oluşturmaya devam
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı bu , ismini de yaz ki süpriz olmasın 😊Mircea Lucescu buraya gelecek!
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum